Aspirante optimiste > 20 ani (491)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutza2783

Si eu mai am stari violente inainte de a veni si nu numai
Ma apuca si pe mine.Eram acasa acum cateva luni, prin toamna, stau la curte.Am un motan pe care il iubesc mult si s-a invatat rasfatat.Daca vrea sa intre in casa incepe sa miorlaie la usa si daca vede ca nu-i deschid vine la geam si are asa un miorlaiiiitttt,parca-l taie.
Dupa ce intra in casa are chef de mangaiat si dai miorlau miorlau pe la picioarele mele, daca trece mult incepe cu miorlaitul lui de jale.In una din zile eram nervoasa, sus la etaj, si el dupa mine miorlau.Ii zic sa taca, el nimik, ii mai zik odata, el mai rau, urlu la el sa taca, ti-ai gasit, cand l-am luat odata si i-am facut vant pe geamNoroc ca eram la etajul unu si a picat in gradina printre fori.A tulit-o miorlaind

"I lume necazuri veti avea dar indrazniti,Eu am biruit lumea!"(Ioan 16,33)
Ce e imposibil la om e posibil la Dumnezeu!

Viitoare mamica de bebici cuminti!

cred k dc si al meu catel era mai mic sa pot sa-l ridic il aruncam si eu pe geam. dar nu stiu dc mai era acu k stau la etaju 3

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

Didi
si te mai asteptam cand ai timp

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Fetelor la simptome mai adaug eu ca a inceput sa imi creasca parul mai tare la sprancene am observat in prima faza, ca nu mai faceam fata cu pensatul

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

da si asta cu paru./ am obs si eu.
eu pe maini nu se prea vedea perisoru k era blond
dar acu s-a inchis si la sprancene am obs k apar mai rpd firele

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si dupa ce se termina perioada asta focoasa cu sunt sau nu gravi...se intampla urmatorul scenariu dupa caz: 3 luni vomat in fiecare dimineata si de 2-3 ori in timpul zilei,am auzit ca e superb de-ti vine sa muti patul in toaleta..apoi astepti sa miste si parca nu-l mai simti si orice framanta prin burta ta e bb-elul,apoi fa morfologia ,afli ce sex e,fa n analize(eu n-am vrut sa le fac),apoi de la 20s pana pe la 33 e liniste si pace burtica creste incet si sigur..de la 33-34 incepe chinul,parca nu mai trec zilele,parca simti o contractie,parca ai pierdut dopul,deja wc-ul e prietenul tau cel mai bun stai mai mult pe el decat in pat,apar vergeturile sfioase la inceput apoi se fac mari si rosii,totul se umfla inclusiv nasul,burta e grea te misti greu si parca nimeni nu te intelege iar toata lumea pune 2 intrebari idioate: ce face bb-lul(de parca noi comunicam cu copilul intr-un mod secret) ca n-ar putea sa intrebe ce facem noi saracele si inca o intrebare care n-am suportat-o e "cand nasti?",cand puii mei sa nasc..nasc cand o vrea copilul dau dr nu prea e alegerea mea..a sau mai sunt femeile care te streseaza ca ele stiu sigur ca tu ai sexul opus la bb si ca dr se insala de le vine sa le strangi de gat...si te faci mare si nasti si ramai tot mare...groaznic!!si restul e foarte simplu exceptend alaptatul..eu am alaptat pana la 1 an si 7 luni dar am trecut prin muuulte vergeturi,febra laptelui,sfarcuri rupte si doar 3 mastite

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2783 spune:

Didi

Pai ma enerveaza ca miorlaie in continuu si dupa mine printre picioare.Are tonalitate crescatoare la miorlait.
Soacra mea care are grija de animalute cat suntem noi plecati imi zicea ca si acum vine la usa si miorlaie dupa mine
Cainii mei sunt in lant, pe unul l-as putea arunca dar mi-e mila, prefer sa-l altoiesc, celalalt e un ciobanesc asa ca....prefer sa-l altoiesc.Ei au luat bataie din cauza ca le place sa-mi jumuleasca gainile din dotareEi jumulesc gainile eu ii jumulesc pe ei

Deci o sa fim tzatzoase dar forma mai dureroasa, fomiste, pline de cosuri, pline de par, pline de nervi, pline de somn, balonate....buuunnn, promitator, deabea astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2783 spune:

Am uitat greata.Multumesc Ana

Eu fac haz de necaz dar oricum deabea astept un

Mergi la inceput

par pe burta..ala e cel mai tare,bine ca dupa nastere cade!!!
dar cum spuneam restul e simplu si frumos...superb ash spune,un copil este ceva minunat,iti schimba complet viata...acum ma intreb cum o fi cu 2??

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

aaa si inca ceva ..asha sa ne amuzam...niste fabricute de partzuri

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

fetele eu va las
ma duc la plimbarica

ne auzim mai pe seara dc mai sunteti

Albumele noastre

Mergi la inceput