Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Dragul meu urs polar Fragutza - se numeste tulburare obsesiv compulsiva si de obicei apare la persoanele anxioase si cu depresii severe . cica se trateaza cu terapie .
hai ma, eu mananc numai dulciuri de dimineata pana seara. mai nou, am descoperit pufuletii cu ciocolata . jur ca am 2 pungi langa laptop. si chiar simt nevoia sa mananc dulciuri. pe bune.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Numai atat ma? Pai m-am linistit, eu ma gandeam sa nu fie ceva diabet.

Auzi, da' de la Freud ala ai invatat cuvintele alea?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamna Hepilica, imi dati sperante! Deci este tratabil, da? Va pup! Un buchet de iarba moale pentru dvs si talpitele dulci ale Maiei.

Dragul meu Urs Polar (observa, te rog majusculele), retractez: de maine imi iau pufuleti cu ciocolata pentru cina! Sau mai bine neste cipsuri, ca nu se gaseste pufuleti la astia...mama lor!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Nela, Liliacule,hai ma, nush de ce, da' ma simt bine ca nu-s singura!

Hai, ciocolata pentru toata lumea! Am zis am zis!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Dragul meu urs polar Fragutza - se numeste tulburare obsesiv compulsiva si de obicei apare la persoanele anxioase si cu depresii severe . cica se trateaza cu terapie .
hai ma, eu mananc numai dulciuri de dimineata pana seara. mai nou, am descoperit pufuletii cu ciocolata . jur ca am 2 pungi langa laptop. si chiar simt nevoia sa mananc dulciuri. pe bune.

h.

Multumesc lui DD.

Numai atat ma? Pai m-am linistit, eu ma gandeam sa nu fie ceva diabet.

Auzi, da' de la Freud ala ai invatat cuvintele alea?

....cine e ma freud? nu ma, eu stiu cuvintele astea de la televizor.

hai, ca nu e diabet. ai liber .

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Si colica, mei Fram, si colica! IV!

Ma duc sa ma culc, acu' chiar ca ma duc!
La noi e o caldura si o umezeala de mooooori si alta nu! De placere, of course!

Nu pot sa plec pana nu o pup pe puishor Uka!

Selen, sanatate la caprior. Va pup.

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Hihi, io credeam ca e aerul de munte... Am o pofta de mancare, ma speriu si io pe mine ma!
Si nici nu face mama zilnic clatite, spaghetti, placinta cu mere... nici nu balotam pana la 12 noaptea seminte, cioco, migdale, pufuleti...nuuu, noi nu!
Nela scumpa, ti-ai amanat somnul cat sa-mi dai un pup? Sunt eu atat de importanta ? Ma simt mega onorata . Pup inapoi fetele frumoase !
My friend ma intreba cand vin- cred ca duminica sau luni ne intoarcem ( asta noapte a murit bunica lui Dragos si el merge la inmormantare, nu stiu daca se intoarce sa ne ia sau venim cu parintii mei).
Apropos de "friends" am pe ipad muuulte episoade trase , sunt faaan, si din seinfeld.. ca sincer ma plictiseam rau aici, altfel.. asa vad 2-3 episoade pe zi si ma rad .. hihi!!
Pe gagica mea o supara rau dintisorii, e maraici la maxim..
Acum doarme!
Ma duc sa pap capsuni!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

deci DA! deci DA! deci DA! baiatul meu si-a luat singurel canuta cu cioc si a baut apicaaaa!!! am baiat maaaare! (app ma intreaba lumea prin parc cati ani are )

noi am fost afara, a fost foarte placut, cam prea cald pentru norii care erau.

am vazut si eu fotografiile Maiei si ale lui Alex Lullaby exceptionale iar Maia este totala cu busileaza ea acolo...

mai stau si eu putin cu voi de vorba, daca nu cumva vorbesc singura, ca apoi tre' sa ma intorc la treaba (nu va zic cate am facut pana acuma si cate mai fac ca sigur nu ma credeti ) ... biiine, hai ca va spun, daca ma rugti atata am dat cu aspiratorul, calcat rufe, executat neste icre de peste si acum vreau sa fc niste coaste de miel la cuptor profit ca doarme domnisorul dupa asa o masa copioasa!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mai uka da' e distractie mare pe capu' vostru, acolo! foarte bine, mami, foarte bine. sa va incarcati si bateriile si acumulatorii, da?

inutil sa va spun ca am ras azi noapte pe infundate. lucia

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Liniste aici, multå liniste..Numai la mine nu e liniste..Brucu e tare måråit acum a luat pauza ca sunt reclame la tv

Lali ce simpatic e pustiulica tau cum a adormit cu bibe in gurå..E delicios.

Ioanna felicitari!!Chiar ai baiat mare!

Fetelor voiam så va spun ca la noi dovlecelul(zucchini) e aproape nelipsit de la maså.Il adorå!Dar asteptåm så mai creasca si ii face mama si pane cu usturoi..Sau pot så ii dau deja??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara si de la noi.

Am venit de afara si a fost ok, mai erau niste rafale de vant, dar a per total a fost bine.

Uka ce ma bucur ca va prieste acolo la aer curat...abia astept sa vad pozele.

Fragutza nu stiu mami daca are vreo legatura cu alaptatul, dar eu daca nu mananc dulce ma preling pe jos, si mananc tata, nu ma incurc...si eu nu mai alaptez demult.

Bine, pe mine ma distrati tare cu kilogramele voastre...pai daca voi sunteti vacute la greutatile astea, eu sunt direct elefant...sa ma scuzati, dar eu am impresia ca va alintati, pai daca va spun eu venerabila mea suma cadeti pe spate si va duceti rusinate la locul vostru...asa ca, ciocu mic si joc de glezne, ca pe mine nu ma impresionati.

Ioanna felicitari mami pentru asa baiat mare si destept...astazi am baut si noi ptr prima data cu canita cu cioc...sa vedem daca o tine minunea.

Tot astazi am papat si noi pentru prima oara iaurtel..e drept ca a fost din ala pentru bebei de la Humana....dar a fost YAMY...m-am oprit eu la un singur borcanel, ca ea ar mai fi vrut. Apropo de asta, voi cat iaurt le dati la masa de dupa-amiaza? Bine, mie mi-e frica de ce se va intampla la masa de lapte, de aia m-am oprit, dar sunt curioasa cat papa ai vostri.

Nela multa bafta pentru maine la spital, va asteptam numai cu vesti bune.

Liliac esti tare dulce cum povestesti tu, exact asa sunt si eu, ca o termita, nu conteaza ce e si in ce cantitate, dulce sa fie.

Hepilica nu pot sa cred ca la kilometrii aia de mosie nu gasiti voi un petic de iarba sa puneti fata si trebuie sa o aruncati peste gard...noi astea de nu avem deloc ce sa mai zicem?

Lali super tare Paulica....oare voi ajunge si eu vreodata sa pot sa ii dau biberonul pe mana si sa si manance ceva?

Oare ce mai aveam de zis?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput