Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Florentina uitewww.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/151139/Maternitatea-de-la-Municipal-a-fost-inchisa.html" target="_blank">articolul
Eladea, ce frumoase sunt...Unde le-ai comandat, ca eu prin magazine nu am vazut hainute asa frumoase si colorate. Marea majoritate a hainutelor asa mici sunt albe...

Paula, 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu vreau cirese mari si tari si visinii! si carnoase dar de post!

Racusor.. mami o sa fie bine stai cumintica in patut asculta ce spune medicul si o sa fie bine toate gandurile bune se indreapta spre tine!

Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Gata pe ziua de azi...ma pregatesc sa plec de la munca.
Va doresc o seara frumoasa si sa citesc vesti din cele mai bune maine, de la fetele care au fost astazi la eco sa isi vada bebei...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 23+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

buna fetelor! va citesc cred de prin decembrie, dar din cauza neuronului de femeie insarcinata am preferat doar sa va citesc (la prima sarcina am fost mai activa, dupa ce am pierdut sarcina am devenit un pic paranoia, am zis sa mai treaca timpul, sarcina sa fie mai avansata, din astea....)DNP-ul meu este 07.07.2010 (ultima eco spunea 26.06.2010), UM 30.09.2009, DN 24.05.1981. sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru ca imi sunteti foarte dragi.
apropo, mi-am facut curaj sa scriu dupa ce am vazut din greseala cateva poze cu puiutz_mic si mi-am dat seama ca o cunosc foarte bine (sorina goga, fosta popovici, am lucrat impreuna prin 1999). va pe toate si sa auzim numai vesti de bine!

31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt

Bine ai venit! Sarcina usoara in continuare!

Paula, 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Florentina uitewww.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/151139/Maternitatea-de-la-Municipal-a-fost-inchisa.html" target="_blank">articolul
Eladea, ce frumoase sunt...Unde le-ai comandat, ca eu prin magazine nu am vazut hainute asa frumoase si colorate. Marea majoritate a hainutelor asa mici sunt albe...

Paula, 28+ cu

paula, eu din Anglia le-am comandat..de la o mamica care se ocupa cu asta...va spuneam eu de ea, cu ceva vreme in urma...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

buna fetelor! va citesc cred de prin decembrie, dar din cauza neuronului de femeie insarcinata am preferat doar sa va citesc (la prima sarcina am fost mai activa, dupa ce am pierdut sarcina am devenit un pic paranoia, am zis sa mai treaca timpul, sarcina sa fie mai avansata, din astea....)DNP-ul meu este 07.07.2010 (ultima eco spunea 26.06.2010), UM 30.09.2009, DN 24.05.1981. sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru ca imi sunteti foarte dragi.
apropo, mi-am facut curaj sa scriu dupa ce am vazut din greseala cateva poze cu puiutz_mic si mi-am dat seama ca o cunosc foarte bine (sorina goga, fosta popovici, am lucrat impreuna prin 1999). va pe toate si sa auzim numai vesti de bine!

31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt

Bine ai venit! Sarcina usoara in continuare!

Paula, 28+ cu

join the club! vino la povesti...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Eladea, imi aduc aminte ca ne-ai spus, dar la stadiul ala a ramas.Acum am vazut ce frumoase sunt hainutele. Imi poti trimite si mie , te rog un PM cum sa iau legatura cu mamica respectiva, as vrea sa cumpar si eu cateva, sunt deosebite. Sunt scumpe tare?

Paula, 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

multumesc mult de primire!

31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

racusor, sanatate multa, sa scapi de contractii si sa mai stea bb la dospit

eladea woooow ce dulci suuunt Si eu vreau detalii pe pm.

sorina bine ai venit! \Sarcina usoara in continuare si nastere la termen

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Of fetelor am luat o tranta in oras Sper ca bb e bine, pe mine nu ma dor decat genunchii

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu
Poze

Mergi la inceput