Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 21
mamideandrei spune:
seara buna si de la noi! deeeeeeeeccccccccciiiiiiiiii avem iar ...muci , ce credeati ca va spun? eu una cedez phi-si si-o rog pe fraguta sa ma trateze repede sa nu aprofundeze
ieri am fost din nou la tara si azi de dimineata a inceput tusea, mucii, urletele... si doar 70 ml lapte mancati dimineata ... si daca andrei nu mananca e grav ; asa ca ma imbrac eu sa plec cu el la dr si....si... andrei adoarme , si doarme el asa de pe la 9 pana la 11:30 si cu stomacul aproape gol; dar cand s-a trezit a rupt randurile: 2 mere si o para + 1 lingurita cereale. am fost la dr cica n-are nici rosu in gat, nici secretii la plamani, asa ca dau doar cu pulmex baby, vitamina C pt imunizare si ser fiziologic. cand am venit de la dr ne-am intors pe jos (a se intelege cu andrei in brate ) si m-a rupt de spate. si atat s-a frichinit el la mine in brate ca atunci cand am intrat in casa si l-am pus in patut pentru a ma dezbraca, pana sa ajung in dormitorul mare, el deja dormea, si adormit el asa pana la 4 si un sfert, nemancat, doar cu fructele. si de atunci pauza somn la 9 jum dupa baita a picat lat; oricum si pe el il deranjeaza gingiile ca se mai trezeste din somn plangand sau azi a mai avut crize de urlat neimpacat! eeeeeeee trecem noi si peste asta!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
liliac1 spune:
alex io ii fac de-ala de casa. De-ala de nu place tuturor, de-ala din lapte de la doamna vaca...si un borcanel de 200 gr il am 2 zile. Deci, 100gr de iaurt cu 10 masuri de cereale. Il linge tot-tot. Mai ales ca este racoros.
App eu il dau direct de la frigi ca sa fie numai bun-bun . Asa pap si io si toata lumea deci este si el uom.
Lali ce lovit in aripa era Paul. "Succesuri" la leganat. Lasa, ma, ca-ti face si fliu-fli din gene si-ti trece amareala.
uka deci, clatite, placinte, capsuni si alte bunatati??? Ia zi, in afara de frate-tu ala de-l laudai p-aci, ai vreo sora?? Nu vrei una? Sa ma infieze si pe mine sa ma plimbe la munte si sa-mi faca tone de clatite. Io pot sa le ung cu gem sau cu miere, sa le rulez pentru toata lumea.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mamideandrei spune:
apropo de dulciuri, eu tocmai am mancat o portie de papanasi cu dulceata! dar las' ca ma impachetez maine mai tare si bag abdomene mai multe si se duc
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
septoct2009 spune:
Gaataaa 142
Lali..si a participat si Paul,a batut in laptop si a trebuit sa fac de doo ori,ca primul s-a evaporat in neant