Aspirante optimiste > 20 ani (491)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza2783 spune:

Am inteles.Ana tu mai zi simptome sa le pun pe lista.Fac si eu ca Didi
Al meu sot zice ca inebunesc de prin Z20 cand il pun sa-mi palpeze sanii, dupa ce evident m-am palpat eu, sa-mi zica daca s-au intarit sau nu
Luna trecuta dupa ce am ovulat,asa zic eu ca am ovulat, la vre-o cateva zile aveam greturi.Autosugestia asta.

Aia cu sanii e valabila insa.Dupa aia s-au intarit si s-au marit sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Ana pai tu iti dai seama ce ne-ai facut acum ???? Ne-ai introdus acum in lexicon o gramada de noi simptome - stai sa vezi ca de acum toate ne vom plnge de sciatica, de banuti, de dureri insuportabile - ca noi suntem campioane la prefabricat simptome

Eu asa cum am precizat dupa pranz m-a luat somnul si am dormit pana mai inainte, m-am trezit am mancat din nou si iar mi-e somn. Se pare ca m-am molipsit de la Bebelu nostru

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu eram exagerata
imi luam temperatura in fiecare zi,verificam secretia in fiecare zi si o notam in tabel...am ramas gravi din prima incercare ce-i drept si cu fetita exact ce-mi doream..dar eram maniaca dupa simptome..am facut peste 15 teste in 5 zile sau daca nu mai multe..stateam cu ele in lumina zilei sa vad eu liniuta,nu am fost sanatoasa,sper ca sarcina asta sa nu o incep la fel
si inca ceva pentru cele care ati ramas gravi: va rog din suflet nu va lasati prada frigiderului deorece faza cu se da jos dupa ce nasti nu e valabila si ar fi pacat sa va ingrashati din primele luni

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Fetelor voi aveti cumva termometru special pentru masurarea temperaturii bazale?? e un alt fel de termometru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Doula ai grija.

bai sunteti dementiale cu semnele.
stai sa vezi de acu incolo ce balamuc va fi pe aici cu semnele.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

s-au marit sanii,nici nu-i mai puteam atinge...dormeam pana la 12 si mancam la greu,n-am avut nici cea mai mica greata sau senzatie de voma
doar somn,foame si o stare de nervi

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Ce bine ca poti sa dormi asa Andreea! Eu mor de somn la birou si noaptea stau si numar problemele curente, sa nu cumva sa-mi scape vreuna

in devenire

Mergi la inceput

al meu era digital ca asta era primul lucru care-l faceam dimineata si trebuia sa piuie sa nu cumva sa adorm asa

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2783 spune:

Ana pai daca asa faceai in prima luna nu vreau sa stiu cum ai fi facut daca nu iesea din prima

Adevarul e ca si la mine o parte din simptome sunt autoinduse dar cred ca la momentul respectiv fiecare are o parte din simptome, toate simptomele sau niciunul.

Bebelu a plecat la plimbare sau doarme...iar?
Nu mai vorbi de somn Didi ca azi vad ca am fost ok si nu vreau sa ma apuce.Bebelu macar e gravida eu nu am nici o scuza, inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana eu pana acu era ff calma.
acu orice nu imi convine mi se urca sangele in cap si imi vine sa urlu de nervi.
bine k ma mai pot controla.
am urlat zilele trecute la caine de s-a speriat al meu.
a chitait vreo 2 ore incontinuu k nu erau toti aksa.
l-am luat cu frumosu, nimic, i-am tras o palma nimic.
iar cand a venit al meu aksa a inceput sa faca intr-un hal de ziceai k il omori. a intrat in camera si a dat cu botu in usa cu o forta de s-au zguduit peretiii...atat mi-a fost. am inceput sa urlu la el, el a fugit in cealalta parte a casei. si s-a potolit.
dupa mi-a trecut si mie

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput