Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
crina-s spune:
Buna dragelor
Aseara nu am mai intrat ca nu m-am simtit bine si m-am culcat odata cu gainile pe la ora 20.
Fulguta m-ai intrebat daca am mai avut dureri dupa cerclaj. Raspunsul e da, la fel ca inainte. Eu am avut dureri din prima luna de cand am ramas insarcinata si sunt pe toata durata zilei, chiar si noaptea ma trezesc cateodata plangand de durere. La mine deja nu-si mai face efectul nospa-ul. Iau scobutil acum. Cand aveam dureri foarte puternice am facut injectii cu scobutil si nospa, dar sunt cam dureroase. Doctora mi-a zis ca nu am nici o problema, dar asa e sarcina mea. In cel mai rau caz te internezi in spital si-ti fac perfuzii cu sulfat de mg care relaxeaza uterul si o sa se mai duca durerile.
Bafta multa astazi la eco ptr Fulguta si pentru cine se mai duce.

19+
crina
cu
crina-s spune:
Aniast sunt alaturi de tine.
Andr333aaa
LA multi Ani! si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca.

19+
crina
cu
ionela.n spune:
Aniast, fii tare pentru bebelus
! Bebe are nevoie de tine sa fii optimista si vesela 
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
crina-s spune:
M-am bucurat tare mult azi de dimineata de vestile bune care le-ati adus ieri, Adica numai bebei sanatosi si rezultate bune.
Doamne fetelor suntem aproape de jumatatea drumului. Maine-poimaine ne ducem sa nastem.
Sa aveti o zi minunata in continuare.
Mi-au placut si mie picturile de pe pereti, dar sunt cam scumpe dupa parerea mea. Poate gasesc vre-un artist si-l mituiesc sa mi le faca mai ieftin.

19+
crina
cu
office spune:
Buna dimineata fetelor! astazi schimbam semnatura: avem 23 de saptamani...yupiiii!
cu
(23+) si
fetita (2 ani)
LilianaR spune:
LUNASHANA, vezi ca in parcul Tineretului, pana sambata inclusiv, exista aparate de spirometrie unde testarea se va face gratuit. Prin spirometrie ti se masoara capacitatea respiratorie a plamanilor si este primul test in caz de suspect de astm.
Daca te pot ajuta cu ceva... iti pot recomanda medic bun pneumolog, cu studii afara si o abordare foarte buna a pacientului si a bolii asteia anume. Doar ca nu mai stiu daca mai lucreaza la o \clinica cu contract cu casa de sanatate. Inteleg ca oricum ai deja contacte.
Ce inseamna pufuri nazale? Ca eu nu cunosc tratament nazal la astm, e ceva nou? Erau pufuri inhalatoare, dar nazal? Il bagi in nas sau cum? Nu uita de spirometrie daca n-ai facut, e importanta; testele alergologice sunt gemerice, nu te ajuta mult; iti ies rezultate de genul: sensibil la puf, la praf, la polen... De aici pana la ce fel de praf, ce fel de polen... nu mai stii.
Daca ai astm, important e inceperea tratamentului cat mai repede; pufurile alea sunt tratament simptomatologic parca, nu tratament de ameliorare a bolii in sine; e contraindicat in sarcina sau de ce n-ai inceput cu tratamentul medicamentos, pastile, praf?...
20+ 
LilianaR spune:
Nerantula, riscul tau de SD e mai mic decat cel de varsta, deci analizele de sange sunt bune. La mine riscul de varsta e mai mic ca ala de trisomia 18...
20+ 
ionela.n spune:
Office, felicitari pt semnatura! 
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
Klarisse spune:
Office felicitari pentru semnatura, ce frumos stim noi sa crestem saptamana de saptamana..

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
RalucaElenaM spune:
NU mai vorbitzi de papica BUNA!!

La 15:30 o sa rup usa la birou sa merg acasa sa fac clatitutze, da de unde gasesc eu dulceatza de visine!!!???aolicaaa

![]()
Vreau si eu carutz albastru!

19+