Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

seara buna si de la noi! deeeeeeeeccccccccciiiiiiiiii avem iar ...muci , ce credeati ca va spun? eu una cedez phi-si si-o rog pe fraguta sa ma trateze repede sa nu aprofundeze
ieri am fost din nou la tara si azi de dimineata a inceput tusea, mucii, urletele... si doar 70 ml lapte mancati dimineata ... si daca andrei nu mananca e grav ; asa ca ma imbrac eu sa plec cu el la dr si....si... andrei adoarme , si doarme el asa de pe la 9 pana la 11:30 si cu stomacul aproape gol; dar cand s-a trezit a rupt randurile: 2 mere si o para + 1 lingurita cereale. am fost la dr cica n-are nici rosu in gat, nici secretii la plamani, asa ca dau doar cu pulmex baby, vitamina C pt imunizare si ser fiziologic. cand am venit de la dr ne-am intors pe jos (a se intelege cu andrei in brate ) si m-a rupt de spate. si atat s-a frichinit el la mine in brate ca atunci cand am intrat in casa si l-am pus in patut pentru a ma dezbraca, pana sa ajung in dormitorul mare, el deja dormea, si adormit el asa pana la 4 si un sfert, nemancat, doar cu fructele. si de atunci pauza somn la 9 jum dupa baita a picat lat; oricum si pe el il deranjeaza gingiile ca se mai trezeste din somn plangand sau azi a mai avut crize de urlat neimpacat! eeeeeeee trecem noi si peste asta!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

alex io ii fac de-ala de casa. De-ala de nu place tuturor, de-ala din lapte de la doamna vaca...si un borcanel de 200 gr il am 2 zile. Deci, 100gr de iaurt cu 10 masuri de cereale. Il linge tot-tot. Mai ales ca este racoros.
App eu il dau direct de la frigi ca sa fie numai bun-bun . Asa pap si io si toata lumea deci este si el uom.

Lali ce lovit in aripa era Paul. "Succesuri" la leganat. Lasa, ma, ca-ti face si fliu-fli din gene si-ti trece amareala.

uka deci, clatite, placinte, capsuni si alte bunatati??? Ia zi, in afara de frate-tu ala de-l laudai p-aci, ai vreo sora?? Nu vrei una? Sa ma infieze si pe mine sa ma plimbe la munte si sa-mi faca tone de clatite. Io pot sa le ung cu gem sau cu miere, sa le rulez pentru toata lumea.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

apropo de dulciuri, eu tocmai am mancat o portie de papanasi cu dulceata! dar las' ca ma impachetez maine mai tare si bag abdomene mai multe si se duc

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Gaataaa 142

Lali..si a participat si Paul,a batut in laptop si a trebuit sa fac de doo ori,ca primul s-a evaporat in neant

Mergi la inceput