Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset, ai votat am schimbat! Daca nimeni nu isi da cu parerea Avem cea mai lunga lista si stati ca vor urma numele bebeilor, data nasterii... trebuie sa economisim spatiu

foarte bine

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Am scris in capitolul trecut ca Gabi are nevoie de noi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151703
si in pag 3 am mai scris un mesaj tot legat de ea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Nu te ignora nimeni, cel putin eu nu, cautam in urma sa vad unde ai scris pt ca se pare ca am trecut cu vederea primul tau mesaj despre Gabriela...
Imi cer scuze daca vreuna din noi a parut insensibila

Acum inteleg de ce Gabriela nu mai activa la subiectul nostru, imi faceam griji pt ea si bb... Nu stiu ce sa spun... Sa dea Dumnezeu sa fie bine, asa cum crede El...

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

[quote]citat din mesajul lui crisuletzul

miruna...sunt zen...numa azi am cam luat`o pe ulei!!!

9+

/quote]

Ce face sucul din om . Schimba fructul macar

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Celesta stai linistita ca nu supar eu asa usor ,numai ca mie una mi s-a parut un mesaj important si eram sigura ca 90% dintre voi nu intra la umanitare sa il vada acolo.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Crisuletzule hai sa-ti povestesc din experienta mea bogata cu sarcini oprite in evolutie.Nu intentionez sa te speri.
Doctorita mea spune ca o sarcina oprita in ev e clar una cu probleme,in special defecte cromozomiale sau anumiti microbi/virusuri care pot da malformatii grave asa ca mai bine lipsa.
In cazul meu este vorba de o problema de coagulare a sangelui datorita unor mutatii genetice de care habar nu aveam.Adica e vorba de trombofilie ereditara si sarcina e un factor favorizant manifestarii ei.Ca o mica paranteza acum sunt sub tratament cu anticoagulante si Doamne ajuta suntem bine pana aici.
Prima sarcina s-a oprit in ev la 8 sapt dar nu am avut habar pana la 11 sapt cand s-a descoperit echografic.Acum privind in urma cam din sapt a 8 nu am mai avut greturi cam deloc.
La a doua eram deja panicata si imi faceam echo sapt asa ca am descoperit foarte repede si da am avut gretuti si a doua zi dupa chiuretaj.
Acum m-am linistit si nu-mi mai fac echo sapt ci la 2/3 sapt.
Sper sa nu va creeze vreun discomfort postul meu.Si eu ma speri de semnatura mea!
Aveti un cititor din umbra

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Letzy eu dupa semnatura te tin minte Bafta si iti doresc ca de data aceasta sa fie totul bine si sa ai un bebe sanatos si la termen.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Mai eu nu ma consider fanatica. O eco la 2 saptamani mie, fiind la prima sarcina, mi se pare numai bine pentru starea mea de confort. daca ar fi mai rar sigur as da in paranoia si asta cred ca mi-ar face mai mult rau.
Eu cred ca m-am predat graviditatii: am decis, daca mi-e foame mananc, daca mi-e somn ma culc, daca poftesc la o tigara o fumez, daca mi se pare ceva aiurea cu copilul ma duc la eco sa il vad. Cred ca toate nevoile mele apar cu un scop si ca e foarte important sa ma simt bine si linistita, daca sunt lucruri pe care pot chiar sa le fac eu pt asta, de ce nu.
Crisu nu insinuam ca esti chitroasa , spuneam doar ca la clinicile private unde platim serviciile nu trebuie sa dam niciun fel de explicatii.

11+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Crisuletzule hai sa-ti povestesc din experienta mea bogata cu sarcini oprite in evolutie.Nu intentionez sa te speri.
Doctorita mea spune ca o sarcina oprita in ev e clar una cu probleme,in special defecte cromozomiale sau anumiti microbi/virusuri care pot da malformatii grave asa ca mai bine lipsa.
In cazul meu este vorba de o problema de coagulare a sangelui datorita unor mutatii genetice de care habar nu aveam.Adica e vorba de trombofilie ereditara si sarcina e un factor favorizant manifestarii ei.Ca o mica paranteza acum sunt sub tratament cu anticoagulante si Doamne ajuta suntem bine pana aici.
Prima sarcina s-a oprit in ev la 8 sapt dar nu am avut habar pana la 11 sapt cand s-a descoperit echografic.Acum privind in urma cam din sapt a 8 nu am mai avut greturi cam deloc.
La a doua eram deja panicata si imi faceam echo sapt asa ca am descoperit foarte repede si da am avut gretuti si a doua zi dupa chiuretaj.
Acum m-am linistit si nu-mi mai fac echo sapt ci la 2/3 sapt.
Sper sa nu va creeze vreun discomfort postul meu.Si eu ma speri de semnatura mea!
Aveti un cititor din umbra

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

13+

Doamne ajuta ca data asta sa fie cu noroc si sa duci sarcina pana la capat, sa nasti un bb sanatos!

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

stiti vreo mamica nascuta prima data prin cezariana care sa fi trecut prin a doua sarcina? mi-a dat prin cap azi ca din cauza faptului ca dupa cezariana zona respectiva ramane nitzel ca prost cu nervii s-ar putea sa simt mult mai tarziu bb ?... care are experientza, sau mai mult creier decat mine in a descoase problema asta?

Mami de (28.10.2008) si bb2 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

miruna,Celesta

13+

Mergi la inceput