Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
alinushca spune:
sugubina, felicitari pentru pufici. trebuie sa fi fost la dublu bucuria

cu pepenele chiar nu imi faceti pofta
. si in general cu tot ce nu e in sezon. am avut si eu tentatia sa cumpar niste capshuni din astea duse din turcia, injectate cum ziceati si voi, dar pe bune ca nu aveau nici un miros convingator. daca nu au gustul care trebuie... mai bine ma las pagubasha.
sa aveti o zi usoara!
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 12+ 
pissi78ro spune:
Buna dimineata
Am fost ieri la echo. Mi-a zis ca totul e bine, ca e bine pozitionat si bine fixat de uter. Mi-a spus ca din punctul ei de vedere nu este nici o problema ... in ceea ce priveste o eventuala decolare de placenta sau altceva. Ma mai duc peste 2-3 saptamani, sa mai vedem ce si cum. Ahh, si s-a inregistrat si miscare a embrionului (poate ma exprim gresit), cert este ca se misca asha ca o frunzulita in vant.
Sper sa fie totul bine pana la sfarsit.
Va pup pe toate.
6+
ukume24 spune:
Buna dimineata fetelor,
pisi felicitari.....Doamne ajuta sa fie totul bine si sa il tii pe bebica in brate sanatos
.
Eu am papat de dimineata branzuca cu rosii. Hmmmm ... ce bun a fost!
Va pupic pe toate si va doresc o zi usoara!
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
Cristale spune:
Mai fetelor faceti ce faceti si tot de mancare vorbiti. Si mie asa mi-e pofta pe cirese, capsuni, lubenita si pepene, dar astept sa vina cele autohtone pentru ca astea ce sunt acum pe piata nu au nici un gust. Chiar ma gandeam ce bine de noi ca suntem insarcinate in perioada asta cand sunt o gramada de fructe proaspete de la noi nu de pe la altii.
www.floar3d3colt.blogspot.com
mirunam spune:
Neata! Azi avem zi scurta si intrevedere cu medicul
. I-am pregatit un listoi de intrebari... saracul om. Aceleasi intrebari de nspe ori pe zi ![]()

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
MSymo spune:
Dupa ce am visat azi noapte toate tampeniile din lume (din cauza stresului) azi am primit rezultatul: nu am dezvoltat anticorpi antiRh. Poate ca pana la urma vaccinul Rhogam facut dupa cele doua sarcini pierdute n-a fost in zadar.
Oricum....gata cu analizele, asteptam eco din 22 mai.
Va pup si o zi buna!
Symo
14+ 
Cristale spune:
Sugubina felicitari pentru pufici. Sa ne dai vesti bune pana la capat si sa ii tii mandra in brate pe amandoi.
Pissi felicitari si tie, sa fie bine pana la finalul celor 40 de saptamani.
Cristale spune:
Simo felicitari pentru vestea buna. Totul se rezolva cu calm si cu rabdare. Asteptam tot vesti bune de la tine.