*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Maria,eu am luat forma de wafe de pe net,dar Oana-caci ea m-a inspirat-a luat-o de la carffour.Le-am mai facut waffe cu parmezan,dar astea le-au placut mai mult.
imediat pun cateva poze
Micu,tot asa...vineri ne internam pt o zi !

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ai dreptate, cam multe absente! Ar mai fi si Clau, Clodute, Nicol, CristinaGoji, Mishaaaa, Mihutza... pe unde umblati?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Dudurutza, pleaca ma cu tortul ca ma apuca acu o pofta de.ti trimit sotul la... unde, ca nu e nimic deschis aici noaptea!!! sa-l mancati sanatosi! Si mai repede, ca nu e mult pan-la Cluj de-acilea!

Simo, ce-mi doresti tu mie... sa-ti doresc si eu tie? ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/album/577565594tAufQS

Mergi la inceput

Nico,nu zi de 3 ori ca...cine stie????

Mergi la inceput

Nicoleta, o prietena care e la o cura continua vroia ceva dulce si i-am facut tort doar din 2 creme fara blat: mousse de miere + mousse de cioco cu peste 75% cacao, si ala a ramas tortul ei dieteticos ii zice. Trimite-l pe sotul, linistita, dupa tort

Mergi la inceput

Am vazut artistii de brasov, minunati de nu se vad, ce i-as mai pupa sa-ti traiasca Simo, ca tare reusiti mai sunt, ptiu, ptiu.

Mergi la inceput

Nu-l trimit ca e obosit. Ramane pe altadata! Si miere nu am voie :)... eh, greu, greu...

Mergi la inceput

Daca tot nu o sa am musafiri inalti, ma duc spre . Noapte buna randunici si ziua de maine sa ne aduca sanatate multa si vesti bune tuturor, cu mic si mare

Mergi la inceput