*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, ce fain s-au distrat!! Super! De frumosi nici nu mai zis, stii si tu ce ai in casa!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sooooo, zozeeeeeeeee, stiam eu!!! stiam eu!!! stiam eu!!!! numa', ca eu cred ca va fi blodina gagica! am eu un feeling....

apoi, urmeaza, olga, pe care o banui de un randunel samburel....sa vedem....

ioana, tu stai la coada, esti prea "mica" inca, dar te studiez.... sa vedem cum evoluezi . te cred ca ai avut emotii...si o sa mai ai, de fiecare data.

marina, , ma bucur de vestile bune!

irinuci, LA MULTI ANI!!! mai, dar de cate ori pe an va serbati voi???

olga, again...mie asa mi-a zis dr-a de la babes sa dau, asa am dat...recunosc, nu am dat fix la o ora niciodata, mai ales noaptea....

mimo, nu cunosc prea multi dr-i care sa recomande homeopate...in schimb, cunosc zeci care sar cu antibioticul inca de la primul muc. cand mai mergi la dr-a aia, intreaba pe ea. mie ea mi-a facut lumina cu influcidul asta....ca m-a intrebat ce-i dau pt imunizare si i-am enumerat, apoi printre suspine i-am zis de infludo, de care nu puteam face rost....si atunci mi-a zis ca asta e "frate geaman"

gudinde: ceeeeeeeeee?????? pai aia m-au dopat cu tone de calciu!!!! poti detalia, pls? eu si acum iau calciu si magneziu, in zilele de menstruatie si 2-3 dupa, ca sa evit crizele de tetanie si spasmofilie, insa nu mai iau niciu tratament pt hipotiroidie. am inteles eu bine, combinatia este rea?

aaaa, zoze! paturi suprapuse le poti face lejer pana la o anumita varsta. ai mei inca dorm in acelasi pat, cred ca la anu' le fac etaje.
cat despre schimbarea trusoului, te astept cu drag la shopping

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dudurutza

Nicoleta, o prietena care e la o cura continua vroia ceva dulce si i-am facut tort doar din 2 creme fara blat: mousse de miere + mousse de cioco cu peste 75% cacao, si ala a ramas tortul ei dieteticos ii zice. Trimite-l pe sotul, linistita, dupa tort
mami de Daria

hmmmm, unde e dieteticeala?

nu mai vb de torturi, ca mor aici de pofta!!!! sunt inainte de CM si am o zi d-aia devoratoare. as manca orice e dulceeeeeeee!!!!
si deja azi am infulecat nepermise...(cartofi prajiti).
oricum, sper sa nu ma "vada" monti, ca pana acum a fost baiat bun...in 3 saptamani am dat 4.6 kg jos. dar....ce mult mai am pana ma debaresez de tona de kile....

Mergi la inceput

am dat send din greseala...

eu sunt cam intoarsa, ca frate-miu este la spital. a facut o colica biliara si de 4 zile varsa continuu. nasii fetitei lui sunt cadre medicale si l-au dus la ei la spital. acum i-au pus perfuzii de rehidratare si i-au facut investigatii, ecografii....ufffff.
ma sacaie si pe mine bila de vreo 2 zile. sper sa nu incep si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

http://family.webshots.com/album/577565594tAufQS

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

PENTRU FIECARE...sunt niste scumpi,pe zi ce trece ai tot mai multe ajutoareMicu' e un dulce

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Multumesc! Nu va spun cum mi-a tremurat fundul pana la doctor, am ajuns cu un puls... dar cand mi-a zis doctorita "bravo, e totul bine!", mi-am revenit la viata

ma bucur sa aud de bine..doamne ajuta in continuare si e f misto semnatura

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel sanatate multa fratelui.
Despre calciu si medicatia de tiroida ai mesaj pe mess.

Pupici tuturor si noapte buuuuuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai ca vad ca nu da nimeni
dau eu azi

va si mi-e dor de voi
noi am avut o perioada ciudata... randunoi gripat, in carantina si somer, Luca cu un episod febril de cateva zile, de pana la 39,9, fara alte manifestari, eu ultra obosita, cu o luna groaznica, se depun proiecte in iunie, si luna asta trebuie facute... si cred ca ne-am gandit la prea multe... si ma simt efectiv epuizata, fara nicio posibilitate de pauza.
si-s intr-o stare de kko, sensibiloasa, care poate anunta CM sau bb2. iar eu nu stiu ce vreau din astea doua

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.Si de-aici daca mai trebuie:
Zoze,dea Domnul sa duci pana la capat coditzoasa brunetzoasa si o veti pune voi intr-un pat pe-acolo.
Ioana,hai si tu cu brunetzoasa..
Marina,ma bucur si eu tare.Doamne ajuta!

Miha,un pup mare...tu stii ca se vor aranja toate..tocmai tu cu stare de kko?Sanatate voua.
Ariel,sanatate fratelui.

Sunt sleita de puteri..a 2 noapte alba..Tea intre noi,cu vaicareli,plina de muci,urlete in plina noapte din cauza respiratiei grea,un singur muc am reusit sa scoatem aseara cu BB ca apoi a fugit cat colo,vibrocil nu m-a lasat sa-i pun...doar rontzaie la Influcid..bine macar ca nu a mai facut febravom scapa noi si de asta,mai nasol ca sunt

Cica s-a reintrodus pe piata karvol...a gasit cineva??

O zi buna cu soare in suflete,ca afara cica nu va fi.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput