Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
Cristale spune:
Fetele care mergeti azi la eco/dr asteptam sa veniti cu vesti bune.
www.floar3d3colt.blogspot.com
BraveGirl spune:
Mie imi place patutul Karisma. Mi se pare ca se potriveste pt un baietel
...am vazut ca simplu e 500 de euro. Nu stiu dc se merita, dar si cele de la Micuna sunt scumpute.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
13+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
MSymo spune:
Si mie tot Karisma imi place. Vad ca au showroom in Ghencea la Home Design Mall.
Douraaaaa, sa vii cu vesti bune!!!
Symo
14+ 
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Si mie tot Karisma imi place. Vad ca au showroom in Ghencea la Home Design Mall. Douraaaaa, sa vii cu vesti bune!!! Symo 14+ ![]() |
daaaa o sa vin cu vesti bune
..dar la 2 ma duc asa k mai e pana atunciAlexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
ral_eli spune:
sunt frumoase patuturile de la Romina, dar ori nu stoiu eu preturile dar mi se pare f scump 500 euro un patut, chiar si convertibil
dar fiecare isi stie bugetul
imi plac si mie patuturile din lemn dar ma tot gandesc ca poate se loveste copilul sau daca isi baga capul printre gratii...
10+
douradoudou spune:
spatiul dintre gratii este calculat tocmai ca sa nu pota sa-si bage capul ..cel putin asa stiam eu
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
douradoudou spune:
madanic nu ai mai aparut de mult timp pe la noi...sper ca sunteti ok..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ral_eli sunt frumoase patuturile de la Romina, dar ori nu stoiu eu preturile dar mi se pare f scump 500 euro un patut, chiar si convertibil dar fiecare isi stie bugetul imi plac si mie patuturile din lemn dar ma tot gandesc ca poate se loveste copilul sau daca isi baga capul printre gratii... 10+ |
Ala neconvertibil e 500. Convertibil e 1000. Fara TVA
...de aia stau pe ganduri. Dar si patutul Ariannei a fost scumpicel..asta e:http://www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/253-paturi-copii-baby-italia-personalizabile/1266-paturi-copii-baby-italia-sissi-con-dondolo.html si nu-mi place ca nu are decat un nivel.Nici eu n-as mai da atatia bani, mai ales ca al Ariannei nu a fost folosit, dar cum alte cheltuieli majore nu fac, m-am gandit ca as putea sa-i iau un patut frumos. Ma simt putin vinovata ca laArianna am luat de toate, si acum le folosesc si la bebe2...parca 'trebuie' sa-i iau si lui ceva nou
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
13+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Cristale spune:
Si eu cand am fost mica am avut patut de lemn, pe care de altfel il mai avem si acum....asa ca nu cred ca o sa cumparam altul pentru bebe, il reconditionam pe ala. Si intr-adevar e mic spatiul intre gratii, cel mult isi poate baga manuta, dar capul nicidecum.
www.floar3d3colt.blogspot.com
mirunam spune:
Din cauza voastra stuied carucioare ![]()
Am ramas la ASTA sau la ASTA in variante beige respectiv galben.
Am gasit si COSULET dar au si suport simplu sa care atasez cosul... asta e cam ciudatel.
Si COMODA CU CADITA
... foarte simpatic site-ul, au si aparatori frumoase...
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+