Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

racusorsi la mine se intampla sa am durerea aia si dupa ce trece contractia,acum am de exemplu dar cred ca e de la bebe ca e greutate acolo,din ce in ce burtica depune efort sa sustina atatea kg.
cred ca e si asta la mijloc.eu cel putin asa ma consolez

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata
Anca wow prin ce ai trecut!!!!
Bumblebee bine ca ai vesti bune
Dragaica sa vi cu vesti frumoase!!!!
Noi suntem bine, a mai trecut o saptamana!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, te inteleg ca esti speriata mai ales ca nu gasesti explicatia potrivita la ce ti se intampla. de-acum sunt senzatii noi ptr cele care sunt la prima sarcina (unele si ptr mine ca sunt la a doua, contractiile de ex abia acum le experimentez mai serios). o sa mergi la dr si o sa te lamureasca mai bine -mai profesional- pana atunci odihna multa si fara stres. chiar daca o sa te internezi la alt spital, cineva o sa te preia oricum, chiar daca nu e dr tau acolo (dr meu a facut preinfarct cu o luna inainte sa nasc eu, asa ca am nascut cu cel care era de garda si a fost perfect!)

eu m-am mai linistit, orice fac prin casa o fac in reluare cu multe pauze, mai pe net, mai la tele, mai la soare pe terasa... si au disparut contractiile care m-au speriat 2 zile...

aseara m-am lovit insa de alta dilema: admiram in oglinda burticuta (impreuna cu sotul) si deodata mi s-a parut sa buricul meu si in jurul lui e o culoare maro-violet. m-am speriat, am aprins toate becurile sa vad mai bine in oglinda (ca nu ma pot apleca sa vad direct ) si am inceput sa pipai, sa apas. nu doare, dar... inca nu stiu daca e normal sa fie asa. in rest, nimik, culoare frumoasa, nitel bronzata. la voi cum e???

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusor, cred ca cu repaos o sa fie bine!!!]
Rodica eu il am normal dar iesit in afara

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Intotdeauna repaosul face cat 100 de medicamente!

PS stiti cum se spune totul e bine cand se termina cu bine!

Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza fetele! Acum am terminat de citit din urma, vad ca sunteti foarte active. Felicitari delfinaselor care au fost la eco si e totul ok.
Belu unde esti??? Ai intrat in prenatal???
Daca intram in prenatal cine ne mai da bani??? firma sau statul??? Mai tre sa depunem si alte acte in afara de concediul de la medic??? A mai intrat cineva in prenatal??? Eu tot am zis ca o sa intru pe 17 mai dar vreau sa intru mai repede, de saptamana viit. daca se poate, sper sa rez maine cu medicul sa-mi dea hartiuta. Deja mi s-a luat de serv asta. Mi-e sila ca tre sa ma trezesc de dim si sa vin in aglomeratie inconjurata de badarani. La serv n-ar fi o problema ca si asa nu fac nimic greu, doar stau pe scaun in fata unui calculator, seful e ok, nu ma mai pune sa fac munci grele si nici nu ma mai trimite pe teren in delegatii. mai vb

31+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Coteasca, prenatalul il plateste firma, care apoi isi recupereaza banii de la stat, dar inca nu am aflat in cat timp. Sunt tare curioasa.

Paula, 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

coteasca, daca esti salariata, angajatorul iti plateste concediul. Daca ai contract direct cu Casa De Asigurari - pentru fondul de concedii, atuinci banii ti-i da direct statul. E suficient formularul de concediu.

30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Neatza fetele! Acum am terminat de citit din urma, vad ca sunteti foarte active. Felicitari delfinaselor care au fost la eco si e totul ok.
Belu unde esti??? Ai intrat in prenatal???
Daca intram in prenatal cine ne mai da bani??? firma sau statul??? Mai tre sa depunem si alte acte in afara de concediul de la medic??? A mai intrat cineva in prenatal??? Eu tot am zis ca o sa intru pe 17 mai dar vreau sa intru mai repede, de saptamana viit. daca se poate, sper sa rez maine cu medicul sa-mi dea hartiuta. Deja mi s-a luat de serv asta. Mi-e sila ca tre sa ma trezesc de dim si sa vin in aglomeratie inconjurata de badarani. La serv n-ar fi o problema ca si asa nu fac nimic greu, doar stau pe scaun in fata unui calculator, seful e ok, nu ma mai pune sa fac munci grele si nici nu ma mai trimite pe teren in delegatii. mai vb

31+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

Corina inca nu am intrat de luni..din 10 mai...maine merg la medicul de familie sa imi dea medicalul. Itit trebuie doar concediul medical pe care il duci la firma, la mine trebuie sa il duc la clinica la medicina muncii si ei de acolo il trimit la R.U.Mie imi dadea de sapt. asta concediul, dar nu am vrut, dar pe de o parte este mai bine ca am mai castigat 1 sapt la concediu , al meu cand aude ca ma vaicaresc de una alta imi zice" vezi , daca intrai in concediuuuu...acum stateai acasa si te odihneai mai mult "

Va citesc insa am multa treaba...trebuie sa termin pana vineri tot...

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: -10 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna fetelor!

Bumblebee, felicitari pt vestile bune. Sa stea bebe cuminte pana ii vine sorocul, si sa fie sanatos si voinic.

Racusor, sper sa vii cu vesti linistitoare de la dr. La Filantropia o sa nasc eu. Din ce-am citit, personalul e ok (cotizezi binenteles, ca fara nu se poate). Si spitalul arata bine, ca a fost renovat total acum trei ani.

Anca, ce dragut sotul tau.
Eu primesc atatea flori, ca deja m-am saturat sa le curat, sa le schimb apa. Dar imi plac mult, mai ales cele de sezon si cele salbatice ca ma sacrific. Duminica am primit bujori, lalele, narcise, lacramioare si liliac. Asa m-am obisnuit cu flori in casa, daca nu am parca arata ciudat casa fara flori...

Cat despre contractii, eu am multe pe zi, nu sunt deloc dureroase, daca imi schimb pozitia un pic, trec imediat. Sper sa ramana asa pana la nastere.
Eu mai rau sufar de dureri de coaste, dimineata cand ma trezesc ma doare cateodata si in cosul pieptului (eu ma gandesc ca e de la dormitul pe parti).
Apropo de dormit, eu si la ora actuala adorm pe o parte, dar ma trezesc pe spate.... Bine ca ma trezesc cam de doua-trei ori pe noapte la susu si ma culc pe o parte dupa...

. O zi minunata!!!

Cris 29+ cu

Mergi la inceput