Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 17
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pissi78ro
Mi-a zis ceva, parca jumatate de cm. Si apoi este scris si pe poza de la echo urmatoarele: GS - 1,57 cm si CRL - 0,53 cm. Nu stiu de la ce sunt prescurtari GS si CRL, dar sunt in engleza. probabil ca prima este sacul gestational...Poate stie cineva.. 6+ |
GS= sac gestational
CRL= lungimea cap fundulet
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
rala spune:
Neata fete!
JoAnn ma bucur ca ai trecut cu bine peste asa o sperietura.
Ma bucur si pt Sugubina si restul fetelor care si-au vazut puii la eco.
Eu astazi m-am trezit mai prost decat in alte zile, nu prea am chef de nimic si ma uimeste ca am citit 6 pagini cu "salata de fructe" si nu am avut nicio tresarire. Dar se apropier pranzul, sa te tii!
Monica, si eu tot vineri, pe la 14 planuiesc sa ajung, mie mi-a zis ca facem dt dar in acelasi timp mi-a zis ca pregnylul ramane rege pana la 12 sapt. Eu maine fac 12, sa vedem ce zice de teste. Ne vedem acolo?
Pisi, din cate stiu eu GS e gestational sac iar CRL e crown-lump care e dimensiunea dintre "cap" si "fund" dar s-ar putea sa gresesc. oricum bebe e in grafic, felicitari!
11+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
douradoudou spune:
bravooooo miruna...si eu ador uleiul de masline si branza o mananc tot cu ulei de masline si zaatar pe deasupra(zaatar este un amestec dintr-un oregano care creste aici...un cimbru care creste aici..alte plante pe care nu le stiti si susan)
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
sugubina spune:
douradoudou succes azi la eco cu masuratori. Sa ne vii cu vesti bune da? Puate aflam si ce o sa ai!
Miruna se pare ca sunt indentici, daca aflu sexu la unu il stiu si la al doilea. (ca astia ies fel ca sex). Mai am 2 sapt pana fac eco de trim 1. Macar unu sa stea cu fata.. As pune poze cu eco, dar nu prea se intelege din ele..Caut maine una sa se vada macar un pufic.
sugubina
+9
ral_eli spune:
doura multumesc pt parola
intotdeuna esti prezenta la orice cerere/intrebare
. bafta la eco si sa te intorci cu vesti bune , poate si o culoare la carucior 
10+
ukume24 spune:
JoANN imi pare tare rau ca ai trecut prin asemenea sperietura dar ma bucurca bebe e bine . Ai mare grija de tine si te asteptam sa mai povestim.
Fetelor astazi merge Bebelu la ecograf asa-i? Doamne ajuta sa vina cu vesti bune![]()
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
BraveGirl spune:
Neatza!
Felicitari fetelor care si-au vazut puii la eco!
Bafta celor care merg azi la eco/dr.
Mie mi-e dor de zanica mea
...am in permanenta in cap moaca ei scumpa. A invatat sa 'dea pup' si sun si o pune mama sa-mi dea un pup si se aude prin telefon
...imi vine sa o mananc.
Legat de eco...si eu la prima sarcina vroiam cat mai multe eco. Dar mi-a zis dr. sa las bebe in pace, ca nu-i fac bine prea multe eco. si chiar asa era...se agita f tare, lovea, incerca sa se ghemuiasca departe de sonda ecografului. O sa vedeti ca dupa ce creste si il simtiti zilnic, se creeaza o legatura, o sa invatati cum sa-l faceti sa miste cd vreti voi si nu o sa mai aveti nevoie de eco, ca o sa stiti ca e bine. Arianna era o lenesa, se trezea f tarziu, ca noaptea dansa prin burtica si dimineata trebua sa o gadil si sa beau apa f rece/sa mananc ceva dulca si se trezea
...apoi aveam un aparat cu care ii ascultam inimioara 
Mie imi face cu ochiul un patut de la Romina. Mi s epar mai ok preturile acum, sau gresesc eu. parca atunci cd am vrut eu sa iau era cam 1600euro un patut convertibil, cu tot ce-i trebuie. Ca si lenjeria e tare scumpa (am dat pe baldachin, lenjerie si aparatori cam 1100lei)
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
13+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Unde este oferta de la Romina???? Numai eu nu o gasesc???
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Unde este oferta de la Romina???? Numai eu nu o gasesc??? MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
Pe gmail.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
13+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2