Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ral-eli nu avem altceva pt tantari..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Se gaseste si la noi sparanghel. Numai ca trebuie sa te pricepi, cum sa-l laegi. eu luam de la Mega Image, dar am renuntat ca era f scump si nu intotdeauna nimeream din ala bun. Ma refer ca e f atos si tare...dar citisem eu ca e f sanatos si incercam sa o indop pe zanica si eu pe langa ea

Eu vreau CIRESE

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 13+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

corina iti trimit eu ..am vazut ca au inceput sa apara si ciresele..cam putine deocamdata dar merg sa-ti faci pofta ..ude iti trimit?pe mail?

si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa, nu te juca cu sentimentele mele...ca mi-s sensibila ca mi-am lasat copilul la mama, sa plec sa ma plimb ...plang din orice. Asa ca trimite si tu cireasa aia printr-un porumbel calator

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 13+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

pt corina care e sensibila acum

si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Corina, azi dimineata cand m-am trezit, visam cirese. Era un pom plin de cirese in curtea vecina(l-au taiat acum cativa ani, nu stiu cum de l-am visat aseara, probabil sufeream in copilarie ca noua nu ne dadeau) si erau rosii, numai bune de mancat!! Norocul meu ca parintii mei, de Mila noastra ca pofteam in fiecare an la cirese, ne-au sadit si noua doi ciresi. Si abia de cativa ani au inceput sa dea rod sanatos,adica suficient cat sa ne umplem burticile cu cirese din gradina noastra!
Numai ca pana in iunie, o sa devorez ciresele din piata!!!
By the way, sunt o nepoliticoasa, suntem la restaurant si eu stau la povesti!! M-ati dependentizat de voi!!!!

Ana
14

Mergi la inceput

anaaaa esti incredibila..acum vroaim sa scriu :ana nu ne spui si noua ce mananci ca stiu k ai net si la restaurant...si am mai dat un refresh sa vad daca mai e ceva nou si am vazut msg de la tine..hehehhe

si 12+

Mergi la inceput

Doura, pe iPhone totul e posibil!
am mancat focaccia genovesa, Recco, din aia cu branza in blat(si ce blat subtire si crocant!!), branzino al sale, salata mixta si ananas proaspat. Recunosc, langa focaccia am "bagat" si-o bere mica(250 ml).
Nu mai pot, explodeaza Strimintzelu'!!

Ana
14

Mergi la inceput

Daca v-ati bagat la somn, va pup si va
imbratisez pe toate!! Vise placute si linistite!!

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

sashenka, pai nenea doctorii mi-au zis ca zona nu-si mai reface bine terminatiile nervoase. motiv pentru care vezi doamne in cazul unei rupturi uterine intr-o incercare de nastere naturala sunt sanse sa nu iti dai seama ca s-a intamplat ceva nasol... oricum, daca zici ca tot la 14 sapt l-ai simtit si pe al doilea e ok. sarumana!

Mami de (28.10.2008) si bb2 12+

Mergi la inceput