Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_o spune:
Madalina, vreau si eu Paris, dar la asemenea temperaturi, zic pas! Sunt o friguroasa din nastere, azi m-am plimbat pe malul marii si am iubit soarele ala care-mi intra in ochi... O minune!!!
Oricum, mai asteptam sa ne povestesti ce mai faci cat stai acolo si, bineinteles, pozeeee! ![]()

Pupici!
Ana
14
gabriella1 spune:

toate burticile!
ieri am fost la scoala ptr ca o fetita de 14 ani-eleva- s-a sinucis.inca nu-s buna de nimic si mi-e rau.
pup toate fetele !

Gabriela
8+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ral_eli spune:
sunt si eu pe aici ! inca mai rezist
stau in stand-by pe langa sot , l-am cam neglijat in ultima vreme si acu ma simt cam vinovata![]()
dar l-a apucat iar talk-show-urile, la care eu chiar nu rezist ma apuca depresia (mie imi ghioraie matzele de foame si ei se lupta pe ...) bleah , mi-e sila
10+
ana_o spune:
Gabriella, dear, welcome back! Toata lumea intreaba de tine. Eu am banuit ca ai fost ieri la scoala si mi-am dat seama ca esti marcata, intr-un fel. Dar am asteptat sa confirmi tu, oricum, ma bucur ca esti iar cu noi!
Ana
14
BraveGirl spune:
Al meu sotz are treaba, asa ca nu vad nici pepene si nici inghetata. Noroc cu un baiat de prin camp, vecin, care asta iarna a luat masina tatalui sa dea o tura pe camp si a ramas inzapezit. a venit la noi si l-a ajutat sotul, asa ca ne-a adus acum bomboane
...bune rau 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
13+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Madalina, vreau si eu Paris, dar la asemenea temperaturi, zic pas! Sunt o friguroasa din nastere, azi m-am plimbat pe malul marii si am iubit soarele ala care-mi intra in ochi... O minune!!! Oricum, mai asteptam sa ne povestesti ce mai faci cat stai acolo si, bineinteles, pozeeee! ![]() Pupici! Ana 14 |
1
Buna Ana_O si din nou burtici!
Ana, dar e prob cu frigul de aici, mai ales ca eu sambata dim am fost la Paltinu, la gratar unde m-am ars pe umeri, am stat de am jucat un joc si nu ne-am dat seama ca ne-am parlit...complicat cu tarile astea...
Gabrielle, suntem alaturi de tine
. Pup cu drag si iti urez ca Dzeu sa te intareasca!
Gata, chiar cobor sa ma vad si eu in sfarsit cu sotul (cica mi-a comandat deja ceva ce o sa-mi placa, sunt ft curioasa)...cu el am plecat, el e cu munca, eu cu relaxarea!
Va pup pe toate, si mai revin cu update pt stiri!
Madalina
10+
douradoudou spune:
stiu k nu sunt bune porcariile dar nu am resistat: am inceput sa devorez niste pringles cu ceapa si smantana...sincer nici nu mai tin minte cand am mancat ultima data chips..asa k nu se pune..nu-i asa?
..gabriella 

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
anya2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vmadelain
Trimis eu pe mail. Nu ai PM-ul activat!Puuup Madalina 10+ |
Am activat acum pm..inca n-am primit nimic pe mail

La ora asta deja prind posturi straine
asa ca o sa pun maine niste poze, asta daca primesc parola intre timp.Noapte buna!
Ana
13+ 
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea
douradoudou spune:
madalina nu mai zice de nimic de patisserie ca la asta chiar nu rezist..

.mai ales chestii originale...bine ca ti-ai revenit
..imi pare rau pt frigul de acolo...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+