Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
beluistef spune:
Aaa... si am uitat, banii ii iau din iunie pentru mai, ca un salariu normal..in data de 10, de la firma.( noi luam salariul in mai pentru aprilie...si tot asa)
Elena, 30+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: -10 sapt.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MirelaIulia spune:
"Neatza fetele! Acum am terminat de citit din urma, vad ca sunteti foarte active. Felicitari delfinaselor care au fost la eco si e totul ok.
Belu unde esti??? Ai intrat in prenatal???
Daca intram in prenatal cine ne mai da bani??? firma sau statul??? Mai tre sa depunem si alte acte in afara de concediul de la medic??? A mai intrat cineva in prenatal??? Eu tot am zis ca o sa intru pe 17 mai dar vreau sa intru mai repede, de saptamana viit. daca se poate, sper sa rez maine cu medicul sa-mi dea hartiuta. Deja mi s-a luat de serv asta. Mi-e sila ca tre sa ma trezesc de dim si sa vin in aglomeratie inconjurata de badarani. La serv n-ar fi o problema ca si asa nu fac nimic greu, doar stau pe scaun in fata unui calculator, seful e ok, nu ma mai pune sa fac munci grele si nici nu ma mai trimite pe teren in delegatii. mai vb
"
neata draguta,eu voi intra in prenatal incepand din 10 Mai,acum sunt in concediu de odihna 5 zile,sunt cam la limita cu cele 126 de zile,pentru ca abia ce am incheiat 27 de saptamani.In prenatal esti platita tot de firma,urmand ca dupa ce termini cele 126 de zile sa intre statul.Am decis sa intru asa de repede din cauza stresului mare de la serviciu,dar si acasa imi este destul de dificil,fiind obisnuita sa am tot timpul ceva de rezolvat acum parca nu pot sta intre 4 pereti.Innainte as fi dat orice sa pot sa dorm in timpul zilei sau dimineata,si uite ca am timpul neceesar dar nu am stare,simt ca ma sufoc in casa.....!
Florentina_C spune:
Ca tot vorbeati de concediu pre/postnatal... E obligatoriu sa aveti un nr de luni/ani la locul de munca, ca sa primiti banutii?? Eu o sa am, cand am sa plec de la munca numai 5 luni? E suficient?"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 23+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata ![]() Anca wow prin ce ai trecut!!!! Bumblebee bine ca ai vesti bune ![]() Dragaica sa vi cu vesti frumoase!!!! Noi suntem bine, a mai trecut o saptamana!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! ![]() ![]() |
La multe saptamani inainte! Cum stai cu renovarea? Ti-a venit mobila pt Leti??
Cris
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Ca tot vorbeati de concediu pre/postnatal... E obligatoriu sa aveti un nr de luni/ani la locul de munca, ca sa primiti banutii?? Eu o sa am, cand am sa plec de la munca numai 5 luni? E suficient? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Eu stiu ca trebuie sa ai vechime cel putin un an neintrerupt, indiferent de locul de munca.
Cris
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
beluistef spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Ca tot vorbeati de concediu pre/postnatal... E obligatoriu sa aveti un nr de luni/ani la locul de munca, ca sa primiti banutii?? Eu o sa am, cand am sa plec de la munca numai 5 luni? E suficient? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
trebuie pentru pre/postnatal sa ai minim 6 luni, iar pentru CIC 12 luni
![](pupic.gif)
Elena,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](al9leacer.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
trebuie pentru pre/postnatal sa ai minim 6 luni, iar pentru CIC 12 luni ![]() *************************************************** Elena, ![]() ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) ![]() ![]() ![]() |
asa e cum zice BELUISTEF
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](majoreta.gif)
pozele noastre
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
racusor, tu ai semnat contractul cu cei de la CMU? Cum vrei sa nasti natural sau cezariana?
paula, am vazut ca tu erai ingrijorata cu cisterna magna de 9 mm. Si la noi a iesit ieri la masuratori cisterna magna de 8-9 mm. Doctorita insa a zis ca e in limitele normale doar ca trebuie monitorizare. Oricum din ce am citit...chiar daca creste valoarea pana la finalul sarcinii si depaseste cei 10-11 mm, necorelat cu alta problema nu indica vreo malformatie sau problema a fatului. Asa ca stai linistita. Tu cand mai mergi la urmatoarea eco? Pe mine m-a chemat normal in saptamana 33 saptamani si m-a asigurat ca nu e nici o problema.
Larisa 28+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
trebuie pentru pre/postnatal sa ai minim 6 luni, iar pentru CIC 12 luni ![]() *************************************************** Elena, ![]() ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) ![]() ![]() ![]() |
Dar tu Florentina parca esti si studenta. Cred ca se ia in calcul cumva.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/coteasca/coteasca.jpg)
coteasca spune:
Multumesc fetelor de raspuns sunteti niste dulci
. Eu stiam ca iti trebuie de la medicul ginecolog o scrisoare medicala catre medicul de familie si cu ea mergi la medicul de familie si el iti elibereaza concediul. Vroiam sa va mai intreb daca banii o sa intre ca si salariu, normal, in cazul meu de doua ori pe luna, sau tre sa mai astept ceva timp pana intra pe card (o luna, doua)??? Si cum se plateste??? 100% din brut sau 85% din net??? Si cererea pt cele 6 sapt platite integral 100%brut cand se depune la firma???
cam multe intrebari cred ca v-am zapacit31+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei