Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

bravegirl la tine intradevar se scuza cheltuiala , ca economisesti la altele
noua ne-au promis prietenii, care au copii mici, ca ne fac fiecare o listuta cu ce ne doneaza , dar parca pt puiul meu as lua lucrusoare noi, care sunt pe gustul nostru; sa vad ce pot negocia cu sotul ca el este f incantat de ideea economisirii

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

in leg cu lungimea embrionului,eu nu mai inteleg nik. eu cand am facut eco mi-a zis k am 6 sapt si 4 zile si lungimea embrionului crl 0,74 cm dar totusi mi-a zis k e mai mic,dc??? ..... pissi zicea k la ea are jum cm

7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

bravegirl la tine intradevar se scuza cheltuiala , ca economisesti la altele
noua ne-au promis prietenii, care au copii mici, ca ne fac fiecare o listuta cu ce ne doneaza , dar parca pt puiul meu as lua lucrusoare noi, care sunt pe gustul nostru; sa vad ce pot negocia cu sotul ca el este f incantat de ideea economisirii

10+

Intr-adevar sunt lucruri la care merita sa economisesti pentru ca le vei folosi scurt timp (landoul, scaunelul mic de masina, premergatorul) dar sunt altele care nu me-as imprumuta (hainute, mobilier).

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna ziua burtici!
Multumesc pt parola Doura si succes la eco.
M-am uitat si eu la pozele voastre, ce mamici frumoase!!
Cand citesc discutiile voastre despre patuturi si carucioare parca ma apuca groaza , nici nu stiu unde sa le pun pe toate,stau la 2 camere si e cam inghesuiala..

Ana 13+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

haine nu am auzit sa se imprumute..intre frati np ..eu atunci cand am zis ca o sa primiti haine ma refeream ca poate faceti un baby shower sau ceva de genul...aici nu se face dar vin mereu rude si prieteni si iti aduc chestii pt bb...asa e la noi...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

in leg cu lungimea embrionului,eu nu mai inteleg nik. eu cand am facut eco mi-a zis k am 6 sapt si 4 zile si lungimea embrionului crl 0,74 cm dar totusi mi-a zis k e mai mic,dc??? ..... pissi zicea k la ea are jum cm

7 saptamani

stai linistita ..fiecare bb are ritmul lui de crestere

si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

haine nu am auzit sa se imprumute..intre frati np ..eu atunci cand am zis ca o sa primiti haine ma refeream ca poate faceti un baby shower sau ceva de genul...aici nu se face dar vin mereu rude si prieteni si iti aduc chestii pt bb...asa e la noi...

si 12+

Ohooo, aici se practica la greu. Mie mi-au si cerut dupa ce a crescut Alex dar nu le-am dat. Unele le-am tinut amintire altele le-am donat la orfelinate, unde copii chiar nu primesc nimic.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirunam, eu am comoda din aia de la Baby Italia, alt model Dupa vreo 2 luni de folosinta, s-a rupt capacul ala de deasupra, care trebuie ridicat cd ii faci baita copilului. Si risti sa-i cada in cap ...deci nu o recomand. Legat de carucior, eu as opta pt Inglesina. Am o vecina care are Bertoni, nu stiu ce model. dar trebuie sa ia altul pt ca cel sport sta mai pe spate si nu prea e comod. Cel mai bine mergi si probeaza-le. si eu as vrea alt carucior sport, din acelas motiv, ca sta bebe cam auirea in el, si nu se lasa prea mult pe spate pt somn. E greu tare cu carucioarele astea
Eu dc n-as avea scoica, as opta pt cea de la BeSafe. E compatibila cu mai multe tipuri de carucioare, si ce e super la ea, e ca pusa pe carucior se poate lasa complet pe spate. bebeii mici de obicei adorm in masina si nu se recomanda sa stea mai mult de 45 de min. dar asa il scoti din masina, lasi scoica pe spate si poti sa-l plimbi linistita. noi avem scaun BeSafe si suntem multumiti. Scoica nu luam ca nu merge la carucioul nostru.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 13+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele unde donati 2%

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

la asociatia MAME

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput