Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

paula, michelle, aveti PM..

michelle draga, cum ai reusit??? imi pare rau..dar daca n-ai lovit burtica bebe sigur e in regula...sa treaca buba..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va pup fetelor!
Eu sunt in mutari asa ca vb mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

buna fetelor! va citesc cred de prin decembrie, dar din cauza neuronului de femeie insarcinata am preferat doar sa va citesc (la prima sarcina am fost mai activa, dupa ce am pierdut sarcina am devenit un pic paranoia, am zis sa mai treaca timpul, sarcina sa fie mai avansata, din astea....)DNP-ul meu este 07.07.2010 (ultima eco spunea 26.06.2010), UM 30.09.2009, DN 24.05.1981. sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru ca imi sunteti foarte dragi.
apropo, mi-am facut curaj sa scriu dupa ce am vazut din greseala cateva poze cu puiutz_mic si mi-am dat seama ca o cunosc foarte bine (sorina goga, fosta popovici, am lucrat impreuna prin 1999). va pe toate si sa auzim numai vesti de bine!

31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt

Bine ai venit! Sarcina usoara in continuare!

Paula, 28+ cu

Sorina ce ma bucur pentru tine!!!! Uite ca mi-ai luat-o inainte! Sa dea Doamne Doamne sa ai un bebe sanatos, frumos si nascut la termen! Ce mai faci? In ce oras esti? Da-mi adresa ta de e-mail sa ne povestim mai multe!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

eladea, multumesc mult
Pai au inceput sa puna niste pavele si in zona aia nu erau trepte inainte.. si m-am impiedicat si m-am dus in fata. Am incercat sa ma echilibrez dar pana la urma m-am dus. Am cazut in maini si genunchi, nu pe burta, si nu brusc (ca deh, incercam sa imi recapat pozitia initiala)

maya, mult spor la mutat

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:

Mi-a raspuns Racusor,
"Mercic. Va pup pe toate.Acum sunt mai linistita, cred ca de la diazepam, acum m-a luat foamea si somnul"
Daca mai imi scrie ceva va tin la curent...

Paula, 28+ cu

Paula mersi ca ne-ai reamintit de fisierul cu numere de telefon. L-am scris si eu pe al meu. Si am observat ca si Carla si Ramo au scris numerele lor asa ca mi-am permis si le-am scris cate un mesaj in numele tuturor iar ele mi-au raspuns aproape imediat.

Carla:
"Mersi ca v-ati gandit la mine! Da, suntem bine doar ca nu am laptop din pacate poate inca maxim o saptamana. Ce ma bucur ca mi-ati dat mesaj! La voi totul e ok? Mi-e dor de toate burticile! De-abia astept sa mai stau la taclale cu voi pe forum. Pupici la toate"

Ramo:
"Multumesc din suflet pentru gandurile bune. Pupici"

In concluzie o zi cu emotii dar mesajele primite sunt linistitoare, zic eu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Michelle, imi pare rau de juliturile tale si de sperietura! Bine ca nu te-ai lovit la burtica!!!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:

Mi-a raspuns Racusor,
"Mercic. Va pup pe toate.Acum sunt mai linistita, cred ca de la diazepam, acum m-a luat foamea si somnul"
Daca mai imi scrie ceva va tin la curent...

Paula, 28+ cu

Paula mersi ca ne-ai reamintit de fisierul cu numere de telefon. L-am scris si eu pe al meu. Si am observat ca si Carla si Ramo au scris numerele lor asa ca mi-am permis si le-am scris cate un mesaj in numele tuturor iar ele mi-au raspuns aproape imediat.

Carla:
"Mersi ca v-ati gandit la mine! Da, suntem bine doar ca nu am laptop din pacate poate inca maxim o saptamana. Ce ma bucur ca mi-ati dat mesaj! La voi totul e ok? Mi-e dor de toate burticile! De-abia astept sa mai stau la taclale cu voi pe forum. Pupici la toate"

Ramo:
"Multumesc din suflet pentru gandurile bune. Pupici"

In concluzie o zi cu emotii dar mesajele primite sunt linistitoare, zic eu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

Multumim, Otilia!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Laurica,Carmen,Paula,Eladea,Btz_ovi,Aelita,Rodyka,Cris2010,Mycya va multumesc din suflet pentru urari si pentru gandurile bune. La fel va dorim si noi.
Ieri am avut o surpriza mare. Dupa cum v-am povestit, la dr.nu am putut sta din cauza ca mi se facuse rau. Anyway...am avut eu o presimtire ciudata si l-am luat pe sotul de brat si am plecat la un alt dr. la eco. Si ce credeti? Surpriza mare....acolo s-a vazut foarte clar putzulica de baietel, nici urma de pasarica.Sunt atat de bulversata si eu si sotul..nu stim ce sa mai credem. Vom sta pana la urmatorul control, adica inca o luna sa vedem concret.

24 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nela si tu?!Si eu care eram fericita ca mai sunt fetite!!! Orice ar fi , sanatos sa fie!!! Imi place de bebe vostru ca va tine in suspans

Paula, 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Vaaaaiiiii, Nela, sa se greseasca la 20 saptamani!!!
Ce sa mai spun, nu lua haine nici roz nici bleu cu unisex, ca nu stii!!
Eu sper ca la mine sa nu fi gresit, ca am si mobila si tot, nume, ce sa mai absolut tot de fetita inclusiv tapet!
Otilia multumim, Denisa ne gandim la tine!!
Michelle, ai grija, bine ca nu a fost mai rau, la tine se tin cam lant, stai mai linistita zilele astea sa treaca norul

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput