Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 17
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Hepilica eu zic sa muti gardul si sa ai si tu iarba moale in gradina |
..buna idee .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
bely spune:
Lali Paul e un dulce, cum isi tine el sticluta
Patrícoasa mea nu e de loc interesata in a-si tine sticluta, doar are sluga, lenesuca fata mea lenesuca dar mami tot o iubeste mult de tot
hepilica spune:
nenea asta cu care imi petrec eu veacu si care face una alta pe-aici prin curtea noastra...m-a intrebat astazi daca "asta mica vorbeste cuvinte".
ce ma uimeste este ca stie cu exactitate mereu ce varsta are maia. la fiecare 2 zile ma informeaza..." doamna, asta mica are 7 luni si x zile... nu-i asa?"
hai ma, cum sa nu ies de sub luna neagra...?
h.
Multumesc lui DD.
selen80 spune:
Uka vezi sa nu te faci mov de la atata stat pe pajisti
Lullaby sunt absolut minunate pozele Alex e un dulce si tu o frumoasa! hai bine, nici tati nu-i de lepadat sunteti o familie minunata!
Hepi, Maia e o dulce! si bravo pt busilit!
Liliac, cata dragoste acolo intre frati pupam morcovetii
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Lali_mete spune:
Nu stiu daca am spus-o deja,daca da o mai spun o data:Lulaby pozele sunt superbe,iar voi sunteti o familie perfecta.Sunteti asa frumosi si impreuna si separat de-mi vine sa va pup.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
bely spune:
hepilica lasa ca si pe mine m-a intrebat cineva din fam. cand a facut Patri 7 luni daca deja umbla? Cum naiba sa umble de la 7 luni? pai sunt bebici care umbla pe la 7 luni, o fi dar a mea sigur nu e.. e una cand mergi de-a busilea sau daca o tii sa mearga incet si alta sa umble singura.
Noh la fata mea i a iesit un canin, ce spuneti de asta? cica caninii ies ultimi, eu habar nu aveam. Deja avem 2 dintisori jos si 1 canin sus logic, si mai avem 2 gingiute puscate jos, asa ca imediat avem 5 dintzoci. In ritmul asta fata mea la 1 an are toti dintii in gura
Fragutza spune:
Girls, multumesc de commenturi! M-am infoiat toata!
Mai, am o nevoie compulsiva de-a manca dulciuri, pur si simplu nu ma pot abtine, mananc ff multe..mi se face rau, imi trece si iar mananc ceva.
O fi de la alaptatul asta? Chiar ma ingrijorez un pic..
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Girls, multumesc de commenturi! M-am infoiat toata! Mai, am o nevoie compulsiva de-a manca dulciuri, pur si simplu nu ma pot abtine, mananc ff multe..mi se face rau, imi trece si iar mananc ceva. O fi de la alaptatul asta? Chiar ma ingrijorez un pic.. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Dragul meu Urs Polar Phisi,
De ce ma iei cu cuvinte din astea de specialitate?
Eu am o nevoie compulsiva de a manca. Punct. De toate. Iarasi punct. Si nu cred ca e de la alaptat. Pana acum Ana se trezea noaptea. Nu se mai trezeste decat o data pe noapte, vad ca isi intra in ritm! Si eu tot cat vaca mov a Selenicai mananc seara. Punct.
Va pup. Ma duc sa ma culc.
De maine imi iau fructe pentru cina. Gata!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
hepilica spune:
Dragul meu urs polar Fragutza - se numeste tulburare obsesiv compulsiva si de obicei apare la persoanele anxioase si cu depresii severe . cica se trateaza cu terapie .
hai ma, eu mananc numai dulciuri de dimineata pana seara. mai nou, am descoperit pufuletii cu ciocolata . jur ca am 2 pungi langa laptop. si chiar simt nevoia sa mananc dulciuri. pe bune.
h.
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
Nela vezi ca aseara s-a dezbatut problema fructelor seara. Tocmai ce s-a tras concluzia ca la culcare trebuie papata cioco Reteta verificata si garantata marca Luto
Fragutzo te inteleg. Si eu azi in disperare ca s-a terminat sertarul de dulciuri am descoperit ca aveam o "Cuvertura de ciocolata" pentru facut praji. De-aia de jumate de kil. Sa zic adevarul??? am mancat-o pe toata Mai am si-o tableta de ciocolata menajera dar e mai amaruie un pic. Am scos-o s-o vad macar...ca nu m-am saturat cu "cuvertura" aia. Asta pana ma duc sa fac refill la sertar. Mai am niste kubeti dar nu ma pasioneaza, ii las acolo.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri