Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
Joy21 spune:
Gata, am trimis lista pe mail. Sper sa va fie de folos.
Au inceput si la mine se se umfle si sa doara
. Cu intarziere, dar treaca de la mine...
Victoria, mami de
Anna Sofia,
12+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
douradoudou spune:
as manca acum o supa-crema de sparanghel...o adorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..nu stiu cu ce se ace cu lapte sau smantana dar moooooooooooooor dupa ea

..si chiar nu am de unde sa iau acum...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
BuburuzaL spune:
Fetelor am si eu o rugaminte la una dintre gravidute care are timp sa-mi trimita si mie parola de la mail!
Noi astepatm ziua de luni sa mergem la echo!
ici pe burtici!
------------------------------------
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!
Doamne, numai TU poti face minuni!!!

douradoudou spune:
ma duc sa ma uit la lista ta joy..merci
si
12+
ral_eli spune:
doura te plangeai mai devreme de tantari. aveti voi ceva mai "natural" acolo ca solutii contra tantarilor? ca mai nou am auzit ca pastilele si acle chestii de la bagam in priza ar fi cancerigene, sau in fine daunatoare
in serile trecute am auzit un tantarel si pe la mine si ma gandesc cu groaza cand o sa apar in fortza ca eu nu pot dormi nici macar cu unul in camera
10+
douradoudou spune:
multumim joy..e f utila lista ta

si
12+
allexxia_m spune:
Buna burtici!
Scuze pentru absenta de astazi, am fost plecata de dimineata si dupa am venit franta si am dormit mai toata ziua. 
Si acum pe seara cu treaba, deci nici mult nu am sa mai stau ca imi astept sotul ...
Am citit tot pana acum ca sa nu fiu in urma cu nimic 
![]()
14+
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou as manca acum o supa-crema de sparanghel...o adorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..nu stiu cu ce se ace cu lapte sau smantana dar moooooooooooooor dupa ea ![]() ![]() ![]() ![]() ..si chiar nu am de unde sa iau acum...![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 12+ |
Am mancat si eu pentru prima oara acum cand am fost in Olanda. Am ramas uimita cat de buna si de satioasa este.

La noi nici nu stiu daca se gaseste sparanghel dar cred ca am sa ma uit dupa el.Victoria, mami de
Anna Sofia,
12+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
allexxia_m spune:
Trimiteti-mi si mie, va rog adresa de e-mail si parola de pe yahoo. Eu o am decat pe cea de pe gmail. Va rog 
14+