Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 20
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Mirunam, eu am comoda din aia de la Baby Italia, alt model Dupa vreo 2 luni de folosinta, s-a rupt capacul ala de deasupra, care trebuie ridicat cd ii faci baita copilului. Si risti sa-i cada in cap ...deci nu o recomand. Legat de carucior, eu as opta pt Inglesina. Am o vecina care are Bertoni, nu stiu ce model. dar trebuie sa ia altul pt ca cel sport sta mai pe spate si nu prea e comod. Cel mai bine mergi si probeaza-le. si eu as vrea alt carucior sport, din acelas motiv, ca sta bebe cam auirea in el, si nu se lasa prea mult pe spate pt somn. E greu tare cu carucioarele astea ![]() Eu dc n-as avea scoica, as opta pt cea de la BeSafe. E compatibila cu mai multe tipuri de carucioare, si ce e super la ea, e ca pusa pe carucior se poate lasa complet pe spate. bebeii mici de obicei adorm in masina si nu se recomanda sa stea mai mult de 45 de min. dar asa il scoti din masina, lasi scoica pe spate si poti sa-l plimbi linistita. noi avem scaun BeSafe si suntem multumiti. Scoica nu luam ca nu merge la carucioul nostru. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 13+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Multumesc de sfaturi
!!! Ai dreptate e foarte frumoasa si practica scoica care se lasa pe spate.MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
mirunam spune:
Bravegirl au si carucioare frumoase! Am gasit www.newkidsshop.promo.ro/Carucioare/Accesorii/Buggster_S/Landou/" target="_blank"> ACEST MODEL exact pe gustul meu. Are landou, ieftin, adica 550 dau pe el, la cat il detest
, caruciorul sport e ok si pot sa ii pun si scoica 
A ajuns pe locul I ca idee,.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
ALEXA1985 spune:
La asociatia MAME.
| citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele unde donati 2% ![]() Doamne ai grija si de noi 11+ |
12+
BraveGirl spune:
Mirunam, cu placere! 
Inca ceva...comoda costa mai mult ca are cadita inclusa, dar cadita devine nefolosibila f repede. sotul mi-a zis, dar eu capoasa, nu si nu, ca eu vreau. Noi am trecut repede la o cadita Ikea, ieftina, in care puneam suport din ala de plastic, de la Okbaby. apoi, dupa ce am renuntat la baita in camera ei, ca deja facea lac
, am luat din Carrefour o cadita OkBaby, super ok. pe asta o s-o folosim la bebe2 inca de la inceput. arata asa: http://www.lifebaby.ro/product_info/p-ok-baby-cadita-onda-evolution-1132
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
13+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Mirunam, cu placere! ![]() Inca ceva...comoda costa mai mult ca are cadita inclusa, dar cadita devine nefolosibila f repede. sotul mi-a zis, dar eu capoasa, nu si nu, ca eu vreau. Noi am trecut repede la o cadita Ikea, ieftina, in care puneam suport din ala de plastic, de la Okbaby. apoi, dupa ce am renuntat la baita in camera ei, ca deja facea lac ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 13+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Iti dai seama ca este un moft. Sotul imi spune sa nu iau masa de infasat ca e utila doar 3-4 luni si mai bine iau canapea pe care pot sa si alaptez si sta si bebe cand creste... Nu pot sa zic ca nu are dreptate. Alex a fost lungan si bebe 2 probabil va fi la fel
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
BraveGirl spune:
Nu stiam ca au carucioare...noi aveam scaun de masina luat cu caruciorul, dar ne mai trebuia unul, si, dupa studii, ne-am decis ca are toate testele facute (sotul e cu asta...nu ia nimic pt siguranta, dc nu e testat) si merita investitia.
noi am comandat de pe net, dar i-am vazut la targurile de copii.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
13+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Eu zic ca masa de infasat e f utila...dar nu de asta. sunt unele care sunt mai mari, bebe sta cu fata la tine...nu stiu dc se intelege. ideea e ca dc il obisnuiesti de mic, e mult mai usor. Ca devine f greu la un moment dat sa alergi prin pat dupa bebe care nu vrea sa stea la schimbat, si in plus, e mult mai usor pt coloana. Nu mai stai aplecata, mai ales in primele luni, cd il schimbi de n-ori/zi.
Fug la mall, ca nu am in ce sa ma imbrac maine 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
13+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
pissi78ro spune:
| citat din mesajul lui marizta in leg cu lungimea embrionului,eu nu mai inteleg nik. eu cand am facut eco mi-a zis k am 6 sapt si 4 zile si lungimea embrionului crl 0,74 cm dar totusi mi-a zis k e mai mic,dc??? ..... pissi zicea k la ea are jum cm 7 saptamani |
Nu stiu exact. M-am dat pe net si uite am gasit acest tabel.
http://en.wikipedia.org/wiki/Crown-rump_length
6+
beatrice75 spune:
Da, chiar, sa anuntatati cand sunt targurile de bebei.
Nu uitati sa puneti si linkul cand treceti la un capitol nou.
Eu continui sa fiu super busy, nu mai sunt la curent cu nimic din ce s-a intamplat pe forum.
Miruna, ieri n-am avut timp sa-mi fac programarea la Badea. Dupa ora 16, am fost super prinsa.Ieri toata ziua am mancat doar un sandwich, seara cand am terminat cu tot si toate, nici nu mai aveam pofta de mancare, asa eram de obosita!
12+
Mami de baiat
alinushca spune:
| citat din mesajul lui marizta in leg cu lungimea embrionului,eu nu mai inteleg nik. eu cand am facut eco mi-a zis k am 6 sapt si 4 zile si lungimea embrionului crl 0,74 cm dar totusi mi-a zis k e mai mic,dc??? ..... pissi zicea k la ea are jum cm 7 saptamani |
poate s-a referit ca e mai mic fatza de ultima menstra? nu toate femeile ovuleaza in ziua 14...
. eu am ovulat in ziua 25... daca se lua dupa UM eram in pom.Mami de
(28.10.2008) si
bb2 12+