Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hepilica daca tu crezi ca ma simt mai bine ca ai tu fix 20 de kile mai putin decat mine, hai sa nu mai dam cifre .....te inseli draga.
Stii cum e sa tragi blugii pe tine si sa sugi sunculita ca sa ii inchei ? Stii ce rasare pe deasupra dupa ce reusesti sa-i inchei ?
Sunt sigura ca nu ai suferit tu asa in viata ta...asa ca mai bine hai sa vorbim despre natura...si nu ma refer la cea umana
Ai vazut ca ne-am gandit in acelasi timp la loz ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

...stii cumva cum s-o imbrac pe maia maine?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Hai ca ai inceput bine! Da' ceva de actualitate ai?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanuKa

te-ai facut Luto
ehe ce bine e de unele

mai Alex , ma bag si eu in seama , am vazut si eu pozele cu frułusica ta ; dar sincer daca se vede pe ea ca nu mananca , e asa de scumpa si arata foarte bine
nu te mai stresa atata si lasa-o pe ea sa te ghideze
sunt bebelusi care nu beau lapte efectiv

Mamica de Alexandru 07/09/1999
si Izabella 16/10/2009

Mai, am o fixatie cu lichidele si hidratarea nu cu greutatea, ca nu bea NIMIC altceva...si nu e normal...trebuie lichid....ca imi tai venele aici.

Hepi ai fost tare de tot.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Alex parerea mea care este ....e ca daca tu in calitate de mama cu privirea implinita ce te afli observi ca ceva mai zemos asa....un mar, o supa, ceva ii place lu Zeinuca, apai baga si tu dinaia mai multa. Nu cred eu ca se deshidrateaza chiar asa un-doi.
Intrebare: de unde stii tu de exemplu ca vomita tot laptele ? poate ii mai ramane si in stomacel

Si inca una din preputul gandirii:
daca a vomitat si ai facut o cat de mica legatura cu ceva...nu-i mai da sora mea cacatul ala...ca poate nu-i place.
Nu fi rigida cu mesele si cu mancarea ce trebuie la fiecare masa: legume, fructe etc.....da-i ce-i place.

Uite Frangutza cum ii da mere seara la culcare lu Pitix.
Te rog intra si scrii ca noi radem glumim ...dar inimi de mame bat in piepturile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Bre Luto bre nu mai vomita fata, ca nu i-am mai dat branza, dar nu vrea sa bea lapte seara, si ea doarme toata noaptea...si nici dimineata nu rupe...adica mai e intelesul tuturor, copilul asta nu cere niciodata de mancare. Fructe si legume baga, dar nu te da pe spate, nimic nu mananca cu pofta, de supa nici nu poate fi vorba.

Voi bagati in continuare cu glumele, ca sa rad si eu macar cu un ochi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Ola mamici!

La multe lunite!

Emma
Alex (de Anamaria)
Isabella

Va multumim pentru urari.

Selen, Anamaria, Raluk, Danuta, Monikus, Kemsy, Alex.

Oferim ciocolatele si colici pentru invitati, nu va sfiiti, avem di tati.

Raluk cum te-ai pregatit tu pentru prima zi de diversificare. A fost super scump Alex. Succes cu noile feluri de papica!

Si noi dormim cu Alex pentru ca e mai comod, astfel reusesc sa ma odihnesc si eu noaptea, dar nu incetez a incerca sa-l pun in patut in fiecare seara chiar si pentru 2 ore pana se trezeste din nou.

Monikus super pozele, freza e tare. Mi-a placut poza cu berea lui tati. Raresul este dulce foc, abia astept sa-l vad. I-ati facut pasaport? Bravo! Dar de ce ati stat 3 ore? O sa-i facem si noi lui Alex in curand.

Sper sa fie bine Luta draga. Sanatate si vesti bune de la analize!

Alex sa stapaniti cu placere noul mijloc de transport!

Nela un pupic penru scumpa Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Uite Frangutza cum ii da mere seara la culcare lu Pitix.

Da da, asa fac! Si acu' ma gandesc eu in capul meu sa nu mai insist cu legumele o perioada si sa-i dau tot fruct si la pranz.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Alex:

semnele deshidratarii la bebelus

Daca bebelusul are febra, diaree, vomita sau transpira excesiv, ori daca este o zi calduroasa, urmariti urmatoarele semne:
1. Bebelusul are gurita uscata sau cleioasa
2. Bebelusul plange fara lacrimi
3. Bebelusul are ochii infundati in orbite
4. Daca fontanelele (spatiile neosificate ale craniului) par adancite
5. Bebelusul nu urineaza timp de sase-opt ore sau face foarte putin
6. Bebelusul are pielea uscata
7. Bebelusul este irascibil

Bebelusul este deshidrat excesiv cand mainutele si piciorusele sunt reci si au pete sau este foarte somnoros ori foarte agitat.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mai fetelor, am citit si eu la raluk cum e cu diversificarea lu' Alexutu dar nu-mi iese din minte marul ala eco scofalcit si zbarcit ....
Si asa imi dau seama ce mutatii genetice mananc eu . Acum sunt sigura ca de la fructe m-am ingrasat asa rau si nu de la ciocolata si biscuiti

Dupa ce am ras in hohote la fiecare postare citita pana la asta, dadeam open in new window la fiecare sa raspund mai tarziu, de mi s-a umplut bara de jos de ferestre deschise, asta a pus capac

Sa stii ca citisem intr-o revista de salata verde umpluta cu nu stiu ce hormoni care ingrasa. Si eu tocmai iesisem mult mai plina de kilograme dintr-o iarna in care mancasem ca vara, salate . Am zis atunci ca sigur ar fi fost mai sanatos un McD.

Si eu m-am ingrasat si daca musiu se ingrasa plimbat in bratele mele

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Bre Luto bre nu mai vomita fata, ca nu i-am mai dat branza, dar nu vrea sa bea lapte seara, si ea doarme toata noaptea...si nici dimineata nu rupe...adica mai e intelesul tuturor, copilul asta nu cere niciodata de mancare. Fructe si legume baga, dar nu te da pe spate, nimic nu mananca cu pofta, de supa nici nu poate fi vorba.

Voi bagati in continuare cu glumele, ca sa rad si eu macar cu un ochi.

nu-i nimic ca mai am una:
zice la carte ca sucul de portocale e acid de le sfasie stomacul in franjuri la bebelasi.....iar eu nu i-am dat lu davidelu pana intr-o zi cand s-a trezit pe la 5 dupa amiaza dintr-un somn dinala de-i cursese si din gura si-i transpirase si capul .....era complet ravasit si am asa o inspiratie de moment si-i stoarce mama o portocala.....
Pai mai Alex, apa bea nu bea cu cana aia cu cioc (ca tot intreba cineva cata apa trebuie sa bea .....eu pot afla daca storc si tricoul de pe el) DAR tu stii cum a baut sucul ala ? nu i-a curs nici picatura pe langa gura, tragea din canuta aia de parca era disperat.....

Concluzie: incearca un suc bun si dulce de fructe.....i-o placea si ei...zic....

Mergi la inceput