Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 20
alex25 spune:
Ioanna sar'mana de raspuns...deocamdata nu i-am dat nici din ala bio, dar la fel, la mine pe lista urmatorul e Campina. Dar cat, mami, cat ii dai....aaaaaa stai, ca tu esti cu 4 mese pe zi, deci nu pot compara.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete ...Mai pe cuvant ca nasucu' meu nu-i asa mare cum se vede in poze ,Uka si Santorini pot depune marturie... |
In calitate de martor, declar cu o mana pe Biblie si una pe o clatita , ca asa e domne' !! De fapt, parata nici nu are nas! Parol!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
DanuKa spune:
buna seara
Felicitari bebelusilor cu dintuci , nici noi nu avem inca nimica desi baleste la greu si mai e si irita la fundulet de 2 zile
legat de dulciuri , iaca inca odata ma alatur si eu , e boala grava asta va zic eu ? sa nu treaca o zi fara ceva dulce in clont
si taman aseara am primit si eu eugeniiii
pe cand imi jurasem sa nu mai pun gura pe dulce
no acuma intrebare intrebatoare , ma sacrific sau ba
Lali_mete spune:
Iulika se gasesc rar de alea bune-bune,numa' alea de la Croco imi plac,si cand gasesc imi iau multe sa-mi ajunga...
Hai ma Uka,am ras cu lacrimi,zau asa...cum ma,asa mic e de nu l-ai vazut ?!
Am cam pus-o,Paul a adormit la 9 fara 15 si ma bucuram ca doarme toata noaptea,dar acum are ochii mari,mari dupa ce acum juma de ora arata asa ...si ma oftic rau ca acum adoarme greu...Da ii arat cateva pozici cu dovlecici si poate adoarme si viseaza frumos...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui DanuKa si taman aseara am primit si eu eugeniiii pe cand imi jurasem sa nu mai pun gura pe dulce no acuma intrebare intrebatoare , ma sacrific sau ba Mamica de Alexandru 07/09/1999 si Izabella 16/10/2009 |
Påi nu ar fi påcat de eugeniile alea!nu e frumos sa arunci..
Eu bag ca sparta.Bine, dar sa stii ca noi nu avem vreme pe aici din aia de så ies cu buricul la soare asa ca nu se våd colåceii
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
DanuKa spune:
Lali , da ce scump e Paul ,
mi-am amintit cand l-am vazut ca se prinde de picioare ca si Iza in seara asta si-a bagat un picior in gura , si in plus rodea pe el in disperare
DanuKa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Påi nu ar fi påcat de eugeniile alea!nu e frumos sa arunci.. Eu bag ca sparta.Bine, dar sa stii ca noi nu avem vreme pe aici din aia de så ies cu buricul la soare asa ca nu se våd colåceii www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
nici o sansa sa fie aruncate
o sa ma apuce mila pana la urma
nici la mine nu e vreme din aia , mai ales acuma sufla de nu stiu de ce sa ma agat sa nu zburam , si saraca Iza numa cu ochii pe geam e
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor ca tot vorbeati de kg stiti ca eu incepusem in forta cu dieta , dar mi-a adus techila eugenii, multe eugenii si m-am apucat de bobinat ca se duce termenul de valabilitate..bag cate vreo 4 pe zi.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Da' pufuletii, pufuletii...i-ai terminat, soro?? Termita mica ce esti tu
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui DanuKa Lali , da ce scump e Paul , mi-am amintit cand l-am vazut ca se prinde de picioare ca si Iza in seara asta si-a bagat un picior in gura , si in plus rodea pe el in disperare Mamica de Alexandru 07/09/1999 si Izabella 16/10/2009 |
Da,si Paul isi baga degetelele de la piciouse in gurita(*ce de diminutive,hihi) ,si suge la ele mai ceva ca la biberon....
Si ca tot vorbeati de dulciuri..eu am papat o ciocolata de aia cu lapte de la vacutza mov,care de la iarba din alpi da laptele direct praf ,si parca as mai vrea ceva..cred ca am si eu cuvertura ptr praji prin frigider
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
PS ..fi-ti cuminti ca fac cuibusor nou...
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Da' pufuletii, pufuletii...i-ai terminat, soro?? Termita mica ce esti tu Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Nu inca!dar la mine e faza cu felu'unu si felu' doi
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå