Aspirante optimiste > 20 ani (491)
Raspunsuri - Pagina 21
ama22 spune:
Aditza inca sunt acasa, dar acum trebuie sa plec la lucru si am o gramada de alergat prin oras pe la banci si alte ghisee idioate cu cozi.
Si n-am plans toata saptamana si acum m-a apucat un plnas de nu ma mai pot opri. Incerc sa ma adun sa plec :((
draguta acum m-am mai linistit in ceea ce priveste pata, mai ales ca nu au urmat altele.
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
cos_minutza spune:
Neatza
Paula multumim de tratatie
Madutza ma bucur sa aud ca Cristi e foarte bine.Aaa am uitat sa-ti zic,sunt superbe pozele din Bulgaria
Ukume am prins pupiciMultumescCe mai faci?
Ama nu stiu ce sa-ti spun despre aceea pata
Aditza poate e totusi cu noroc luna asta
Camcris bafta la monitorizare si sa se prinda bebe luna asta
Foxi felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!Sunt sigura ca DD va avea grija sa fie totul bineScria vreo 10-15 mesaje sa scapi de moderare si sa te "vedem" in timp real
Bebelu hai cu vestile
Sherbi,Oanab,Anca,Roxi,draguta si tututor fetelor multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
aditzaC spune:
paula , dragutza , roxi
fetelor ..off topik ..vreau sa adopt un catel rasa bishon talie mica sau shitzu stiti cumva pe cineva ?
cos_minutza spune:
Ama
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
aditzaC spune:
cos.....incerc sa sper ! poate sa ma trezesc sapt viitoare ..sambata fara uratii si sa fac un test , atunci imi vor creste sperantele ...pana atunci nu vreau sa fac nici un test ca o singura liniutza m-ar dezamagii mai tare
ama ...iubita mea , nu mai plange , iti faci rau si tie si lui bebe ...linisteste-te te rogg !
ama22 spune:
Foxi - din pacate la mine ma astept sa pierd sarcina ca este cu probleme. Eu acum doar sper sa rezist pana marti cand sunt programata la urmatorul eco si posibil chiuretaj. Nu vreau sa ajung la urgente ;((
Si bine ai venit printre noi
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
camcris spune:
draguta daca nu sunt indiscreta voi ce probleme aveti de te chinui de 10 ani, ca noi cica nu avem nimic si de 2 ani tot nimic, si eu am trecut de multe ori prin stari de plans, dar acum eu zic ca sunt mai bine, sa ne ajute DD sa ramanem toate gravi. cat mai repede
cosmi vino la raport ca se raceste cafeluta si trebuie facut capitol nou, ca doar ni se trage de la ospatul dat de paula in fiecare dimineata
cos_minutza spune:
Luati o scurta pauza pana fac capitol nou
PaulaFrida spune:
Madutza in iulie ne apucam de treaba si sper sa vin in august cu testul pozitiv,Doamne da
Am zis cu sotiorul ca exact bine a picat concertul inainte de ca dupa aia macar vreo doi ani nu prea o sa putem merge ca o sa fiu eu gravidutza si dupa aia o sa fie bebe mic si n-o sa mergem de langa el nici cu amenda
Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
Marriage ticker
TTC ticker