Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata cikas!

Salutare de la un mar verde. E tare bun.

Azi la pranz mi-am luat la mine ciorbita facuta de Pufi Pufescu. Mai am o colega insarcinata in 12s si cand i-am zis de ciorba de loboda acra cu verisoare a zis ca moare daca nu ii aduc. So, astazi facem Pregnant Cicks Ciorba Party at work.

pissi78ro bravooo pentru vestile bune. Sa tot auzim dinastea!

Merci pentru gandurile bune. M-am mai linistit cu paranoia.. Urmeaza eco de trim I pe 17.

sugubina +9

Mergi la inceput

Neata cikas!

Salutare de la un mar verde. E tare bun.
Azi la pranz mi-am luat la mine ciorbita facuta de Pufi Pufescu. Mai am o colega insarcinata in 12s si cand i-am zis de ciorba de loboda cu verisoare acra a zis ca moare daca nu ii aduc. So, astazi facem Pregnant Ciorba Party at work. haha.

pissi78ro bravooo pentru vestile bune. Sa tot auzim dinastea!

sugubina +9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Neata! Azi avem zi scurta si intrevedere cu medicul . I-am pregatit un listoi de intrebari... saracul om. Aceleasi intrebari de nspe ori pe zi

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

iar va duceti ...invidia din mine striga

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput

ah acu vazui ca am dat de doo ori. Scuuuze

Symo felicitari pentru Anticorpi. Azi e o zi cu vesti bune.

sugubina +9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

iar va duceti ...invidia din mine striga

Doar doctor, fara eco . A, facut eco si acum 2 saptamani si saptamana trecuta, iau o pauza, desi sunt tare curioasa sa stiu ce este.

Ieri mi-a spus o colega "Nu vrea fetita (din burtica ) sa manance inghetata?" . Cu o fata asasina i-am spus scurt ca nu vreau fata.

Ma gandesc deja ca mi se va spune ca am fata si va trebui sa ma obisnuiesc cu idea. Zau ca sunt nebuna. Stiu ca important este sa fie sanatos/a dar nu am ce sa fac daca vreau baiat

Mergi la inceput

Miruna aici te inteleg..Si eu mi-as dori tare mult baietei..

Pe de alta parte ma gandesc ca cel mai important lucru este sa fie sanatos.

Uneori ma gandesc ca la sarcina trecuta ma gandeeam ca vreau baiat si sa fie si zodia gemeni. Si ma gandesc ca poate am fost pedepsita pentru atatea dorinte. Pan la urma ce conteaza, ce e, zodia sau luna in care vine. Sunt ai nostrii, sange din sangele nostru si ii vom iubiniza la maxim.

sugubina +9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

apropo de www.csid.ro/health/ecografia-fetusului-in-timpul-sarcinii-2780287/" target="_blank">ecografie

Joy este fff utila listuta ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello..felicitari pissi si symo ..azi ma duc la echo pt translucenta..acum mananc un sandwich fierbinte cu branza si niste masline (verzi -eu nu mananc negre ihhhhh)..sa va spun de anul trecut ceva: cand eram la odisee toate fetele mancau branza cu rosii..asta era meniul zilnic..si apoi..mbs(mamaliga cu branza si smantana-ele eu gasit prescurtatrea...eu nu mananc asa ceva..)

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

ma bucur pt tine pissi...o intrebare: tie ti-a zis cat masoara embrionul?....

Mi-a zis ceva, parca jumatate de cm. Si apoi este scris si pe poza de la echo urmatoarele: GS - 1,57 cm si CRL - 0,53 cm. Nu stiu de la ce sunt prescurtari GS si CRL, dar sunt in engleza. probabil ca prima este sacul gestational...Poate stie cineva..

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sugubina, ai mare dreptate... si eu am vrut scorpion cu orice pret si dupa cateva luni de incercari nu mai conta nicio zodie. Oricum tu ai sanse mai mari sa ai macar un baietel Sa pui pozici de la eco sa vedem si noi cum arata doi pufici

Doura, bafta la eco! Eu sunt pe rosii cu branza, oregano si ulei de masline de 1 luna dar nu am dezvaluit inca . De fapt eu sunt dependenta de lactate si ulei de masline

Mergi la inceput