Aspirante optimiste > 20 ani (491)
Raspunsuri - Pagina 15
cos_minutza spune:
Buna seara dragutzelor!!!
Mai frate dar ati prins o viteza de abia am apucat sa citesc din urma
Am rezistat eu cat am rezistat dar adevarul e ca imi lipsiti,asa ca revin din "lunga" mea pauza
Bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta
Bebelu multa multa bafta la eco.Inca nu a ajuns plicul
Mi-a placut descrierea odiseei sarcinii si am mai adaugat la simptome cate ceva
Va pe toate fara exceptie!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
ama22 spune:
Vai danutza ce m-ai facut sa rad cu "prestari usoare" :))
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
didi32 spune:
Cosminutaaaaaaaaa , ce bine c-ai revenit! Chiar ne-ai lipsit! Iupiiiiiiiiiiiiiii
in devenire
cos_minutza spune:
Ama frumos blogImi pare rau de situatia in care te afli
Danutza multumim la fel
Madutza,Didi
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Mara bafta si sa vi maine cu liniutzeele
Tot uit cate ceva
draguta spune:
fetelor am fost la doctor, organele sunt in regula, mi-a dat duphaston ziua 15-24 si de luna viitoare clomifen din ziua 5 pana in ziua 9
a mai luat cineva si a avut efect?
cos_minutza spune:
Dragutza eu am tratament de stimulare cu closty,e deja a doua luna
ama22 spune:
Cosminutza multumesc mult ;)
O sa treaca toate greutatile si o sa vina ziua cand o sa imi tin bebe in brate
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
madutza_bra spune:
cosmi, ce bine imi pare ca ai aparut din nou. sper ca a trecut starea aia nashpa si ca privesti cu optimism spre luna viitoare
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!