*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)
Raspunsuri - Pagina 13
Simo27 spune:
Maria,eu am luat forma de wafe de pe net,dar Oana-caci ea m-a inspirat
-a luat-o de la carffour.Le-am mai facut waffe cu parmezan,dar astea le-au placut mai mult.
imediat pun cateva poze
Micu,tot asa...vineri ne internam pt o zi !
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Nicoleta spune:
Ai dreptate, cam multe absente! Ar mai fi si Clau, Clodute, Nicol, CristinaGoji, Mishaaaa, Mihutza... pe unde umblati?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Nicoleta spune:
Dudurutza, pleaca ma cu tortul ca ma apuca acu o pofta de.ti trimit sotul la... unde, ca nu e nimic deschis aici noaptea!!! sa-l mancati sanatosi! Si mai repede, ca nu e mult pan-la Cluj de-acilea!
Simo, ce-mi doresti tu mie... sa-ti doresc si eu tie? ;)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Simo27 spune:
http://family.webshots.com/album/577565594tAufQS
mami de David
, Sam
si Siluan
Simo27 spune:
Nico,nu zi de 3 ori ca...
cine stie????
mami de David
, Sam
si Siluan
dudurutza spune:
Nicoleta, o prietena care e la o cura continua vroia ceva dulce si i-am facut tort doar din 2 creme fara blat: mousse de miere + mousse de cioco cu peste 75% cacao, si ala a ramas tortul ei dieteticos ii zice. Trimite-l pe sotul, linistita, dupa tort ![]()
dudurutza spune:
Am vazut artistii de brasov, minunati
de nu se vad, ce i-as mai pupa
sa-ti traiasca Simo, ca tare reusiti mai sunt, ptiu, ptiu.
Nicoleta spune:
Nu-l trimit ca e obosit. Ramane pe altadata! Si miere nu am voie :)... eh, greu, greu...
dudurutza spune:
Daca tot nu o sa am musafiri inalti, ma duc spre
. Noapte buna randunici si ziua de maine sa ne aduca sanatate multa si vesti bune tuturor, cu mic si mare