Aspirante optimiste > 20 ani (491)
Raspunsuri - Pagina 9
aditzaC spune:
danutza ...cum am zis mari sperate nu trag ....asdar ce o fii o fii !
da si pe mine ma enerveaza simptomele astea
fetele eu ma duk acasica .........si nici in seara asta nu voi intra pt ca am de gand sa gatesc ..fac o kitza , sper sa nu va fac pofta gravidutzelor.......
bebe da stiam i-am urat la multi ani :d
asadar vb maine dimineata , va pupik pe toate va doresc o seara minunata
bebelu86 spune:
o seara placuta Adita
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
anaxena spune:
eu cand am ramas gravi cu Maria,in z25 am facut primul test care era slaaaaaaaaaaaaaab pozitiv,la 3 zile de la ovulatie deja mi se facuse banutz in san(asha ii zic eu),a 2a zi de la contactul sexual am avut o durere groaznica de picior cu tot cu ovar,somnolenta la greuuuu,cu cateva zile inainte de z28 ma durea ingrozitor nervul sciatic...nu stiu ce alte chestii sa va zic ca sa va dati seama inainte de test daca ati ramas,dar ma puteti intreba
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
bebelu86 spune:
Didi iesi de dupa canapea
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
danutza2783 spune:
Didi sa stii ca am facut azi ordine dupa canapea asa ca iesi de acolo
Ana, foarte frumoasa fetitza ta,sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Cum adica banut la san?
didi32 spune:
Gata, ies, abia am apucat sa citesc, iar ati prins viteza!
Pana intru eu nici nu mai stiu ce sa raspund si cui
Asa ca ici la toata lumea si bun venit noilor fete!
in devenire
anaxena spune:
adiq exact in dreptul areolei se face un banutz,se intareste tesutul
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena eu cand am ramas gravi cu Maria,in z25 am facut primul test care era slaaaaaaaaaaaaaab pozitiv,la 3 zile de la ovulatie deja mi se facuse banutz in san(asha ii zic eu),a 2a zi de la contactul sexual am avut o durere groaznica de picior cu tot cu ovar,somnolenta la greuuuu,cu cateva zile inainte de z28 ma durea ingrozitor nervul sciatic...nu stiu ce alte chestii sa va zic ca sa va dati seama inainte de test daca ati ramas,dar ma puteti intreba Ana-Maria de Maria 19.06.2008 www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
Moama, ce simptome! Super tare, nici n-am auzit la alte fete! Deci gama este mai larga, asa ca putem cauta si mai multe simptome. si ce-i banutzu ala, ca habar n-am??
in devenire
didi32 spune:
A, acum am vazut c-ai raspuns, bun, l-am trecut pe lista simptomelor de cautat pt d-astea cautatatoare de semne ca mine
in devenire