Aspirante optimiste > 20 ani (491)
Raspunsuri - Pagina 16
madutza_bra spune:
ce de evenimente avem maine
bebelu, bafta la eco! Parca incep sa am si eu emotii pentru tine. ma gandesc ce emotii trebuie sa ai si tu....
mara, bafta la test, sa fie cu II!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
cos_minutza spune:
Ama sunt sigura ca toate o sa ne tinem bebele in brate
Madutza sunt ok,aspiranta optimista inraita,deh au plecat musafiri ieri si ne-am apucat de treaba
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
Cand am zis si eu ca ma duc la culcare v-a gasit limbarita.
Draguta, Bebelu parca a luat dufaston si iaca ce rezultat a avut
in devenire
cos_minutza spune:
Pai nu mi-a zis cate luni dar ma duc la eco in fiecare luna sa vada cum stau cu ovulatia.Pe tine nu te-a chemat la eco?Sunt z6 , maine termin cu Closty si sun sa-mi fac programare sa vedem ce a lucrat tratamentul.
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
draguta spune:
eu acum sunt in ziua 8 si luna asta iau doar duphastonul din ziua 15
de luna urmatoare mia zis sa incep din ziua 5 cu clomifen 3 luni, daca nu se intampla nimic asa, imi mareste doza
cos_minutza spune:
Ma bag la nani
Noapte buna fetelor si multi
draguta spune:
pupici cos minuta
somn usor! sa lucreze tratamentul cum trebuie si sa se prinda samburelul!
bebelu86 spune:
ce fac feteleee??
am ajuns si eu acu aksa.
am papat pizza mareeee. ne-am plimbat si acu urmeaza nani
multam mult pt urari.
ne auzim maine cand vin.
k de dim e prea dvrm si nu am cand sa intru
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+