Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
alinushca spune:
Lasati gandurile negre mai fetelor!
Eco nu dauneaza (asa zic medicii in care oricum nu am incredere pentru ca nici nu mi-au dat vreun motiv sa am) dar SIGUR ii deranjeaza pe bebelusi. Baiatul meu cand era deja marisor si il simteam foarte bine devenea extrem de agitat la ecografii si lovea cu putere. Si acum la bb mic se vedea la eco ca incepuse sa se zbata pe acolo imediat ce a inceput ecografia... si a durat cam 40 de minute....
Mami de (28.10.2008) si bb2 12+
BraveGirl spune:
Gabriela, suntem alaturi de tine!
Mirunam, am comandat prin cineva. Dar am inteles ca e o firma din Romania care se ocupa cu asa ceva. Adica tu faci comenzi, le trimiti la ei in SUA si ei ti le aduc pe vapor...eu n-am avut incredere, ca era valoare mare.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 13+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Am modificat lista, dat tot kilometrica ramane . O sa scot duminica mesajul cu intalnirea dar mai mult nu am ce sa ii fac.
V-am zis ca am probleme serioase...
ALinushca, la tine baietelul a ramas cu avionul pentru ca nu ii stiu numele si nu stiu daca doresti sa apara. Cum il trecem?
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
Joy21 spune:
Din cate stiu bebelusii percep ecograful ca sunetul facut de trecerea unui tren, si de aceea se nelinistesc. Nociva nu cunosc a fi, ecografia, insa necesara da.
Apropo de lista cu cele necesare pt. bebe: am aruncat un ochi pe cea veche si as vrea sa-i fac cateva modificari in lumina experientei mele. De acceea, o voi trimite astazi mai pe seara sau maine pe mail. Oricum, anunt pe forum odata ce am trimis-o.
Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
douradoudou spune:
gabriella .
fetelor nu va stresati prea mult pt k nu e bine delocccccccccccccc pt bb...daca e sa se opreasca din evolutie se opreste si nimieni si nimic nu poate schimba asta..dupa cum a spus si letzy -defecte cromozomiale, infectii periculoase..malformatii grave...starea noastra il influenteaza f mult pe bb..o mama stresata sau care de ex a plans mult in timpul sarcinii va naste un copil care la randul lui va fii stersat.foarte agitat atunci cand este mic...chiar si cu "inclinatie" pt depresie...si stiti depresie =risc crescut de boli cardiovasculare...tulburari...asta in viitor...nu cred ca vreti asta pt copiii vostri..inteleg mamele la 1 sarcina ca nu stiu sigur la ce sa se astepte si poate uneori prea multe informatii le agita si mai mult...cand smtiti ca nu prea faceti fata si va simtiti nervoase, stresate,triste..take a breath...ascultati muzica ...vb cu copilul..ganditi-va la lucuri bune...asta am avut de zis acum..m-am trezit cu o durere de cap enervanta..am rezultate la analize:an nisip la rinichi si trebuie sa beau f mult...ca asta..dar o sa fie bine...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
douradoudou spune:
joy multumim si asteptam si lista
si 12+
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Din cate stiu bebelusii percep ecograful ca sunetul facut de trecerea unui tren, si de aceea se nelinistesc. Nociva nu cunosc a fi, ecografia, insa necesara da. Apropo de lista cu cele necesare pt. bebe: am aruncat un ochi pe cea veche si as vrea sa-i fac cateva modificari in lumina experientei mele. De acceea, o voi trimite astazi mai pe seara sau maine pe mail. Oricum, anunt pe forum odata ce am trimis-o. Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara Sofia, 1 an si 5 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Oare unde ai aruncat un ochi pe lista veche , ca eu nu o gasesc nicaieri .....
Fericita 13+
douradoudou spune:
inca ceva: bitest intre 11 si 13...maxim prima zi din 14
si 12+
douradoudou spune:
ioana , joy a spus ca s-a uitat pe lista veche(cred ca la ea in computer) si ca vrea sa modifice si ca ne spune cand o trimite
si 12+
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou ioana , joy a spus ca s-a uitat pe lista veche(cred ca la ea in computer) si ca vrea sa modifice si ca ne spune cand o trimite Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 12+ |
Ahaaaaaaaaa
Fericita 13+