Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimineata
Anca wow prin ce ai trecut!!!!
Bumblebee bine ca ai vesti bune
Dragaica sa vi cu vesti frumoase!!!!
Noi suntem bine, a mai trecut o saptamana!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

La multe saptamani inainte! Cum stai cu renovarea? Ti-a venit mobila pt Leti??

Cris 29+ cu

Acum o monteaza, nu ii pot face poze pana pe 17 may cand am programat sa iasa toti muncitorii din casa pentru ca tinem camera lui Leti acum pe post de sifonier, dar e fffffff fumoasa cat vad asa printre haine si alte obiecte de mobilier mutate dintr-o parte intr-alta

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Pentru concediul pre/post natal trebuie sa ai doar 1 luna lucrata in ultimele 12. Baza de calcul se stabileste in functie de veniturile pe ultimele 6 luni, dar daca nu ai 6 luni - se calculeaza la cat ai. Florentina, tu beneficiezi de pre-postnatal, dar nu si de indemnizatia de creste copil pana la 2 ani.

30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Buna dimineata

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Cris 29+ cu

Acum o monteaza, nu ii pot face poze pana pe 17 may cand am programat sa iasa toti muncitorii din casa pentru ca tinem camera lui Leti acum pe post de sifonier, dar e fffffff fumoasa cat vad asa printre haine si alte obiecte de mobilier mutate dintr-o parte intr-alta

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Cred ca de abia astepti s-o vezi finita. Si noi ne apucam sa zugravim si sa renovam un pic, dar dupa 1 iunie, cand intru in concediu ca sa plec de acasa. Ramane sotul sa traga greul. Vrem si noi sa punem tapet in camera lui bebe. Am gasit pe un site si modelul tau. Au atatea modele, ca mi-e tare greau sa ma hotarasc. Firma nu e din Buc, dar o sa deschida in curand punct de lucru si la Buc. si o sa le vad live, ca asa pe net mai greu cu culorile.

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Larissa, si mie mi-a zis dr sa stau linistita, dar , na , sti cum e omul...am stat 2 zile pe net sa caut informatii.Intr-un final m-am linistit si eu. Eu ma duc la control la 30 de sapt, de data asta la dr meu. Medicul de la spitalul unde voi naste mi-a facut ultimul ecograf.
De felul meu, sunt mai panicoasa, si daca am reusit sa ma linistesc, fara sa alerg la inca 5 medici, inseamna ca chiar nu imi fac pb din cauza acelei masuratori, in conditiile in care in rest toate sunt bune si bebe e grasut. Oricum ca ti-ai adus aminte si m-ai mai linistit si tu. O sa fie bine si o sa avem toate bebei frumosi si sanatosi.

Paula, 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Buna dimineata

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Cris 29+ cu

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Cred ca de abia astepti s-o vezi finita. Si noi ne apucam sa zugravim si sa renovam un pic, dar dupa 1 iunie, cand intru in concediu ca sa plec de acasa. Ramane sotul sa traga greul. Vrem si noi sa punem tapet in camera lui bebe. Am gasit pe un site si modelul tau. Au atatea modele, ca mi-e tare greau sa ma hotarasc. Firma nu e din Buc, dar o sa deschida in curand punct de lucru si la Buc. si o sa le vad live, ca asa pe net mai greu cu culorile.

Cris 29+ cu

Cris pe unde ai tot umblat!

Am mai fost in parculetul nostru cu vlad si a fost ff bine si minunat!

E asa bine ca nu am grija lui Vlad unde si pe unde umbla si nu e nevoie sa fiu cu gura pe el!

sambata cand m-am dus ma simteam asa obosita dar m-am intors relaxata si odihnita!

Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus si eu 3 poze cu burtoiul.
Si cu ocazia aceasta am rasfoit albumele.

Katalina, ce nasica
Aelita, garantat o sa ai un voinicel.
Giorgia cu tine nu ma mai joc, pai sa arati atat de bine la 31 de saptamani.
Baby78, ce burtica si ce privire

Eu nu am luat carusel pentru Ana si tot a avut strabism ceva vreme, e adevarat ca e ereditar. Si de abia la 5 ani s-a corectat, am scapat de controale acum. Ideea este ca un copil care nu se misca isi va alege o jucarie preferata si daca ea e mereu in aceeasi pozitie va forta ochisorii spre acea anume jucarie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Criss ce bine, sa nu iei f scump , eu am luat de hartie sa il pot schimba daca Leti isi manifesta pe pereti inclinatiile artistice, sa vezi cum o sa te simti cand o sa vezi camera cu tapet! Vrei un singur pattern sau combini 2?
Otilia

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Ca tot vorbeati de concediu pre/postnatal... E obligatoriu sa aveti un nr de luni/ani la locul de munca, ca sa primiti banutii?? Eu o sa am, cand am sa plec de la munca numai 5 luni? E suficient?

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 23+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

trebuie pentru pre/postnatal sa ai minim 6 luni, iar pentru CIC 12 luni

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: -10 sapt.

Dar tu Florentina parca esti si studenta. Cred ca se ia in calcul cumva.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

Offf...
Da, Otilia sunt si studenta la un master la distanta.. Ideea e ca intelesesem ca masterul la distanta nu se pune, se ia in considerare doar cel la zi... O sa ma interesez mai bine... Nu stiu cum fac, ca nu gasesc si eu nici o modalitate sa mai iau niste banuti, de care am mare nevoie...

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Un articol interesant despre www.cancan.ro/viata/sanatate/alimente-minune-in-primul-an-de-viata-102759.html" target="_blank">alimentatie

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Pentru concediul pre/post natal trebuie sa ai doar 1 luna lucrata in ultimele 12. Baza de calcul se stabileste in functie de veniturile pe ultimele 6 luni, dar daca nu ai 6 luni - se calculeaza la cat ai. Florentina, tu beneficiezi de pre-postnatal, dar nu si de indemnizatia de creste copil pana la 2 ani.

30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!

Multumesc. Sper sa fie cum zici tu.

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput