*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)
Raspunsuri - Pagina 15
mstela spune:
Cuscra,ce ginere fermecator am
...bb mic e un delicios..parca nu seamana cu fratii.![]()

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mihatp spune:
multe
si
pentru zozelici si rozalinda ei. ma bucur tare pentru voi, sunteti in formula completa
. sa fiti sanatosi sa va bucurati de careul de asi.
ati fost toate minunate, mi-ati descretit fruntea de buna dimineata
ioana
, bine ca sunteti bine!
sunt datoare rau
... 

Bitzulina

, sa fiti sanatosi, intreaga familie minunata de bitzulini, sa va bucurati de minunea voastra!!!
si inca o data 

Irinucilor nostre 

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
stela
am vazut ca multi puiuti in perioada asta cu problemute, sanatate tuturor!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mstela spune:
A folosit cineva: http://www.chic bebe.ro/products/508-wick_balsam_pentru_respiratie_vaporub.mbs ?
Ce remedii de desfundat mai stiti?
So,karvol e de negasit
,olynth aromatherapy nu mai exista
(de ce oare?)...

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Sofu' e mai bine, cred ca e magic Influcidul...ca altfel nu imi explic cum de aseara avea Izvorul Minunilor la nas, dar peste noapte a dormit neintoarsa, fara picaturi, fara nimic...doar data cu Pulmex pe piept. Pana la 6:30 cand a venit Radu peste noi ( pe care il exilasem de mila in dormitorul Sofiei ), ca ii cantau tramvaiele si nu mai putea sa doarma. Si mi-a inghesuit copilul si a trezit-o
Iar asta daca vede lumina afara..."mami, sa megem dzincolo"
Daaaar, am dormit si eu de la 10:30 la 06:30, cu o singura pauza de pipi, ceea ce e exceptional! Tot in urma sunt, dar deja ma consider rasfatata
.
Simo, si aparatul ala asa face el wafe in forma de Mickey
? Ca mi le-ar manca Sof si cu ochii, daca e pe asa
E un dulce Micu, e frumos RAU 
Ioana, felicitari!! Super!!! Sa creasca mare si sa faca codite
.
Kya, pe 11 ma "vopsesc" si eu. Eu as vrea sa fie tot fetita, dar...chiar nu conteaza, important e sa fie sanatos si sa nu ii fi facut eu niciun rau cu boala mea
Tare rau Sanzi, sunt super dulci cand incep sa vorbeasca
.
Aseara Sof se uita la "tigutz", adica la Pantera Roz. Si in generica, fuma pantera. Ea: "mami, tigutzu' fumeaza. Nu! Nu! Tigutz, nu mai fuma, ca incepi tu sa tusesti!" Mor de dragul ei, asa ii raspunde socra-miu cand il intreaba de ce tuseste, ii spune ca din cauza ca fumeaza, si a facut ea conexiunea inversa, fumezi-tusesti
S-a trezit soacra-mea cu ea afara cum facea fandari cu un bat spunand "En garde!" ( "angar" adica ), faza vazuta la Tom...ei, multe multe face ![]()
Miha, eu iti doresc un test pozitiv, stii cum ti se definesc prioritatile? Ca prin minune!!! Brusc gasesti solutii pentru toate problemele, apar si ochelarii loz...serios
Mult succes randunoiului tau, sa isi gaseasca repede alt job!
Luny, tu cum mai esti cu Omul? D-aia esti in melancolie blegoasa
?
Hai ca am de compus un mail
AMR 4 luni pana stau acasa ![]()
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Fetelor din ciclul: ce mai invata omu' de la TV. In timp ce faceam un research pt un proiect, am lasat TV-ul sa mearga si pe un program american, ce aud? Cele mai "deadly" combinatii dintre medicamentele prescrise de medic si OTC-uri. Printre ele medicatia pt hipotiroidie si calciul/multivitaminele care contin calciu.Mie de ce nu mi-a zis nimeni ca nu se impaca bine? Oricum, foarte interesanta emisiune. |
Este vorba despre Dr. Oz?
Uite site-ul lui, extrem de interesant: www.realage.com.
Eu am si una din cartile lui "YOU".
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Neata.
A venit si la noi soarele, sper ca nu intr.o scurta vizita...
Am avut si noi o noapte mai ok, cu doar 2 treziri... eu insa sunt inca obosita... Si nici macar insarcinata nu-s! Olga, mai alaptezi?
Astept cu nerabdare sa treaca viroza, sa ma calce si pe mine energia aia de zile mari... Si ma intreb daca si la voi in fiecare dimineata/seara este la fel ca atunci cand ai inceut sa faci ordine cu o zi in urma... Sincer asa mi se cam taie elanul uneori...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Olgutzika spune:
Stela, Pulmex!
Nico, sanatate si voua! Nu, din seara de 23.04...mi-au trebuit trei zile sa intarc Soful, sanii mei nu au nimic, am trecut neasteptat de usor peste momentul asta
Si bea frate la lapte praf, incredibil!!! 270 ml seara, 200 dimineata...Sa nu va paraseasca vremea buna 
ramo_cata spune:
'neata!!!!
sanatate tuturor si numai bine
si va doresc o zi insorita(in special vienezilor
) si fara vant si ploaie,cum se arata in oltenia![]()
edit:miha daca e sa fie bb2 o sa se aranjeze lucrurile
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Luny, tu cum mai esti cu Omul? D-aia este in melancolie blegoasa ? |
si-si, si nu, si nu stiu As zice ca-s intr=o pasa in care ma simt mica, neimportanta si ne bagata in seama.. fara legatura cu forumul, eu cu mine.. gheu..nu am nimic de zis.. insa ma bucur tare, tare mult ptr voi, de toate vestile bune
..sunt la munca, fugggggg
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

medicatia pt hipotiroidie si calciul/multivitaminele care contin calciu.