Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 19
Lali_mete spune:
eu si Brucu,amatorii de reclame.Pe cuvant ca nimic nu ma binedispune mai repede decat treclama la Stela artois, in care unu' mituieste dirijorul corului cu bere,sa cante si el,si canta cam ca mine,asa,voci distincte mai!!
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Ioanna81 spune:
AM TERMINAT! shalele mele, maica! uitandu-ma acuma am cam smotruit!!!
alex eu ii dau lui carol iaurt natur Campina. este singurul care ii place. cel bio este cah
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
kemsy spune:
Salutare!
Am de recuperat poze, si de adunat neuronii, dar vroiam sa va zic caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AVEM 2 DINTISORI!lA NIVELUL GINGIEI, iesiti fara mare scandal pana acum. Doamne ajuta!!!
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
Lali_mete spune:
Eu nu ma mai satur de privit la poze...Mi s-a facut dor de Uka eu pe ea si pe Carinutza,M-am tot holbat si la Maia,si la cocosii care se lupta,si la mami si tati care se uita dragastos unul la celalalt.I-am scos si ochii la sotz ca el nu prea ma priveste deloc in poze ,de fapt nu prea vea poze...La pozele lui Lullaby deja am luat nitel foc si l-am certat rau,ca uite,unii oameni pot face poze frumoase,el fuge ca dracu' de tamaie cand vede aparatu' foto,si iese si bine scarnavia in poze(sotu' meu,nu Lull),nu ca mine...Mai pe cuvant ca nasucu' meu nu-i asa mare cum se vede in poze ,Uka si Santorini pot depune marturie,ba chiar si Selen daca mai are ceva amintiri vechi de doi-trei ani,de pe la patiserie de unde lua ea covrigi calzi
Apropos Selen,stii ca o colega de-a ta m-a facut "toanta" ca nu am avut sa-i dau rest marunt 20 de bani? Cica "tu esti toanta,nu vezi banca peste drum? De ce nu mergi sa schimbi?",si cand m-am dus sa schimb nu avea monezi,si eu i-am spus "cine-i toanta acum?"...nu trebuia,da' eram si eu tanara si nu stiam sa inteleg batranetile(era tanti aia in varsta,de la ghiseul din stanga)
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Lali_mete spune:
pe Loris ,sa iasa si ceilalti tot asa,pe nesimtite ....
Chiar voiam sa ma apuc de cantat "sunt singurica....bing-bang....
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Salutare! Am de recuperat poze, si de adunat neuronii, dar vroiam sa va zic caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AVEM 2 DINTISORI!lA NIVELUL GINGIEI, iesiti fara mare scandal pana acum. Doamne ajuta!!! Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009) Asa s-a nascut Loris |
felicitationeeeeesss!!!
e clar noi o sa fim ultimii care o sa aiba dintoci
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Iulika29 spune:
Fetelor ca tot vorbeati de kg stiti ca eu incepusem in forta cu dieta , dar mi-a adus techila eugenii, multe eugenii si m-am apucat de bobinat ca se duce termenul de valabilitate..bag cate vreo 4 pe zi..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Lali_mete spune:
PAi bine mai Iulik,pai ti-a adus si pufuleti si eugenii ? Pai vreau siii eeeeeu,de alea cu crema multe,cum eau si inainte eugeniile? Alea cu biscuite bun,bun,nu sframicios,parca pufos asa?
Deci eu asta am vrut sa spun : Pai bine mai Iulika ,pai ti-a adus si pufuleti si eugenii ? Pai vreau siii eeeeeu,de alea cu crema multa,cum erau si inainte eugeniile? Alea cu biscuite bun,bun ,nu sfaramicios,parca pufos asa?
Deci eu asta voiam sa spun,dar din cauza de balutze mai ceva ca la dintzoci noi,am papat din litere
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
felicitationeeeeesss!!! e clar noi o sa fim ultimii care o sa aiba dintoci Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Nu!!Gresit!NOi o så avem ultimii!
Kemsy felicitari si så dea domnul så iasa toti dintocii fårå durere
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Lali tu ai acolo magazinele nonstop..Ia baga o fuga si sterge balele alea..Aici nu am decat un tunel care se numeste Eugenia prin care trecem destul de des si så vezi acolo bale.
Bruce, minunea noastrå