Aspirante optimiste > 20 ani (491)
Raspunsuri - Pagina 11
danutza2783 spune:
Nu doarme, ne pandeste din umbra
Bebelu nu mai rade de noiTu ce simptome ai in afara de pofta de mancare si directia somn dupa aia?
bebelu86 spune:
sanii umflati si durerosi in mom in care dorm pe burta
ma duc des la baie
si cam atat momentan
sunt inca aici
dar ma preg sa plec la plimbarica
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
anaxena spune:
eu mi-am notat intr-un carnetel ce mi s-a intamplat in sarcina,sper sa-l gasesc ca stiam eu ca am sa devin din nou paranoica
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
didi32 spune:
Bebelu, da' ce violenta ai devenit draga! Oare cum faci daca gasesti frigideru' gol?
Mie-mi prinde bine noua gama de simptome, pt ca pe restul le am in fiecare luna si deci sunt irelevante: sani umflati inainte, la toaleta ma duc oricum des, mor de somn dupa ce mananc de-amiaza si marai la toata lumea care ma deranjeaza, mai zic?
in devenire
bebelu86 spune:
nu stiu cum voi face in mom in care nu voi gasi nimic in frigider
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bebelu86 spune:
aaaaaaaaa
si inca o chestie
muuuuuuulllttteeeee cosuri si dureroase
Albumele noastre
danutza2783 spune:
Si eu mai am stari violente inainte de a veni si nu numai
Ma apuca si pe mine.Eram acasa acum cateva luni, prin toamna, stau la curte.Am un motan pe care il iubesc mult si s-a invatat rasfatat.Daca vrea sa intre in casa incepe sa miorlaie la usa si daca vede ca nu-i deschid vine la geam si are asa un miorlaiiiitttt,parca-l taie.
Dupa ce intra in casa are chef de mangaiat si dai miorlau miorlau pe la picioarele mele, daca trece mult incepe cu miorlaitul lui de jale.In una din zile eram nervoasa, sus la etaj, si el dupa mine miorlau.Ii zic sa taca, el nimik, ii mai zik odata, el mai rau, urlu la el sa taca, ti-ai gasit, cand l-am luat odata si i-am facut vant pe geamNoroc ca eram la etajul unu si a picat in gradina printre fori.A tulit-o miorlaind
danutza2783 spune:
Aaaa, si sotul e suficient sa se rasteasca la el ca imediat e la usa si miorlaie sa iasa.Pe mine nu ma asculta.Pe mine ma asculta in schimb cainii
didi32 spune:
Deci bine ca nu detin animalute pe-acasa! Ai fost tare haioasa Danutza!
Fetelor, o iau si eu incetisor spre casa ici si spor la prestat!
in devenire