Aspirante optimiste > 20 ani (491)
Raspunsuri - Pagina 20
ama22 spune:
Aditza, Oana si Ukume va multumesc de incurajari si info :) acum stau doar in alerta, oricum nu a aparut o alta pata si sa vad cum evolueaza situatia. banuiesc ca macar burta m-ar durea daca ar fi ceva serios.
Indr-adevar sunt cu nervii intinsi la maxim, deja nu mai apuc sa trec peste zilele astea.
Va pup pe toate dulce tare
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
PaulaFrida spune:
Madutza am terminat a doua folie,au venit rushii si in data de 10 incep a treia folie
prima folie a trecut mai greu ca le tot numaram toata ziua,tineam o evidenta...
a doua a trecut repede,a treia o sa treaca si mai repede si a patra si mai si
imediat ne apucam de treaba
Ma bucur ca Cristi s-a insanatosit si papa bine acum
Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
Marriage ticker
TTC ticker
aditzaC spune:
ama ... imi dau seama prin ce mom treci , tu esti acasa sau la munka ?
cami ..sar-na ....multumesc , sa dea d-zeu sa fim toate gravidute anul acesta
paula
bebe ...abi asteptam vesti !
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditzaC madutzule ..... pt ca sincer ? nu cred ca mi se va intampla curand sa raman gravida , simt ca voi avea un bebe ..candva , dar nu cred ca prea curand ! sunt ziua 29 ...si am un cm de 28-30 zile . as vreau eu sa nu mai vina 9 luni si apoi inca altele ......ar fii prea frumos ...dupa 3 ani de asteptari am inceput sa ma obisnuiesc cu gandul ca prea curand nu se va intampla |
asta cu simurile cred ca sunt bune pe moment (adik simti ca iti va veni ciclu sau nu) dar asa pe viitor...nu stiu ca se zic. Uite eu m-am imaginat mereu mamica tanara de fetita; dar sunt mamica, nu chiar tanara, de baietel Ziceam ca la 27 de ani voi avea deja 2 copii, dar abia la 28 l-am facut pe primul. Viata iti rezerva tot timpul surprize. hai, fi mai optimista !
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
draguta spune:
Paula, multumim de tratatie
Ama, nu te ingrijora daca e doar o pata si nu ai alte dureri
eu sunt in ziua a 9 a si din a 15 incep cu duphastonul sa vad daca da rezultate
fetele care au prestat deja sa fie cu doua liniute
tuturor
madutza_bra spune:
Parca mara tb sa vina cu rez de la test, nu? Mara unde esti?
iony, tu pe unde bantui? nu te-am mai vazut de ceva timp.
bebelu, parca la 9:30 avei eco. Asteptam cu nerabdare vesti!
Povestea nasterii
Poze
aditzaC spune:
madutzule asa e ...si eu m-am imaginat mamica tanara de fetita ....eu anul asta fac 26 si la fel speram ca pana acum sa am deja un bebe , dar asta e , nu ne putem opune sortii , incerc sa fiu optimista , dar stii cum e! speranta nu e pierduta definitiv ......mai rau este ca sunt inconjurata de copii , am si un finut de 7 luni ....... nepotel de 3 ani , prietene cu bebelusi , vecine, deci numai copii am in jurul meu si chestia asta uneori ma termina psihic , imi face placere sa stau cu ei sa ma joc , sa ii iubesc dar ...o fac doar cu jumatate de suflet , in fine .....gata sunt optimista , tb sa vina si la mine bb
roxy_s spune:
neata fetele
ce-am ras cu simptomele alea de sarcina si cu starile din sarcina ce le-ati descris
paula bun, bun, bun, saru' mana pentru masa.
cosmy ce faci??? hai aici la noi, la raport. este foarte bine ca te-ai detasat putin, eu chiar daca intru si vorbesc cu fetele toata ziua despre sarcina si bebe, chiar nu ma mai gandesc la nimic si nu mai numar nimic. daca este sa fiu gravi bine , daca imi vine iar bine, cum o vrea Dumnezeu. am zis ca nu ma mai stresez absolut deloc.
bebelu abia astept sa vii de la eco sa ne zici cum este bebe.
ukume tu ce mai faci? deja 9 saptamani???multe , multe inainte sper sa te urmam si noi cat de repede.
didi ieri iar ai tras chiulul, ai intrat abia aseara.niciodata nu te prind la dicutii
sherbi, madutza , anca ,camcris
ama daca ti-a dat utrogestan si eu as zice ca este de bine, ala se da pentru sustinerea sarcinii. fi optimista si cu incredere, poate totusi o sa fie totul bine si duci bebele pana la 40 de saptamani.suntem alaturi de tine
Viitoare mamica
draguta spune:
aditza, eu am 10 ani de asteptare, iti dai seama prin ce am trecut, asa ca inteleg toate fetele, poate sunt plictisitoare cateodata dar din dorintea de a avea si eu un bebe intreb si eu fetele ce si cum, am plans zile intregi, fara sa ma gandesc mi se umpleau ochi de lacrimi dar imi revin si in fiecare luna o iau de la capat
madutza_bra spune:
draguta, spor la prestat!
Paula, acusi vine ea luna iulie si vi cu testul pozitiv . sa te distrezi bine la concert ca mai mult ca sigur va fi ultimul pentru o perioada destul de lunga
Povestea nasterii
Poze