Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Raluca, am eu acasa dulceata de visine, nuci, cirese amare, tot ce doresti. Mama face in fiecare an

Ca tot vorbeam de mancare... vineri mi-am luat liber si mergem la mama, acolo unde sunt o multime de bunatati si sunt tratata ca o printesa (in privinta bucatelor pe care o sa le pap)

--------------------------------------------------
Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna dimineata!
Aseara am plecat la 12 noaptea de la lucru, asa ca abia acum am sosit.
Felicitari pentru vestile bune si colorate.
Aniast, o sa fie totul bine, sunt sigura .

Chichiuta-draguta, te-ai mai obisnuit cu ideea?
Saptamana asta chiar promit sa ma duc sa ma interesez de piscina, sa ne strangem o data toate burticile la inotat si facut siluete .
Si parca ne tot laudam ca ne intalnim o data, la un pranz...

Va pup si o zi minunata sa aveti

Kiti, 17+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Vreau si eu acasa la mama ta, si mama mea face insa in cantitati micutze din lipsa de depozitare face si de capshuni miammmmm. Ieri am fost cu sotzul meu in piatza si am cumparat o gramada de verdetzuri bune bunutze aduse din gradina atunci si m-am premiat si cu un castron de capsuni cu zahar

As mai da o fuga in piatza pentru capshuni

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Raluca, ai mei au si casa la tara si imi zicea mama ca e plina gradina de verdeturi. Toate eco
Mama cand face dulceturi/zacusca, etc, face in cantitati industriale. Cred ca te-ai simti bine la mama

--------------------------------------------------
Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Pup fetele mele dragi!

Ionela, azi am fost la Kiabi si mi-am facut un up-date la haine.Ma asteptam sa gasesc mai multe articole pt gravidute dar m-am orientat catre cele mai largute. Practic doar o pereche de blugi mi-am luat de la gravide.
Am cautat cu disperare un sarafan de blugi. Bineinteles, nu am gasit nimic.
Oricum, sunt multumita ca am cumparat exact ce imi trebuia, restul o sa mi le fac eu cand o sa intru in prenatal.

Maitreiy, daca faci crema de lapte praf pana vin eu de la eco, vezi ca in camara pe partea stanga, al doile raft, ti-am pregatit alunele de padure si un pachet de cacao.

Crina, imi pare tare rau ca este dureroasa sarcina, dar stii cum se zice, FEMEIA ESTE PUTERNICA! Tu esti una dintre ele!

Deseara va spun ce am facut la doctor. Poate aflu si eu ce culoare are carucioarul meu.

Sa fiti cuminti, sa papati tot ce va da Oramona si sa ne auzim cu bine peste cateva ore.

uta28 este 17+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Fulguta bafta la echo.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

LUNASHANA, dr irina Bucur ,la Malaxa , e fff buna.
nu uita insa ca sarcina poate genera alergii pe car enu le-ai avut inainte.
Xyzalul e f bun,1 pastila/zi in sarcina si poti lua un puf cu symbicort.consulta alergologul, totusi.
la mine e jale cu alergiile,de toate felurile.

ducleceturi?
de care vreti?
posed vreo 200 de borcane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc frumos fetelor!

cu(23+) si fetita (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fulguta, bafta la eco. Sa vii repede cu vesti bune, bune .
Pe mine ma apuca frica pentru vineri. Cum nu am mai vizitat doctorul de pe 27 martie, am o strangere de inima. O fi totul in regula? Bebe se dezvolta normal? De-ar trece mai repede timpul.
Va

mamica de fetita si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Nike, nu cred ca ar fi indicat sa dam retete pe forum si sper ca nimeni nu va lua medicamente fara sa mearga la medic.
Eu nu am auzit ca medicamentul ala sa fie indicat in rinite asociate cu astm alergic, sunt medicamente specifice pe tipuri de localizare a alergiilor: cutanate, la nivel de mucoase etc.

Sigur ca pot arata ce se poate lua in astm bronsic alergic asociat cu rinita alergica, dar nu cred ca asta e raspunsul. Mai ales ca pacienta a fost deja la un medic, e nevoie sa ii dea acesta medicamentul care i se potriveste, nu?

Sunt curioasa numai de examenul de spirometrie... Si ii tin pumnii ca vor fi numai episoade pasagere, se mai intampla si asta: de stres, de mediu nou etc.

20+

Mergi la inceput