Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 6
Otiliav spune:
Neata Carmen! 
Vroiam sa te felicit pentru luna a 7-a dar se pare ca mai avem amandoua putin pana acolo. Oricum am intrat sub 100 de zile, in capul meu de la prima sarcina asta a ramas ca fiind cifra magica musai de coborat sub ea.
Eu iar ma misc in reluare, am facut ieri o miscare sa o prind pe Ana sa nu cada de pe bicileta, m-am ales cu o durere la spate jos, fix la ultima vertebra m-a taiat. Azi noapte s-a dus cat de cat insa acum ma doare mana stanga, omoplatul parca e blocat, am stat aiurea in pat. Parca ma dezintegrez si prea usor vin belele, nu mai pot sa fac eu multe din cele obisnuite.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+
Iulia Alexandra
Cris2010 spune:
Ei, Anca, pasare calatoare sunt... daca sunt soferul familiei. Multumesc lui D-zeu ca ma simt bine.
Carmen, la noi e mai dificila problema, in sensul ca trebuie sa pastrez un ornament din rigips pe tavan care e facut cu stuc venetian ce imita cerul. Alfel, tavanul e foarte stramb (arhitectura blocurilor comuniste) si trebuie sa am grija sa asortez tapetul cu 'cerul' din tavan. Eu m-am gandit sa pun doar un brau. Am vazut cateva poze si mi-a placut, dar mai vedem...
Cris
29+ cu
CarmenAlbu spune:
Of Otilia, ce sa te cert, ca nu ai alternative, iar copiii vor pe afara ca e frumos
, incearca totusi sa nu ridici macar o perioada, ca e clar ca tu ai o sensibilitate accentuata !!
Si eu ma bucur ca suntem sub 100 zile, vom fi bine, alta solutie nu avem!
eu chiar numar de la 75 in jos, stii minus alea 2 saptamani prefecundare![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu 
CarmenAlbu spune:
Criss, daca ai deja pe tavan ceva atunci sigur trebuie sa mergi pe o singura culoare pe pereti si un brau care sa se asorteze cu tavanul, dar vei vedea sunt multe clasice , frumoase tare, mie mi-a luat o jumatate de zi sa ma hotarasc cu 20 de cataloage in mana, combinand materiale, o luasem razna, plus hormonii de rigoare!![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu 
giorgia23 spune:
Neata fetelor....offff contractiile astea...sper sa fie totul bine si sa ajungem toate la termen...si eu am contractii dar din cele nedureroase
Cand vad cat e de frumos afara imi vine sa ma apuc de curatenie generala..sa varuiesc,sa mut,sa schimb mobila
Otilia eu ma simt ciudat cu 10kg in plus chiar daca nu se prea vad si lumea imi zice ca arat bine
Va 
GEO 31+ cu
Antonia Maria
AMR 9 SAPT
poze
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 Neata fetelor....offff contractiile astea...sper sa fie totul bine si sa ajungem toate la termen...si eu am contractii dar din cele nedureroase Cand vad cat e de frumos afara imi vine sa ma apuc de curatenie generala..sa varuiesc,sa mut,sa schimb mobila ![]() Otilia eu ma simt ciudat cu 10kg in plus chiar daca nu se prea vad si lumea imi zice ca arat bine Va ![]() GEO 31+ cu Antonia Maria AMR 9 SAPT![]() poze |
wow, Georgia, mi se pare ca esti prima pe linia de start
. CEl putin dupa varsta sarciniiCris
29+ cu
Mycya spune:

burtici sunt happy,ne-au acceptat sa intram in chirie 

de acu cheltuaia de bani pe noi,dar bine ca o sa fie spatiu perfect pentru bebelina
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
rodyka spune:
Mycya, in sfarsit au dat roade cautarile... vedeti cum incet-incet se aseaza lucrurile la locul lor... de-acum, o grija in minus!!
29+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre
anca_vlad spune:
ce contin (vitamine minerale) strugurii ca eu nu as manca struguri non stop!
Anca +25s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Cris2010 spune:
Mysya, felicitari
! S-aveti noroc cu noua casa!
Rodyka, mi-am adus aminte de petele de la buric. Mie mi-au aparut demult de jur-imprejurul buricului, odata cu linea negra. Sunt maro, zici ca e un tatuaj
.
Cris
29+ cu