*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny . Stii, uneori oamenii cred despre cei puternici ca au resurse singuri singurei sa se ridice atunci cand cad , de asta inting mai greu o mana Tu ne esti draga rau, oricum, sa nu uiti asta, da ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, in fiecare cuplu sunt si perioade mai asa, si mai asa... Nu cred ca exista careva care sa aiba parte numai de lapte si miere!! Hai ca va fi bine! Gasiti voi o cale de mijloc.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Sondaj: Praga sau Budapesta?

Budapesta vazut, placut, iar placea Sofiei la nebunie din cauza de apa, inaltimi si Zoo So? Praga sau Budapesta?

Mergi la inceput

Olga, noi vrem sa merge la Praga pe 13 si pe 14.05, voi?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Nu stiu, acum am primit oferta...trebuie sa vedem cat ne costa si pentru Sof. In weekendul ala e exclus, ca mergem la botez...Io cred ca noi o sa ne vedem la Viena, la un moment dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olgu,asa,bine ca sunteti spre bine..of,am uitat de pulmex..dar cica vaporub asta ar fi miraculos...
Luny,un pup mare..cunosc starea si e tare nesuferita..hai sus ca s-or aranja ele...totul e sa gandim pozitiv..eu vorbesc?
..numai ca mai devreme ma apucase un vast pozitivism..si cred ca se datoreaza unui mail scurt si patrunzator care m-a zgaltzait...l-am trimis si la randunici..asa ca intr-o secunda am facut o retrospectiva a sufletului meu si m-am gandit ca bine ar fi sa-mi propun sa am o vara frumoasa,sa plecam din Buc in natura,oriunde,numai sa fie verdeata,sa stau la o berik,sa ma bucur de Teutza draga,de anii mei frumosi,de natura,de copilasii inocenti din jur,de pasari,ciripit,priveliste,dincolo de lipsa banilor,praf,criza,fiindca viata asta de zi cu zi e asa urata daca o lasam sa ne conduca ea,timpul trece asa repede si ajungem sa regretam vremuri trecute cand puteam sa facem ceva anume si nu am facut,tot din cauza plafonarii,a delasarii..fiindca daca ma gandesc la lipsuri,nu ma pot bucura de nik,daca tanjesc la o vacanta afara,numai rau imi fac,cand imi pot umple sufletul de clipe frumoase,simple,ce sunt aproape de noi dar nu le vedem!?...oare nu am dreptate?
...hmm,sper sa nu uit...
M-am eliberat..ma intorc la dosare cu sufletul mai bun.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Olga, de la Ploiesti pana la Budapesta faceti 800 si ceva de km, pana la Praga 1300 si ceva... mai bine ar fi Budapesta, nu?
Si data viitoare Viena, nu? Ca sunt numai 100o si un pic de km

Mergi la inceput

Nico, nu conteaza distanta, ca oferta e cu avionul . Oooo, Viena si maine, daca as putea. Nu se stie ce ne rezerva viata, asa ca....

Stela, sa te tina starea asa frumoasa de spirit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela
oare nu am dreptate?
mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ai mare dreptate dar daca ar fi atat de usor si in viata de zi cu zi,e usor de zis dar greu de facut...

edit:mda am citit si eu mail-ul si trebuie sa bag la capsor aceste lucruri si sa-mi ascult husbendul ca si el gandeste la fel..de ff multe ori m-am lasat pe mine pentru curatenie,gatit,smotruit...relaxarea pentru lucrurile astea inutile,momente petrecute cu familia,cu Andru pentru aceste lucruri si la fel "daca vine cineva?" si uite ca acel cineva nu vine si daca vine n-ar trebui sa-mi pese ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Salut!
Zoze felicitari pt fetita cu codite
Ioana felicitari pt samburica mica si sanatoasa
Marina ma bucur ca ai venit cu vesti bune
Stela asa e, ai dreptate, de multe ori ne consumam pt lucruri inutile si nu avem timp sa ne bucuram de ceea ce e frumos. Dar e greu sa treci mereu peste necazuri. si sanatate multa Teei.
Miha uff naspa perioada, o sa treaca si asta...
Olga ce tare e Sof, si Diana face niste asocieri de-mi vine sa lesin de ras. Si sa ai vesti bune pe 11.
Si acum sa ma laud, Diana a inceput sa faca la olita!!!!!!! Deja am inceput sa iesim afara fara pampersi, si cere cand ii vine sa faca. Mai am de terminat cu pampersii de noapte (aici nu prea stiu cum sa fac) dar e o mare realizare! In 2 zile am scapat de ei, nici nu-mi vine sa cred ca a durat asa putin!
Acum sta la mine in brate si canta "uta uta cu caruta"
si o zi buna va doresc!

Mergi la inceput