Pufuleti de ian-feb 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Alexutzzza,si fiul meu plange de ieri groaznic de rau Are un episod pe seara ,am vazut Si si eu sunt f stresata ,tensionata si suparata Toata ziua ma cert cu mama Si eu cred ca el simte Asa tare plange,cu sughituri Niciodata nu a plans asa tare

cea mai fericita mamica :)

si patriotul are uneori niste crize de plans neconsolabil si suspina si tresare... doar sanul il linisteste acum, inainte nici sanul macar... ma plimbam cu el in brate, la verticala, sshh shh in ureche si dansul ploii... daca cumva indrazneam sa ma asez era nenorocire... deci... dansam in noapte.. mai ales seara se petreceau crizele. nu stiu explicatia. dar si tensiunea. cand ma supara taica-su sau problemele financiare... simte imediat, e agitat... plangem amandoi.

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

si io la schimbul 3, tocmai vin de la o baitza de vreo ora jumate, facuta ca la carte, cu spuma, cu masca pentru par , masaje pe picioare, ce mai m-am rasfatzat singura
ia sa vad ce ati mai scris de azi noapte si pana acu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Danasor pozele.

Cris.dogarel aseara Gargaritzul s-a trezit zbierand si intindea manutele spre piciorul cu vaccinul. Deja cred ca de acum incep sa arate spre zona dureroasa. Sanatate multa Anei!

super, deja a inceput sa-ti arate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Buna fetele!!
Ma bucur ca sunteti bine.. in majoritate!
Noi mai slab cu activitatea pe net, timpul se scurge foarte repede.
Pt toate fetele care au tendinta de aintra in butoi (si eu mai cad) nu pot decat sa le dau un sfat: GANDITI-VA CA TREBUIE SA FITI TARI PENTRU BBII VOSTRI!
Dupa ce verisoara mea a pierdut copilu acum cateva saptamani, eu numai la asta ma gandesc... trebuie sa fac totul pentru copilul meu. Si pe mine ma apuca nervii, lenea, somnul, dar in maxim un minut imi revin. Imi amintesc ca mi-am promis sa am grija de Teo si sa fiu calma si linistita pentru ea. Am mai cazut si eu in disperare, ca nu a luat prea mult in greutate ca nu face nu stiu ce chestii la varsta ei... imi aduc insa aminte ca fiecare copil e diferit si sper ca totul sa fie bine.
Ma bucur pentru pufuletii care au trecut de probleme.

Mergi la inceput

LMA tuturor pufuletiilor, nascuti in... toate zilele in care nu am intrat pe net si nu le-am zis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Pot sa fiu eu mama loca saptamana asta ???

deci ... mandra mea a terminat alaltaieri antibioticul pentru rosu in gat ... toate bune si frumoase doar ca ....mi se pare ca nu prea mananca ...adica mi se pare ca lucrurile nu s-au schimbat prea mult in urma antibioticului ...intreb si eu ...e posibil sa aiba inca rosu in gat???

si acum ca sa intelegeti de ce sunt mama loca...eu zic ca nu mananca pentru ca numai papa biberon ...se stramba la el si mai mult de 60 ml nu mai mananca ...bine ca noi oricum mai mult de 120 nu mancam ...

e posibil sa imi fi crescut mie productia de laptic atat de mult incat sa ii satisfac nevoiele de bebel de 3 luni care ar trebui sa manance dupa cum citesc pe la voi chiar 900 ml pe zi ....sau are inca rosu in gat si d-aia nu vrea bibe??? dar la san papa ..doar ca nu stiu eu cat ...dupa cum ziceam mama loca...

doamne ce m-as mai bucura sa nu aiba rosu in gat si sa fie doar faptul ca numai vrea bibe ci doar san ...dau baieram ...

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

multumim de aprecieri

de unde ai stiut ca are rosu in gat? a facut febra, nu mai manca?
tinem pumnii sa nu fie rosu in gat ci doar love pt tzatza

Mergi la inceput

Despre noi.
Ne apropiem de 4 lunitze.
Acum 3 zile nu aveam decat 5585 gr, si astea imbrcate in conditiile in care acum o luna avea 5085 dezbracate.maine vine dr pediatru acasa si mai cantarim o data.
programul nostru, dk se poate numi asa(oricum pare mai PROGRAM decat haosul de dinainte),
-ne culcam dupa baita, care e pe la 20-21,
-dormim in functie de cat ne-am saturat, ne trezim si papam, dar mama nu tine minte de cate ori sau la ce ora, in general de maxim 2 ori. Eu sunt atat de adormita... o iau din patutz o pun in pat cu mine, o mufez, cateodata astept sa si pape cate ceva, alteori adorm instantaneu si ea... nu stiu ce face... sunt denaturat sau nu, asta e...
- ne trezim pe la 6.30-7.00, papaam
apoi mai maincam pe la 9 si dupa tragem un somnic, ne trezim dupa 0 juma de ora sau 1 ora , papam si mama nesanatoas ne scoate la limbare
- iar dormim pe afara cam 30-60 min, ne trezim facem galagie, vine mami acasa cu noi ne mufeaza si apoi iar afara si am ajuns pe la 14.00. In jur de 17, dk rezitam atat intram in casa, iar papik, mami se mai odihneste si mai priveste pe la tv o telenovela indiana, dupa care iar iesim dk mai e mami in stare pe la 18.30.
Apoi acasa pe la 19.30-20.00
cam asta e programul, orele date pot fi cu variatiuni de +/-1 h, amai putin ora de telenovela

mami:kg in plus la greu si nu 2-5 kile, dar nici nu va spun cate...
Deja ne apucam de construirea unei noi garderobe , ca macar afara sa am cu ce ma imbraca, aviz ALEXUTZZA, desi eu port acum vreo 4 numere in plus, e mai bine asa decat sa vezi cum ies sunculitele si crapa pantalonii.

Mergi la inceput

INTREBARE
Ce lotiune de plaja/soare recomandati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Poze botez:

http://family.webshots.com/album/577560110uedaez

De abia acum am reusit sa le incarc,revin diseara

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010

sa va fie de bine! frumusei, frumusei!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Am mai uitat sa va spun ca suntem exclusiv pe san, fara suzeta, dar ne sugem limba la greu, am ffost si in faza in care ne bagam ambele maini in guritza, acum mai rar.

Mergi la inceput