*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)
Raspunsuri - Pagina 11
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dudurutza Sa cresti mare Lucutza! Vali ![]() Zozeeeeeeeeeeeeeeeeeee, eram precisa, ti-am zis eu mai demult si ai zis NU categoric, inca un pic si mi-o luam Sa fiti sanatoase, ca de frumoase nu am nici o indoiala, ma bucur de numa ![]() ![]() Marina Doamne ajuta, bine ca-i bine!Irinelor am urat pe ziua de azi, de sanatate v-am urat, asa concentrata am fost la lectura, ca mi se ardea blatul de tort Va spusei, cum ma manca oareunde, sa-i spun la al meu ca ducem noi tortul la o intalnire a lui cu colegii, la o tipa acasa. Si am insistat, frate, ca fac cu placere si ma suna si-mi spune ca suntem peste 30 persoane Asa ca durerea mea de cap si stare de kk vor trebui sa suporte, ca nu am timp de ele.In aceasta nota vesela ma indrept spre oale ![]() mami de Daria |
Ioii, dudulina dar stiu ca ai de facut TORT. Mami, noi n-am fost atatia la botez si a fost ditai tortu'. Ce sa zic: inspiratie maxima, rabdare si spooooor.
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Vreau si eu o fetita!! Hai ca p-asta mica ti-o cer pentru Matei, ce zici ;;)? |
Ntz, ntz... too late - am petit-o deja pentru Victor-to-be
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Ma scuzati, ma scuzati! Retrag cererile!
Hai care mai face o fata ca raman cu baietii neinsurati! 

Olga?
(macar la fata no2 daca la prima nu am reusit la timp...)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Kya spune:
Ioanaaaa e 9 juma'! Pe unde te plimbi? Hai cu vestile bune!!!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Scuze, scuze!! Dar am vazut ca ati fost tinute in priza, nu gluma!
Bebele meu e miiiic, are 4,4mm - 6 sapt. si o zi. Parca din cate imi amintesc, David la varsta asta avea 5,8 mm, asa ca sper sa fie o fetita delicata, tot bruneta si cu gene lungi, ca a lui Zoze. Doctorita a zis ca e totul ok./ Chistul ovarian e inca acolo, are 4 cm, dar sper sa nu puna probleme, la fel ca la sarcina trecuta.
Zoze, felicitari pt roza! Stiam eu!
Marina, ma bucur mult ca totul e in regula!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Sanziana a invatat sa zica printre altele "oaie" si "unt" si cand o intrebi ce vrea sa manance zice "oaie cu unt" Mor de dragul ei, e asa de caraghioasa! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Ioana, felicitari! Sa fie sanatos/oasa samburica!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Va spusei, cum ma manca oareunde, sa-i spun la al meu ca ducem noi tortul la o intalnire a lui cu colegii, la o tipa acasa. Si am insistat, frate, ca fac cu placere si ma suna si-mi spune ca suntem peste 30 persoane
Asa ca durerea mea de cap si stare de kk vor trebui sa suporte, ca nu am timp de ele.