Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ziua buna
vezi mai, Luci cat esti de indispensabila pe aici (cu toate cele 72 de kg ale tale)?? cum ai intrat tu cu doo poante, cum s-a incins atmosfera

ma rog si eu ca Luta Iuliei sa fie bine

Nela la multe grame/kilograme inainte, sper sa ajungeti in grafic cat mai repede...si tin pumnii sa iasa analizele bune! unde mergeti marti?

Hepi eu pana acum am incercat iaurtul cu banane si simplu si a fost yummy...iaurt din ala facut cu smantana

Elle ce bine ca mai iesi si-ti mai aerisesti creierii mult succes si cu fructele

Uve gata am terminat cu dr, n-are nimic Ebru, multumim de intrebare

Cristina uite vezi, ce noroc ai, pe langa faptul ca iesi cu doua super mamici care sa-ti ridice moralul, mai nimeresti si o "profesionista" daca as da eu in depresii n-ar sti nici draq...de aia incerc sa ma tin bine pe pozitii
cum mai merge cu olita la Andrei? ai reusit sa-l convingi? poate daca incepi s-o pui si pe Emma il moti9veaza si pe el

Lali eu zic ca ultimele temeri chiar sunt nejustificate, eu te vad o fata tare sociabila si usor de placut

trebe sa vaza si ochiu meu pozele de pe mail si revin...mai aleas ca tura cealalta de la Hepi am ratat-o

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

a, si am uitat sa va zic si despre noi, am avut o noapte de pomina, cu o suta de milioane de treziri si desi se chinuia saraca sa adoarma singura la loc, nu prea reusea...nu am inteles ce a avut, banuiesc eu ca dintii, ca parturi n-a prea tras....statea saracuta cu ochii inchisi si se taiguia....am gasit-o in tot felul de pozitii de somn ciudte, probabil se tot zvarcolea si ii era atat de somn incat nu mai conta cum adoarme....
nu stiu daca are legatura, dar azi s-a trezit si mucoasa, a adus-o tas-su dimineata jos si zici ca era un puradel d-ala de umbla cu mucii nestersi la nas sunt clari si lichizi rau, pana acum n-a mai avut asa, sa-i curga pur si simplu pan' la gura...am tras o tura de dimineata cu aspiratorul, in rest ii sterg cu o batistuta ce iese, ca am inteles de la voi ca daca ii aspir prea mult se fac mai multi...

in alta ordine de idei, maine merg la cosmetica si coafor

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Hello

Azi vreme urata...eu una nu scot copilul din casa. Voi ce faceti, ii scoateti?

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Monikus, ce mare si frumos s-a facut Rares Si noi suntem fan Tigrila, in rest cah, aaaa mai avem o bila cantatoare de la vtech???parca, ceva cu butoane cu animale
Raluk, felicitari pentru pasul facut si o diversificare reusita
Mada, Iri e un frumos, chiar ca e vitezoman!
Nela, e bine ca ia in greutate Anna, si daca e si vioaie si se vede ca ii este bine nu mai conteaza "gramajul" acumulat. Eu aveam tendinta sa ascult pediatra pana la ultimul cuvant, dar pana la urma imi ascult si instinctul de mama si ii dau ce ii place copilului.
Nu v-am spus ca am dat fetei ciorba de burta(vreo doua lingurite) si a facut fata diaree nu dati!!! Ne-am tratat ce sa facem...acum roade ceapa verde, se pare ca ii face bine la gingii Ma' si e iute ceapa asta iar ea rade de mama focului...

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy

imi spunea si mie o matusa mai in varsta ca e buna ceapa (sau prazul) la dureri de gingii, dar am zis ca-s babisme daca se-mpute treaba si la noi cu durerile, incerc si eu, ca doar avem bio, din gradina

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Yellow, leidis!
Deci la noi a inceput "O noua zi, un nou film tare!!" L-am trimis repejor la culcare sa-si incarce bateriile...dar stiti aia cu Duracell si cu alte baterii?? Ei, eu am de-alealalte El e pe acumulatori.
Lali ce de-a frici pe capul tau, soro. Mai lasa-le Doamne-iarta-ma, deoparte ca ajungi sa te trateze Fraguta, ce naiba!! Zi si tu ce mai face nazdravanul, uita-te in ochii lui ca marea si...da-i batai.
Ei, cum sa nu-ti simtim lipsa, esti culmea?! Pai eu unde ma relaxez cel mai bine?? Citindu-va, pe toate!
Cu scrisul e mai aiurea...ca deh, mi-ar mai trebui vreo 2 maini pe langa alea din mail-ul Selenicai .
Noi suntem de dimineata pana seara la 8 jumate singuri asta in situatiile in care Andra e la joaca, in parc. Dar cand e vreme nasoala trebuie sa bagam si de-alea de 6-7 ani. Evident cu Fat-Frumos in brate, atarnat pe-un sold sau impins vreun leagan cu piciorul.
Acum spre ex am bluza manjita toata pe umeri si stau si ma gandesc daca are sens sa o schimb, nu de alta dar vine schimbul 2 si m-am saturat de calcat bluze-bluzite.
Eh, vb Nelei, noi sa fim sanatosi ca in rest...ce mai conteaza?!
Ma duc si eu sa-mi clatesc ochisorii cu pozici cu mamici si dovlecici ca sunteti tare frumosi cu totii.
Ah, sa nu uit sa o pe Elle si pe de Anna. Spor la bunatati de mancarici si sa nu fie sclifo ca Eva.
Oooo, Lullaby ce poze profi Sa va fie de bine crestinarea si pup pe crestetul lui Alex sa se faca mare nu mai comnetez nik de cum arati. Doar recunosc ca natura este incorecta cu unele dintre noi...adica cu mine
Alex tu in loc sa te destresezi pe zi ce trece parca mai tare te afunzi. De ce nu-ti asculti instinctul si sa procedezi in consecinta??? Si cu apa, si cu laptele si cu toate... Cartile si toate documentarele prezinta o medie a normalului. N-ai sa vezi niciodata un minim sau un maxim.
Am incercat si eu cum spuneai tu cu 200 ml lapte/masa. Pai e vis, soro, vis! Am facut ca inecata prima data si-am umplut biberonul...si m-am invatat minte. Acum daca ia 80 ml sunt regina biberoanelor . Cat despre imbracat...regula e asa: ca mine+una in plus. In general aia in plus este body-ul, in functie de ce-mi pica la mana. Daca mie mi-e bine atunci ii este si lui, daca mie mi-e cald, clar are si el un disconfort. Cu Andra am procedat la fel...iar acum spre ex nu poarta caciula decat cand este ger si ninge. Bine, ii pun palarii de protectie vara dar sa nu crezi ca le tine pe cap. O mai pacalesc ca "asa e la moda"
Fraguto Ioanna m-a lasat balta. N-a zis nici da, nici ba la oferta mea Acum, na, ma mulez si io pe ce am.
hepi pupilici pentru gainareasa sefa Ce simpatica este si ce mocutze face si ce raliuri periculoase are in plan, ca sa nu mai comentam ce jilt de printesa si-a tras don'shoara Princess de jur imprejur.
Selenica iar m-a dat gata cu mocutele Albei ca Zapada. Si daca si tat-su este mirat de fii-sa atunci eu ce sa mai comentez?? Sa zic din nou ca sunt pe spate in extaz de fiecare data cand o vad? Si ce mestereste ea la masini. Sa stie tot, sa umble peste tot. Mamis, pune banii la saltea ca la 16 ani ii iei fetei scuter iar la 18 deja treceti la SUV-uri, da?! Sa fie fata-n siguranta pe strada.
M-am lungit...si as mai fi avut de spus o gramada.
Pupilici!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Hello

Azi vreme urata...eu una nu scot copilul din casa. Voi ce faceti, ii scoateti?

la noi e ok, a dormit pitica de dsimineata afara, o scot si la somnul de pranz, ca vad ca afara ii curg mucii mai putin

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Am vizionat poze frumoase de lullaby. Danuta noi am iesit putin afara cam bate vantul dar pentru o scurta aerisire merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Intrebare intrebatoare!!!!!!!

Copiii si-au schimbat culoarea ochilor deja? Eu inca alaptez, e posibil sa se mai schimbe inca?
Cum e in cazul vostru?
A mea ii are de ceva vreme un verde-albastru dar parca e prea frumos sa fie adevarat (sa-i ramana asa) din 2 parinti cu ochi caprui (eu - caprui inchis, sotul caprui-verzui, bunicul meu si bunica sotului cu albastrii, un bunic al sotului cu verzi)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:

Copiii si-au schimbat culoarea ochilor deja? Eu inca alaptez, e posibil sa se mai schimbe inca?
Cum e in cazul vostru?
A mea ii are de ceva vreme un verde-albastru dar parca e prea frumos sa fie adevarat (sa-i ramana asa) din 2 parinti cu ochi caprui (eu - caprui inchis, sotul caprui-verzui, bunicul meu si bunica sotului cu albastrii, un bunic al sotului cu verzi)...

Eu nu mai alaptez de 3 luni si ochii fetei sunt tot asa un verde albastru, parca si vreo cateva dungute caprui; mi-as dori sa ramana asa, socrul meu are ochii culoarea asta, dar am inteles ca pana la vreo 2 ani se mai pot schimba. In cazul nostru poate raman asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Cum e in cazul vostru?

Din carti sau din experienta??
Din carti: culoarea ochilor se definitiveaza intre 6 si 9 luni.
Din experienta: Andra si-a pastrat culoarea ochilor de pe la 6 luni. Mie mi s-au schimbat la 14 ani

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput