Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Madalina, vreau si eu Paris, dar la asemenea temperaturi, zic pas! Sunt o friguroasa din nastere, azi m-am plimbat pe malul marii si am iubit soarele ala care-mi intra in ochi... O minune!!!
Oricum, mai asteptam sa ne povestesti ce mai faci cat stai acolo si, bineinteles, pozeeee!
Pupici!

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

toate burticile!
ieri am fost la scoala ptr ca o fetita de 14 ani-eleva- s-a sinucis.inca nu-s buna de nimic si mi-e rau.

pup toate fetele !

Gabriela
8+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sunt si eu pe aici ! inca mai rezist
stau in stand-by pe langa sot , l-am cam neglijat in ultima vreme si acu ma simt cam vinovata
dar l-a apucat iar talk-show-urile, la care eu chiar nu rezist ma apuca depresia (mie imi ghioraie matzele de foame si ei se lupta pe ...) bleah , mi-e sila

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

gabriella!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Gabriella, dear, welcome back! Toata lumea intreaba de tine. Eu am banuit ca ai fost ieri la scoala si mi-am dat seama ca esti marcata, intr-un fel. Dar am asteptat sa confirmi tu, oricum, ma bucur ca esti iar cu noi!

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Al meu sotz are treaba, asa ca nu vad nici pepene si nici inghetata. Noroc cu un baiat de prin camp, vecin, care asta iarna a luat masina tatalui sa dea o tura pe camp si a ramas inzapezit. a venit la noi si l-a ajutat sotul, asa ca ne-a adus acum bomboane ...bune rau

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 13+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Madalina, vreau si eu Paris, dar la asemenea temperaturi, zic pas! Sunt o friguroasa din nastere, azi m-am plimbat pe malul marii si am iubit soarele ala care-mi intra in ochi... O minune!!!
Oricum, mai asteptam sa ne povestesti ce mai faci cat stai acolo si, bineinteles, pozeeee!
Pupici!

Ana
14

1

Buna Ana_O si din nou burtici!

Ana, dar e prob cu frigul de aici, mai ales ca eu sambata dim am fost la Paltinu, la gratar unde m-am ars pe umeri, am stat de am jucat un joc si nu ne-am dat seama ca ne-am parlit...complicat cu tarile astea...

Gabrielle, suntem alaturi de tine. Pup cu drag si iti urez ca Dzeu sa te intareasca!

Gata, chiar cobor sa ma vad si eu in sfarsit cu sotul (cica mi-a comandat deja ceva ce o sa-mi placa, sunt ft curioasa)...cu el am plecat, el e cu munca, eu cu relaxarea!

Va pup pe toate, si mai revin cu update pt stiri!

Madalina10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

stiu k nu sunt bune porcariile dar nu am resistat: am inceput sa devorez niste pringles cu ceapa si smantana...sincer nici nu mai tin minte cand am mancat ultima data chips..asa k nu se pune..nu-i asa?..gabriella

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Mi-a trimis cineva parola pt mailul comun si picasa? Nu-mi dau seama daca am activat PM sau nu

Ana 13+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Trimis eu pe mail. Nu ai PM-ul activat!Puuup

Madalina10+

Am activat acum pm..inca n-am primit nimic pe mail
La ora asta deja prind posturi straine asa ca o sa pun maine niste poze, asta daca primesc parola intre timp.
Noapte buna!

Ana 13+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

madalina nu mai zice de nimic de patisserie ca la asta chiar nu rezist...mai ales chestii originale...bine ca ti-ai revenit..imi pare rau pt frigul de acolo...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput