Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 14
hepilica spune:
luto - merci mult. o sa incerc si eu iaurt simplu, apoi cu cereale...cum zici tu.
si voi incerca si iaurt de capra. o sa caut in w/e asta. si parca am vazut undeva iaurt de bivolita si capra in amestec...
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
uve_got_mail spune:
Monikus, ce mare si frumos s-a facut Rares Si noi suntem fan Tigrila, in rest cah, aaaa mai avem o bila cantatoare de la vtech???parca, ceva cu butoane cu animale
Raluk, felicitari pentru pasul facut si o diversificare reusita
Mada, Iri e un frumos, chiar ca e vitezoman!
Nela, e bine ca ia in greutate Anna, si daca e si vioaie si se vede ca ii este bine nu mai conteaza "gramajul" acumulat. Eu aveam tendinta sa ascult pediatra pana la ultimul cuvant, dar pana la urma imi ascult si instinctul de mama si ii dau ce ii place copilului.
Nu v-am spus ca am dat fetei ciorba de burta(vreo doua lingurite) si a facut fata diaree nu dati!!! Ne-am tratat ce sa facem...acum roade ceapa verde, se pare ca ii face bine la gingii Ma' si e iute ceapa asta iar ea rade de mama focului...
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Uof, ma, cris, n-am avut in intentie sa ofensez prin mesajele mele. Mi-a venit si mie asa un dor de plans...si cum am prins umarul, hop si io ca nesimtita. Si...soata se educa. Pai ce crezi ca al meu gatea?? Sau facea curat?? Dar l-am lasat vreo 2 sapt cu pate si salam si niste oua vechi in frigider, cu mormanul de vase-n chiuveta, cu resturi prin toata casa si cum el era neam de nobil imediat s-a inflamat. Mi-am tras migrene si figuri si i-am explicat ca daca nu-i convine...usa are 2 parti A ales sa descopere unde-s maturile, carpele chiar si cratitele. Deh, a recunoscut el la un moment dat ca a facut investitii proaste...dar eu nu recunosc nimic Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Buna dimineata!!!asta fac eu acum.Dar stiti de ce? Citeam si vedeam imaginea noastra de aseara,cand s-a intors grasu' de la munca si mi-a spus ca nu prea mai fac nimic,m-am cam facut puturoasa,si io i-am spus ca fac de toate da' nu vede el .Adevarul este ca nu mai fac aproape nimic ca inainte ,mancare mai rar,si atunci ceva care se face usor,rapid,ca mereu pun ceva de doo ori si ceva deloc,haine calcate numa' ce e necesar ,ale pruncului atat se calca,si tricourile,ca ale naibi asa se vede unde a fost prins carligul ca ma apuca dracii si port numa creponate .La curateie,fac doar ce este necesar,ma simt asa,parca fara vlaga,cu lene cronica,abea,abea ma mobilizez sa fac strictul necesar.Pai scuzele mele,dar am niste geamuri fantastic de prost facute,ca nu ajung nicicum la colturile exterioare,si ma rog de ei de mai bine de un an sa le stearga,ca eu nu ma aplec sau urc peste pervaz nici platita.Stau la etajul 3 si imi e frica rau de inaltime....bine,mie imi este frica si de intuneric,si sa stau singura in casa,si de spatii mici,inghesuite,si de caini,si de pisici care se uita urat,si de oameni beti sau agresivi...of,of,mai,mai,de ce oare imi mai este frica? aaa,da,imi este frica de respingere,de faptul ca nu sunt placuta de oameni,ca sunt urata si fraiera,si nu imi place sa fiu luata la misto sau peste picior...maamaa ,ce de calitati am,sunt plina,mama lor...
Mada merci ca te-ai gandit la mine,citind am vazut ca nici macar aici nu mi se simte lipsa,si asta tot din cauza calitatilor mele Dar ma fac eu mare... Ce faceam atunci? Dormeam,ma intorceam pe partea ailalta,dormeam de pe la 22 deja.
Mai Liliac cum mi-ai inveselit tu ziua dupa ce mi-o stricase sotz..dar nu-i bai,va zic mai pe seara de ce m-am suparat.
Eu avocado i-am dat cu iaurt si banana lui Paul si i-a placut mult ,mult de tot.Adevarul e ca si mie mi-a placut,am papat cot la cot,o lingurita lui ,una mie ,ca facusem un bol maaare,din doua banane,un avocado intreg si vre-o 200 gr iaurt gras,de fapt o crema de iaurt din comert care nu avea decat lapte pasteurizat si culturi lactice,bifidus-nu-stiu-cum si inca una .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Hepilica la mine bate vantul atat de tare ca nu o sa o scot afara, asa ca nu mai conteaza body-ul, dar sar'mana de sfat! Nu stiu ce sfat sa iti dau cu iaurtul ca noi de astazi o sa facem o incercare timida, sa vedem ce zice mandra, ca branza nu o tolereaza, dar cica pana la intoleranta la lactoza e cale lunga, poate e vorba doar de consistenta....sa vedem...cica sa incercam si iaurturile pentru copii de la Humana, nu sunt 100% naturale dar cica merg asa de inceput. Avocado i-am dat si eu de 2 ori pana acum si ii place in combinatie cu banana, dar vad ca ar merge si cu para coapta ca am gustat eu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex, eu i-am dat iaurt de la Humana si i-a placut tare mult; eu am luat cu mere si piersici parca, asta fiindca banana nu i-am dat pana acum. Sunt 4 iaurturi la vreo 12 ron. Iaurtul ala bio recomandat de voi e bun, dar e cam acru si nu mananca mai mult de cateva lingurite, eu vreau sa il amestec cu mar ras, mar din ala dulce, golden. Ma mai gandeam la compot din ala de piersici decojite de la Olimpia, dar nu stiu daca e ok.
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica luto - merci mult. o sa incerc si eu iaurt simplu, apoi cu cereale...cum zici tu. si voi incerca si iaurt de capra. o sa caut in w/e asta. si parca am vazut undeva iaurt de bivolita si capra in amestec... h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Cred ca Napolactul are iaurt de bivolita, e intr-o cutie maronie, asa ceva. Eu am luat si iaurt usurel de la Napolact, am intrat pe situl lor sa vad compozitia, pe cutii nu scrie nimic si cica nu ar avea lapte praf. Oricum mie imi plac produsele lor in general.
uve_got_mail spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Buna dimineata!!!asta fac eu acum.Dar stiti de ce? Citeam si vedeam imaginea noastra de aseara,cand s-a intors grasu' de la munca si mi-a spus ca nu prea mai fac nimic,m-am cam facut puturoasa,si io i-am spus ca fac de toate da' nu vede el .Adevarul este ca nu mai fac aproape nimic ca inainte ,mancare mai rar,si atunci ceva care se face usor,rapid,ca mereu pun ceva de doo ori si ceva deloc,haine calcate numa' ce e necesar ,ale pruncului atat se calca,si tricourile,ca ale naibi asa se vede unde a fost prins carligul ca ma apuca dracii si port numa creponate .La curateie,fac doar ce este necesar,ma simt asa,parca fara vlaga,cu lene cronica,abea,abea ma mobilizez sa fac strictul necesar.Pai scuzele mele,dar am niste geamuri fantastic de prost facute,ca nu ajung nicicum la colturile exterioare,si ma rog de ei de mai bine de un an sa le stearga,ca eu nu ma aplec sau urc peste pervaz nici platita.Stau la etajul 3 si imi e frica rau de inaltime....bine,mie imi este frica si de intuneric,si sa stau singura in casa,si de spatii mici,inghesuite,si de caini,si de pisici care se uita urat,si de oameni beti sau agresivi...of,of,mai,mai,de ce oare imi mai este frica? aaa,da,imi este frica de respingere,de faptul ca nu sunt placuta de oameni,ca sunt urata si fraiera,si nu imi place sa fiu luata la misto sau peste picior...maamaa ,ce de calitati am,sunt plina,mama lor... Mada merci ca te-ai gandit la mine,citind am vazut ca nici macar aici nu mi se simte lipsa,si asta tot din cauza calitatilor mele Dar ma fac eu mare... Ce faceam atunci? Dormeam,ma intorceam pe partea ailalta,dormeam de pe la 22 deja. Mai Liliac cum mi-ai inveselit tu ziua dupa ce mi-o stricase sotz..dar nu-i bai,va zic mai pe seara de ce m-am suparat. Eu avocado i-am dat cu iaurt si banana lui Paul si i-a placut mult ,mult de tot.Adevarul e ca si mie mi-a placut,am papat cot la cot,o lingurita lui ,una mie ,ca facusem un bol maaare,din doua banane,un avocado intreg si vre-o 200 gr iaurt gras,de fapt o crema de iaurt din comert care nu avea decat lapte pasteurizat si culturi lactice,bifidus-nu-stiu-cum si inca una . Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! |
Eu ti-am simtit lipsa si multam de stavilopodul rezervat la mare de 1 mai, erau 10 mirese pe metrul patrat, bai frate, ce se mai nenorocesc femeile astea
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui uve_got_mail
Cred ca Napolactul are iaurt de bivolita, e intr-o cutie maronie, asa ceva. Eu am luat si iaurt usurel de la Napolact, am intrat pe situl lor sa vad compozitia, pe cutii nu scrie nimic si cica nu ar avea lapte praf. Oricum mie imi plac produsele lor in general. mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy |
daca iaurtul asta e de la napolact, il sar sigur. astia sunt singurii producatori care nu scriu pe ambalaj ingredientele. mi se pare bizar...
scrie pe site-ul lor din ce sunt facute?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Lali_mete spune:
Uve,adica ai fost in Constanta si nu ai spus nimic,nimic? Bad Uve,bad,bad... lasa ca luna viitoare cand vin eu in Bucuresti iti dau na-na
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
uve_got_mail spune:
Eu am zis, dar nimeni nu m-a auzit....oricum nu am fost cu Sarah, asa ca eu nu prezentam importanta
I-am injurat pe aia de la Scoica din Mamaia dar pe urma, cu burticile pline ne-am distrat in zone mai pamantene.
alex25 spune:
Offf, mai fetelor, ca va aud vorbim de mare si abia astept sa ajung si eu la sfarsitul lui mai, de Rusalii...o sa fim si cu catel si cu purcel, dar sper sa ne descurcam cumva. Sunt tare curioasa cum va reactiona mandra cand va vedea mare, si daca va mai fi si frumos ma declar extaziata de pe acum.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!