*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumesc! Nu va spun cum mi-a tremurat fundul pana la doctor, am ajuns cu un puls... dar cand mi-a zis doctorita "bravo, e totul bine!", mi-am revenit la viata

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Felicitari Ioana! Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va place semnatura mea?

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana foarte frumoasa semnatura.

Fetelor din ciclul: ce mai invata omu' de la TV. In timp ce faceam un research pt un proiect, am lasat TV-ul sa mearga si pe un program american, ce aud? Cele mai "deadly" combinatii dintre medicamentele prescrise de medic si OTC-uri. Printre ele medicatia pt hipotiroidie si calciul/multivitaminele care contin calciu.
Mie de ce nu mi-a zis nimeni ca nu se impaca bine?
Oricum, foarte interesanta emisiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pfiuu, ce zi faina azi pe cracuta!

Miha, cu ce te mai ocupi? Ce mai faci? Ce mai face frumosul tau?

Sovi, mai traiesti? Mai poti? Cum sunt mucozaurii, tu i-ai trimis la noi??

Alice, voi cum mai sunteti?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

haideti la tort, cine mai doreste, cine mai pofteste, am facut sa fie in cea mai mare tava am facut blatul si peste el am pus 3 creme: mousse de cioco amaruie + mousse de cioco cu lapte + mousse de cioco alba, ii o bunatate

Ai dreptate, gudinde

aaaaaa, am uitat sa spun sa ne traiasca randunoii, ca azi ii ziua barbatului cica ce tupeu au, ca ei au la zile

Ma bucur pt Ioana, Doamne ajuta pe mai departe, numai vesti bune.

Sper ca pe dimineata ne lasa Duamna Gecko una beutura de acolo, de la dansa, ca acolo totul e mai frumos, cat mai poate gati, ca acush ii la a 2-a expulzare cu al '2-lea cel mai frumos'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani,IRINELOR!!!

ZOZELICI CU SCLIPICI,ce mult ma bucur!!!Doamne -ajuta in continuare
Gecko,bravo Bebelusului ca s-a intors.Sarcina usoara sa ai cat mai e
Cuscra,sanatate Teutzei scumpe
Ioana,ma bucur si pentru tine.Si sa faci si tu o fata
Ceea ce ii doresc si Nicoletei
Marina,
Doamne ajuta ca azi au fost numai vesti bune!!!

Noi de cand cu caldura asta stam majoritatea timpului pe afara.
Azi de dimineata,Sam a papat Activia-mic dejun.Si mai vroia..deci,ati putea si voi incerca la copilasi
asa,si daca vreti sa le dati de lucru,dar sa si creeze faceti-le waffe cu micky mouse si dati-le pe mana creioane colorate cu glazura de la dr.ockter.Garantat,stau linistit zeci de minute.Ai mei au pictat de numa

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Bueyyyy io ma uit la regimuri.
Deci, dudulina te refuz desi-s convinsa ca-i demential.

Nico as zice ca-s mai multe randunele AWOL: Naty, Tuchi, Kitzy, Cristina, Gecko cam rarut, Mihatp, Roxana, Adriana, Mihuta, Vio, Blanka

Mergi la inceput

Simo, multam de idee, dar forma de aia de wafe unde gasisi? Ai baieti mari, nu pot sa cred! Micul ce face, e mai mare acum Cand vad cartea 'soacra cu 3 nurori' ma gandesc la tine

Mergi la inceput

gudinde nu-i bai mare, manc' eu, si eu maa gandesc intr-una la regimul de viata , ca la altul nu ma bag.

Mergi la inceput