Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 3
lorin7774 spune:
nu mai cobiti.....ca poate lasa mamele mai la urma...adica la anu' si noi scapam....si eu vreau sa-mi modific brutul...chiar daca numai pentru 6-7 luni cate mai sunt...
Rala, cu toata placerea, atat cat ma pricep....
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
rala spune:
Mda, Miruna sunt si eu satula de "aranjamentele" din tara noastra. Daca vrei salariul mai mare iti platesti singura taxele, daca vrei sa fii platit pe cat muncesti iti propun "externalizarea" ca asa am ajuns si eu sa ma leg la cap si cu pfa si cu contract de munca, bine ca nu mai platesc si vreo taxa la vreun colegiu profesional la care sa fiu obligata sa ader. Cat despre datul foc... ce sa zic? Noi luam foc, ei isi vad de treaba. Pana una alta se lupta cu tva-urile.
Pai Crisule, de ce nu te duci sa faci o eco? Pentru linistea ta, pe banii tai... poti sa faci si una pe saptamana.
11+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
lorin7774 spune:
Mai fetelor, linistiti-va....nu toate sarcinile se opresc din evolutie....asta e o exceptie si de obicei are cauze medicale bine intemeiate....
nu va mai faceti ganduri negre gratis !!!!!
la Miruna am facut 3 ecografe toata sarcina si pentru aia a fost bine merci.....nici acum nu am de gand sa fac unul la 2 saptamani !!!
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
ancadragoman spune:
Apropo de Gabriela pentru ca am vazut ca ati sarit peste mesajul meu,are nevoi ede ajutor pentru mama ei ,gasiti subiectul la umanitare daca va intereseaza
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ral_eli spune:
lorin te invidiez poti sa iti impui sa nu te stresezi.
eu incerc sa ma calmez, sa-mi zic ca sunt sanatoasa , voinica ca nu ar trebui sa -mi fac griji .. dar vezi tu.. subconstientul o ia razna si am numai ganduri negre
cred ca mai bag o ecografie sapt asta, ca pana pe 26 mai cand am programmare la doctor mi se pare o vesnicie
10+
mirunam spune:
Crisuletul tii locul Gabrielei? Parca erai zen! Asa cum a zis Lorin nu se intampla fara motiv si nu se intampla in toate sarcinile. Asa ca stai linistita.
Pana acum am facut 4 acografii, acum am hotarat sa le raresc. Mai mult ma stresez... in plus am depasit perioada critica. Sigur ca risc exista oricand dar daca o iau asa fac eco zilnic.
Te rog sa revii la filozofia zen
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
mirunam spune:
Ral eli, oricum va trebui sa faci peste 2 saptmani ce de bitest. Presupun ca faci bitestul... Bebele e sigur bine. Eu cred ca stresul nostru il afecteaza mai tare.
Cat timp am fost stresata mi-a fost rau. Aveam senzatie de feba tot timpul, contractii aiurea, dureri de orice fel... cum m-am relaxat nu mai am nimic. Cand am zile de stres iar ma apuca, deci nu tine de varsta sarcinii ci de capsor .
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
crisuletzul spune:
oricum platesc pt consultatie si eco 5mil jumate.....nu e ca din cauze financiare nu m-as duce sa fac echo....motivul este ca nu vreau sa fiu o fanatica....
probabil sunt bulversata cu pierderea dianei si acum am tot felul de monstruleti care ma chinuie!
nu sunt adepta echografelor tocmai pe ideea ca nu vreau sa-mi "terorirez" bebeul!
9+
ral_eli spune:
miruna stiu ca s-a mai discutat despre bitest dar nu as vrea sa iau capitolele de la capat. poti sa-mi zici cand se face acest test, saptamana 12 sau este un interval. pt ca vreau sa=l fac si vreau sa ma programez din timp, de sapt asta
10+