Am nevoie de un sfat pt inot!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Asa cum am mai spus, si fetita mea a invatat cu doamna Nora. Acum a mers la inot impreuna cu o colega de la patinaj la Dinamo, la doamna Carmen Bunaciu. Am mers acolo nu pentru ca nu-mi mai place doamna Nora, ci pentru ca programul Soniei de vacanta este legat de al colegei ei, mama acesteia se ocupa de dusul si adusul lor la antrenamente, in fine, va trebui sa-i ridic o statuie pentru ce face pentru Sonia. Revenind la subiect, reactia doamnei Carmen Bunaciu dupa ce a vazut-o pe Sonia a fost "felicitari" repetat de nu stiu cate ori si din tot sufletul. Am mai fost intrebata daca Sonia face inot de performanta, am explicat ca nu, face patinaj de performanta, inotul este doar de placere. Tehnica imprimata de doamna Nora o ajuta sa aiba rezistenta foarte buna si vom continua sa mergem la dansa fiindca mai avem de perfectionat stilul crawl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porcel spune:

Nora este prietena parintilor mei de multi multi ani. O cunosc pe Nora de cand m-am nascut si pot sa va spun ca niciodata nu ar face rau unui copil. Nu pot sa descriu bucuria care ma cuprindea de fiecare data din venea la noi in vizita, dar asta e o alta poveste.

In momentul cand Nora intra in bazin este o alta persoana. V-ati imaginat vreodata cat de mare este responsabilitatea atunci cand lucrezi cu copii de 2-3 ani? Stiti ca inotul se face intr-un mediu potential periculos? Doar ati vazut cum a reusit un popa sa omoare un copil la un simplu botez, nu? Spunea cineva de o antrenoare care a batut-o cu papucul, dar asta se intampla la 15 ani. Prin urmare nu poti face comparatii. V-ati gandit vreodata cate ore pe zi trebuie sa stea in apa Nora? Mai cunoasteti vreun antrenor care intra in apa impreuna cu copii?

Am asistat si eu la orele ei de inot si va pot spune ca nu au urlat decat acei copii care sunt foarte rasfatati de catre parinti si le lipsete cu desavarsire notiunea de disciplina. Daca stiti ca nu va puteti stapani copilul atunci nu-l duceti la inot. Multi profesori invata copii sa inoate dar rezultatele sunt diferite, veti vedea ca practic copilul doar stie sa stea la suprafata si sa inoate caineste. Va pot spune ca Nora are stil. Copii care au invatat sa inoate cu ea au STIL si ELEGANTA. Prin urmare, daca vreti ca un copil sa invete sa stea la suprafata (adica a "inota"), duceti-l la alt profesor. Daca vreti sa va intrebe lumea: "Unde a invatat sa inoate?", duceti-l la Nora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Porcel tu ai citit ce ai scris? Mai bine zis ai gandit ceea ce ai scris?
" V-ati imaginat vreodata cat de mare este responsabilitatea atunci cand lucrezi cu copii de 2-3 ani? Stiti ca inotul se face intr-un mediu potential periculos? Doar ati vazut cum a reusit un popa sa omoare un copil la un simplu botez, nu? Spunea cineva de o antrenoare care a batut-o cu papucul, dar asta se intampla la 15 ani. Prin urmare nu poti face comparatii. V-ati gandit vreodata cate ore pe zi trebuie sa stea in apa Nora? Mai cunoasteti vreun antrenor care intra in apa impreuna cu copii?" care este virtutea ? asta este meseria aleasa? i-a fost impusa? sa nu o practice daca nu o face cu placere si pasiune! Si un antrenor de tenis este pe teren cu racheta in mana! Normal! deci unde-i virtutea atat slavita de tine?

"Am asistat si eu la orele ei de inot si va pot spune ca nu au urlat decat acei copii care sunt foarte rasfatati de catre parinti si le lipsete cu desavarsire notiunea de disciplina." ai asistat la orele ei!!! da'ce esti inspectoare! pe tine cine te-a invatat sa inoti? cu stil si eleganta? ha ha ha! tot cu capul la fund te-o fi bagat si pe tine si esti curata acum! esti psiholog! copii rasfatati! lipseste cu desavarsire notiunea de disciplina!!! dar ce este adult si face instructie! este vorba de copii care acum descopera apa si placerea inotului!!!

"Multi profesori invata copii sa inoate dar rezultatele sunt diferite, veti vedea ca practic copilul doar stie sa stea la suprafata si sa inoate caineste. Va pot spune ca Nora are stil. Copii care au invatat sa inoate cu ea au STIL si ELEGANTA. Prin urmare, daca vreti ca un copil sa invete sa stea la suprafata (adica a "inota"), duceti-l la alt profesor. Daca vreti sa va intrebe lumea: "Unde a invatat sa inoate?", duceti-l la Nora" asta stil si eleganta vs caineste este o aberatie!

in concluzie: esti fi'sa sau care-i faza de o elogiezi ata?

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Porcel postul tau este sub orice critica...cum adica se baga cu copii in apa si trebuie sa o slavim pentru asta???...asta e jobul pe care si l-a ales, normal ca trebuie sa faca "sacrificiul" de a sta atatea ore in apa...doar nu te astepti ca un copil de 4 ani sa invete inotul si sa ii si placa daca il arunci in apa din prima si strigi la el sa dea din maini si din picioare asta in timp ce el inghite apa in disperare
"...acei copii care sunt foarte rasfatati de catre parinti si le lipsete cu desavarsire notiunea de disciplina"...pe pariu ca nu ai copii???.... si habar nu ai nimic despre cresterea unui copil???...acei copii plang poate de teama de apa, de teama unui loc nou si un lucru prea "mare" pentru ei de facut, plang ca nu sunt pregatiti si o dobitoaca de "instructoare de inot" ii baga cu capul la fund in apa....aceia nu sunt copii rasfatati si fara bun simt ci copii terorizati de o....
Si judecand dupa numarul de mesaje care le ai la activ pe acest forum...ai intrat doar cu scopul de a-ti apara "instructoarea" care iti este "prietena de familie "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porcel spune:

Mi-am exprimat o opinie personala despre o persoana pe care o apreciez foarte mult. Nu cred ca era cazul sa analizati cate posturi am pe acest forum, discutia nu era despre mine. Contul l-am creat cand eram insarcinata si prin urmare ati pierdut pariul, am copii. Nu mai postez de ani buni pentru ca vreau sa traiesc in viata reala, nu in cea virtuala si asta dupa ce am observat ca imi consumam foarte mult timp pe acest forum.

Nu cred ca mai este cazul sa intram in polemici.

Mult succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEPH0RA spune:

Buna,

Puteti sa imi recomandati si mie un/o antrenoare de la Lia Manoliu? Ma intereseaza un om bland, cu multa tactica si "diplomatie" pentru un copil de 4,6 ani.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius1 spune:

Buna numele meu este Ion Taranu o cunosc pe Nora de cand eram copil.
Am invatat sa inot de la Nora cand era antrenoarea la lotul de inot sincron .
Provin dintr-o famile de campion olimpic si stiu ce inseamna sa faci sport de performanta si cerintele pentru a atinge podiumul olimpic .

Daca vreti sa aveti un copil care vrea sa faca sport de performata sau sa invete tainele inotului Nora este antrenorul ideal, va recomand profesoara Nora Vitan.
Daca vreti ca copilul sa piarda timpul intr-un bazin cu apa nu o recomad pe Nora .

Multa bafta
Ion Taranu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius1

Buna numele meu este Ion Taranu o cunosc pe Nora de cand eram copil.
Am invatat sa inot de la Nora cand era antrenoarea la lotul de inot sincron .
Provin dintr-o famile de campion olimpic si stiu ce inseamna sa faci sport de performanta si cerintele pentru a atinge podiumul olimpic .

Daca vreti sa aveti un copil care vrea sa faca sport de performata sau sa invete tainele inotului Nora este antrenorul ideal, va recomand profesoara Nora Vitan.
Daca vreti ca copilul sa piarda timpul intr-un bazin cu apa nu o recomad pe Nora .

Multa bafta
Ion Taranu

Fara suparare - sunt sanse mai mari ca un copil sa faca inot de performanta din placere decat de frica. Si exista si astfel de profesori de inot, care pregatesc copiii pentru performanta fara a-i traumatiza. Ce metoda pedagogica e asta cu pedepsitul copilului bagandu-l cu capul in apa? E ca si cum i-ai arde scolarului de clasa I o nuielusa peste degete cand se asteapta mai putin, pentru ca nu a scris frumos, sau corect. Si doar nu suntem de acord cu bataia (sau ma insel?) Atunci de ce am fi de acord cu traumatizarea copilului oprindu-i respiratia, si facandu-l sa si inghita nitica apa cu clor (ca la prima lectie nu prea cred ca stiu cum sa isi tina respiratia sub apa)?
Doamne ce idei mai au unii asa-zis profesori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Nu stiam ca au continuat asa de mult postarile referitoare la dna Nora.

Nu stiu cat de important este sau nu pt dna profesoara sau cat de rasfatata este fetita mea (eu consider ca am un copil destul de matur, care intelege foarte multe lucruri, atunci cand stii cum sa ii explici si sa ii demonstrezi ca poate avea incredere in tine). Si eu ca adult ma panichez daca ma baga cineva cu capul in apa de 30 de ori intr-o ora ... si consider ca am trecut prin destule greutati si nu cred ca de rasfat as avea reactia aceasta!

Acea prima si unica sedinta de inot cu dna Nora, a avut repercursiuni destul de importante supra ei. Timp de 4 luni abia am reusit sa ii spal parul, pt ca efectiv tremura de frica sa nu ii intre apa in nas si in urechi. Nu cred ca la 3 ani si jumatate face asta din rasfat sau pt ca se preface ... poate astea ii spun ceva minunatei profesoare. Vad ca are din ce in ce mai multi elogiatori care cred ca deja strang bani pt statuie

Si in continuare imi spune ca ea vrea sa mearga la inot dar la alt profesor care sa nu o bage cu capul la fund ... eu consider ca am un copil mult mai intelept decat aceasta profesoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Acum am realizat si de ce este foarte afectata Nora Vitan, pt ca la o cautare pe google dupa numele ei, primele 2 postari (si singurele) sunt la acest subiect. Oare, daca este atat de buna si de faimoasa, de ce nu se mai scrie si altceva?!

Mergi la inceput