Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 16
alex25 spune:
Hepilicaaaaa Maia busileaza si tu taci malc...ntz, ntz...la colt cu tine....m-am indragostit iremediabil.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Eu vreau sa ies putin afara acum dupa masa de pranz...parca s-a mai domolit nitel vantul, daca e prea rau doar ne aerisim nitel, totusi pare caldutz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
liliac1 spune:
Am trimis si noi 2-3 poze pe mail Pastram trendul
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
Ola fetili!!!
Am vazut pozele de la botezul Alexutului de lullaby. Sunt superbe. Sunteti tare frumosi si tu mami strålucesti!!
pozele maiei mi-au facut ziua. E o dulce!
eu sunt afara cu brucu care doarme la soare. Nu stäm mult ca bate vantul dar m-am oprit la båncuta noastrå unde avem si internet Wi
vå scriu cu ultima rasuflare a tel asa ca trimit sa nu pierd mesajul.
Vå pup!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
bely spune:
Buna gasca
am citit atatea de nici nu stiu ce sa va mai scriu, am si ras la glumele voastre, la categoria kilograme in plus stau si eu nu chiar 72 dar am destule
am retinut ca alex se plange ca printesica nu bea laptic, ea suge la be bibe? Daca e bibe, s-ar putea sa nu-i placa lapticul..Patri inca suge dar de la 4 luni bea si 1 bibe pe zi cat e la bona, dar il bea mai mult in scarba uneori 100ml alteori 120ml maxim 150ml si i-am tot schimbat vreo 3 marci, ori acuma am nimerit cu un lapte praf ce ii place foarte mult si a inceput sa bea si 3 biberoane pe zi a cate 150-180ml si clar din ce in ce mai putin san, dar daca isi mentine masa de dimineata si cea la culcare de san sunt multumita si asa, oricum deja are 8 luni si zic ca e bine ca sa pape de acuma lp pt ca oricum e slabuta abia 7.300 are.
Cat despre culoarea ochilor si pe mine ma roade mult subiectul asta, adica n-as vrea sa i se schimbe ca-i are prea frumosi, dar cum eu ii am albastri si parintii mei la fel, ma gandesc ca si-or pastra culoarea dca nu, va avea verzi al sotului ca nici astea nu-s urati, pana la urma toti ochisorii sunt frumosi
happy_uka spune:
Bine ca alerg ca vaca sa recuperez si in timp real era chef de chef
Cre' ca mi s-au rarefiat neuronii, nu puteam io sa bag un cap sa vaz cine e in vizita aseara? Vaca, va zic! Si la kg .. le eclipsez pe cele care trec linistite pe pajistea din fatza casei .. ( cat si la.. dotari hihihi).. Da nu-i bai, zzau! Sunt atat de fericita, o sa slabesc eu, nu ma mai stresez. Sanatosi si iubareti sa fim. Ceea ce si suntem, ceea ce va dorim si dvz
Aici merge foarte prost netu, se incarca paginile ca un ..Asa ca nu pot vedea poze, da cum ajung akscum le vad. Ziceti ca Maia busileste?? Ce taaaare, bravo fetitz!!! Si zicetica vine Alex cu printesuca la mine, la maaare? Ce taaare, va asteptam cu drag! Si mai ziceti ca aseara lipseam io? Nu cred ca aveam fro poanta pe teava, iar declar pierduta spontaneitatea..Dna Luto taaare mi-esti draga, zau!! Cu Davidutz la pachet!
Trimit si revin , sa nu se aseze fro vaca pe cablu si sa se intepeneasca mesaju mieu!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
la noi e ok, a dormit pitica de dsimineata afara, o scot si la somnul de pranz, ca vad ca afara ii curg mucii mai putin |
...si noi am iesit cate-o ora si dimineata si acum dupa masa de pranz. bate rau vantu' intr-adevar, dar sunt 20 grade (cel putin aici la mine). hai ca acum bebeii nu mai sunt chiar asa sensibili.
ce-mi placeselen. bravos mami, imi place ca nu o tii pe ebru in casa infofolita sa-i treaca nasucul. aerul curat e cel mai bun remediu. eu chiar am aceasta convingere.
mi-a placut teribil si raluk cand a povestit ca l-a tinut pe alexutu' in iarba dezbracat. fooooarte cool.
se stie ca mersul descult prin iarba are chiar beneficii curative si e....super relaxant si reconfortant.
i-o fi iesit gazonul lu' techila ? mai, eu am in curte, in livada, iarba de sudan. e cea mai cretina iarba care poate exista. creste de aproape 1 m, ba face si samanta daca o lasi, si e d-aia asa foioasa...e atat de naspa. nici cand e tunsa nu poti merge descult prin ea. da' lasa, ca sa beneficieze si maia de iarba moale si recisoara la piciorusele desculte, o arunc peste gard la vecinu' .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Bine ca alerg ca vaca sa recuperez si in timp real era chef de chef Cre' ca mi s-au rarefiat neuronii, nu puteam io sa bag un cap sa vaz cine e in vizita aseara? Vaca, va zic! Si la kg .. le eclipsez pe cele care trec linistite pe pajistea din fatza casei .. ( cat si la.. dotari hihihi).. Da nu-i bai, zzau! Sunt atat de fericita, o sa slabesc eu, nu ma mai stresez. Sanatosi si iubareti sa fim. Ceea ce si suntem, ceea ce va dorim si dvz Aici merge foarte prost netu, se incarca paginile ca un ..Asa ca nu pot vedea poze, da cum ajung akscum le vad. Ziceti ca Maia busileste?? Ce taaaare, bravo fetitz!!! Si zicetica vine Alex cu printesuca la mine, la maaare? Ce taaare, va asteptam cu drag! Si mai ziceti ca aseara lipseam io? Nu cred ca aveam fro poanta pe teava, iar declar pierduta spontaneitatea..Dna Luto taaare mi-esti draga, zau!! Cu Davidutz la pachet! Trimit si revin , sa nu se aseze fro vaca pe cablu si sa se intepeneasca mesaju mieu! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
..ma uka , ce faci mai? te muti de la mare la munte, de la soare la umbra...? cat mai stai ingeras la munte? va prieste inseamna, daca nu va deslipiti de pe pajiste. carinosul veselosul ce face? abia astept pozele, pozele, pozele....!!!!
da mai, maia busileste (dar cred ca am mai spus), dar numai inapoi. mi-a zis ca o sa-mi explice ea la timpul potrivit. cica are o strategie...si ca rezultatul ma va uimi. azi a busilit 2 pasi si inainte. cred ca tot din strategia ei elaborata face parte... na, stii cum sunt copiii din ziua de azi...super dastepti.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Lali_mete spune:
Uuuukaaaa ,ce faci mami? Iti prieste aeru' de munte? Face bine la laptic?
Hepilica eu zic sa muti gardul si sa ai si tu iarba moale in gradina
asta face puiul meu acum...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!