Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

M-am gandit eu bine dar vreau sa va si intreb! Eu vreau inainte sa nasc cand incepe prima contractie neregulata sa merg sa ma epilez cu ceara sa imi fac mani pedi, parul, adica vreo 5 ore, ca vreau sa fiu frumoasa cand vine Leti, ca de la atat stat in pat sunt stravezie, as avea timp, dauneaza?
Multumesc!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RACUSOR e in spital????
Racusor,sa fii bine si tu si bebe,sa vii repede acasa,te asteptam sanatoasa ! pupici lui bebe sa stea cuminte acolo !

BUBSTER-Mustela 9 saptamani sau Eucerin. mie astea mi-au prins bine.dar orice ai da,sa fie cat poti de des,si daca vezi ca ai predispozitie,de 3 ori pe zi ,crema din abundenta si frecat pana intra bine,eventual dat de doua ori ,adica dupa ce intra bine in piele,mai dat odata.
sa nu stea pielea uscata,sa fie mai unsuroasa mereu.cu ulei cu ce o fi,numai sa nu fie din cele care intra f repede si apoi se usuca pielea.neaparat dupa dush(mie nu imi prinde bine cu pielea umeda,am incercat si mi se usuca mai rau pielea,deci ma sterg bine bine si dau cu creme).pe burta,picioare,fund,sani dau cu astea,in rest pe corp cu alta crema hidratanta de corp.
da f des,chiar daca mai apar,gandeste-te ca sub crema oricum nu vor aparea atat de multe ca daca nu ai da.

bafta la eco!!!

nu ai luat multe kg,poate crema nu a fost destul de grasa pt tine.

SORINA bine ai venit cu Bogdanel !

CARMEN linia neagra uneori e doar formata din putinel par asa in linie,dar poate fi saten si poate sa il vezi doar asa cand te uiti f atent,asa ca o dunguta.nu la toata lumea se face si pe piele.ceva ceva este,daca te uiti cu lupa,ca asta era semnul dupa care medicii in vechime se ghidau si descopereau femeia gravida,si in functie de centimetri aflau si luna..
si daca nu e nici asa,e o forma mai adancita,cum ar fi un mar
la mine asa e,o dunga fina de cateva firisoare de puf saten si un pic adancita daca te uiti in mare lumina .

MICHELLE ce ai facut??ai cazut??

CARLA vad ca e bine,dar fara laptop. sper sa revina curand

RAMO multa sanatate

NELA s-a "transformat" in putulica???Aoleu,te tin in surprize medicii,cand fata,cand baiat,nu-i bai stiu ca ce o fi sanatos sa fie,dar parca e aiurea si cand nu se vede ,si unul zice una altul alta..Adevarul e ca nu poti sa pui baza suta la suta,oricand se poate gresi,am auzit cazuri in care au aflat dupa nastere..

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rodyka, buricul meu, care iese acum afara, ma doare (m-am nascut cu o malformatie a muschilor din jurul buricului si am o oarecare sensibiliatate) si este mare, aseara mi se parea chiar vanat, dar la lumina zilei nu mai pare asa horror.

Alina 27+ cu
gargarita

da, bumblebee, la lumina zilei e mai bine , dar aseara nu-mi venea sa rad...

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Laurica,Carmen,Paula,Eladea,Btz_ovi,Aelita,Rodyka,Cris2010,Mycya va multumesc din suflet pentru urari si pentru gandurile bune. La fel va dorim si noi.
Ieri am avut o surpriza mare. Dupa cum v-am povestit, la dr.nu am putut sta din cauza ca mi se facuse rau. Anyway...am avut eu o presimtire ciudata si l-am luat pe sotul de brat si am plecat la un alt dr. la eco. Si ce credeti? Surpriza mare....acolo s-a vazut foarte clar putzulica de baietel, nici urma de pasarica.Sunt atat de bulversata si eu si sotul..nu stim ce sa mai credem. Vom sta pana la urmatorul control, adica inca o luna sa vedem concret.

24 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Nela...nu-mi vine sa cred!!! Sa va traiasca putzulica! Ai grija la care eco faci urmatorul control!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:

Laurica,Carmen,Paula,Eladea,Btz_ovi,Aelita,Rodyka,Cris2010,Mycya va multumesc din suflet pentru urari si pentru gandurile bune. La fel va dorim si noi.
Ieri am avut o surpriza mare. Dupa cum v-am povestit, la dr.nu am putut sta din cauza ca mi se facuse rau. Anyway...am avut eu o presimtire ciudata si l-am luat pe sotul de brat si am plecat la un alt dr. la eco. Si ce credeti? Surpriza mare....acolo s-a vazut foarte clar putzulica de baietel, nici urma de pasarica.Sunt atat de bulversata si eu si sotul..nu stim ce sa mai credem. Vom sta pana la urmatorul control, adica inca o luna sa vedem concret.

Ce tare :)).in doar cateva ore sa se schimbe modelul de putza...acum depinde si de cum sta bebe, si daca are cordonul intre picioare :).
Racusor:chiar imi pare rau de ce se intampla.curaj, ca nu mai e mult :*tinem pumnii pentru tine si pentru bebitza.
Michelle:bine ca nu ai patit nimic ..of..

Laura 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Nela si tu?!Si eu care eram fericita ca mai sunt fetite!!! Orice ar fi , sanatos sa fie!!! Imi place de bebe vostru ca va tine in suspans

Paula, 28+ cu

Asa e, bebele nostru e plin de surprize. Plus ca are cordonul in jurul gatului, l-am vazut clar. Dar cica asta nu e o problema pana la nastere.Orice ar fi macar sa fie sanatos si sa stea acolo cumintel pana la termen.

Mergi la inceput

Citat:

nela, cred ca ptr voi e destul de frustranta situatia, dar noi ne bucuram ca e sanatos/sanatoasa, orice-ar fi!!! printesita mea m-a tinut in suspans pana cu 3 sapt inainte de nastere...

29+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

gata eco ! suntem bine,in parametri si ne place foaaarte mult sa stam cu manutele + un piciorus la fatza
bine k a dat DD sa fie bine

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Vaaaaiiiii, Nela, sa se greseasca la 20 saptamani!!!
Ce sa mai spun, nu lua haine nici roz nici bleu cu unisex, ca nu stii!!
Eu sper ca la mine sa nu fi gresit, ca am si mobila si tot, nume, ce sa mai absolut tot de fetita inclusiv tapet!
Otilia multumim, Denisa ne gandim la tine!!
Michelle, ai grija, bine ca nu a fost mai rau, la tine se tin cam lant, stai mai linistita zilele astea sa treaca norul

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Carmen draga suntem la 24 saptamani si 4 zile si doua pareri. Azi dimineata a miscat bebelul intruna si mie imi place sa vb cu el, asa ca nu am stiut cum sa ma adresez si am dat-o si eu: "Ce face fetita sau baietelul lui mamica?" Radea sotul de mine de numa. Hainute am cam cumparat albe, galbene, turcoaz...culori neutre. O sa imi fac timp sa le pun si eu pe picasa.

Mergi la inceput

sorina, bine ai venit in delfinariu!
racusor, sa te faci bine cat mai curand si sa nu ne mai dai emotii...
michelle, cred ca spaima a fost mai mare...

29+
pozele noastre

Mergi la inceput