Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli dar unde e gabriella?? sper sa fie ok 10+ |
e clar ca scriu degeaba ,sariti clar peste mesajele mele
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
anya2010 spune:
Eu ma gandesc ca nici nu fac prea mult bine atatea ecografii. Mi-a fost mila ieri de bebe ca se zbatea saracul, l-au deranjat ultrasunetele destul de rau. Toata ziua l-am rugat sa ma ierte si i-am promis ca pana la morfologie nu-l mai deranjez cu ecografii
In legatura cu cotizatiile, mi-e o ciuda si imi pare rau de banii pe care ii dau la sanatate..n-am beneficiat de o pastila macar compensata de la stat si cotizez de 9 ani. Am avut acum ambitia sa fac analizele de prim trimestru cu trimitere de la medic de familie si mai bine imi vedeam de treaba..m-a scutit de 118 lei, am mai pus eu vreo 150 ca bineinteles nu toate sunt compensate si medicul de fam nu poate da mai mult de 15 analize(cel putin asa mi-a zis mie). Deci in tara asta esti bun doar sa cotizezi
Ana 13+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
ral_eli spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
e clar ca scriu degeaba ,sariti clar peste mesajele mele anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
eu chiar citesc toate mesajele de pe forum :( nu stiu la ce te referi
10+
ancadragoman spune:
Am scris in capitolul trecut ca Gabi are nevoie de noi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151703
si in pag 3 am mai scris un mesaj tot legat de ea
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
anya2010 spune:
citat din mesajul lui ral_eli miruna stiu ca s-a mai discutat despre bitest dar nu as vrea sa iau capitolele de la capat. poti sa-mi zici cand se face acest test, saptamana 12 sau este un interval. pt ca vreau sa=l fac si vreau sa ma programez din timp, de sapt asta 10+ |
Stiu ca se face intre 11 sapt si 13 sapt si 6 zile. Grabeste-te cu programarea la ecografie, eu eram in sapt 7 cand m-am programat si abia am gasit loc.
Ana 13+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
mirunam spune:
Ral eli, la 12 saptamani. Am inteles ca nu e bine sa depasesti. Se ia in calcul atat varsta gestationala (cea calculata dupa ultima menstruatie) cat si varsta ecografica.
Eu am fost la 11s5z varsta gestationala si 12s6z varsta ecografica.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
ral_eli spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Am scris in capitolul trecut ca Gabi are nevoie de noi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151703 si in pag 3 am mai scris un mesaj tot legat de ea anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
my bad
10+
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
e clar ca scriu degeaba ,sariti clar peste mesajele mele anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Eu am citit insa nu am vrut sa mai intervin cu detalii, credeam ca au vazut si fetele.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+