Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 8
ionela.n spune:
Fulguta, ma bucur ca totusi ai gasit ceva sa iti placa. blugii de gravidute chiar sunt foarte faini ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
nike974 spune:
liliana, ai dreptate.
eu le-am indicat doar pe cele uzuale, de ultima generatie, dar am precizat ca e esential sa mearga la dr.
spirometria este o analiza obligatorie pt orice are alergii respiratorii sau e suspect de astm.
iam recomandat-o pe dna dr, tocami pt ca stiu ca e f buna.
clary spune:
Buna ziua,fete!
Tocmai am citit pe ziare.com ca sectia de ginecologie a Spitalului Municipal Bucuresti a fost inchisa pentru o perioada de 24-48 de ore pentru ca "au fost gasite niste bacterii".Pacientele care pot fi externate sunt trimise acasa iar celelalte sunt mutate pe alte sectii...
Oare unde o sa ajungem?!

cununie civila
22+
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse A..si pentru fetele interesate de peretele pictat din camera copilului am primit estimarea de pret...va dau copy paste la mesaj. "Buna ziua! Pretul mediu pentru un perete pictat in totalitate (personaje plus fond) este cuprins intre 18 si 28 mil. lei vechi. Pretul include atat materialele utilizate cat si manopera celor 2 angajati pe care-i vom trimite.".. Sincer mi se pare mult, tapetul de lux dedicat camerelor pentru copii este la jumatate de pret..In fine..mai analizam.. Klarisse graviduta 17+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
mie mi-au zis 10 mil
eu voi merge pe ceva de www.royaldeco.ro" target="_blank">AICI daca e cineva interesat de preturi sa strige andreea te felicit pt decizia de a pastra surpriza pana la nastere
o sa aveti si voi multe hainute galbene si verzi 
nike la noi in nord-est
la ceza e in jur de 300 E, 2 mil la anestezist si cam tot atat la mana a doua. la asistente, etc fara numar, fara numar crina
atata timp cat bebe e bine rezista cu stoicism. va trece perioada asta mai repede decat pare. si eu am stat la baby de la 8 saptamani numai in pat si cand sa nasc nu mai vroia ea 
fulguta saru'mana
ma duc sa caut acu 
clary macar acolo au inchis da' la noi sunt "niste bacterii" numai pe sectia de neonat de care stie toata lumea si pe care le detin angajatii. asa ca ori inchizi si cureti, ori inchizi de tot, ori inlocuiesti angajatii => nu inchizi da' pleci cat mai repede cu cupilu de acolo...
-----
Mami de
roza +
19 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LoraG76 spune:
Declar ca am pacatuit: am baut un pahar cu cola, la ziua unei colege! Maaaaama, ce bun a foooost!!! Si inainte eu nu prea beam cola, decat f.f. rar, nici gand sa-mi fie vreodata pofta...dar acum am stat sa plece aproape toata lumea si-am zis: asta e ocazia, deja salivam!
Taaaaaare bun a mai fost, n-as fi crezut niciodata ca-i atat de buna cola..![]()
Lora, mami de Iustina si 
23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
nike974 spune:
multam fain maitreyi.
eu nasc la maternitatea din Municpal!
asistenta care se ocupa de mine a murit de paste!
ma rog ca, macar dr sa nu pateasca nimic.
altfel, 3 reprize de vomitat de azi dimineata.
duracell are baterii noi si misca voios din tot ce are.
RalucaElenaM spune:
Mi se pare super naspa ca dupa ceea ce s-a intamplat la CF2 s-au trezit si astia sa descopere fel si fel de bacterii prin mai multe spitale, e o marshavie, adika ce vor sa spuna acum ca ceea ce s-a intamplat la CF2 se poate intampla oriunde? si ca astia de la Municipal dupa atata scandal ei nu s-au autosesizat sa sterilizeze si sa curetze mai bine?cu atat mai mult cu cat au avut si o pacienta de la CF2 internata acolo.... mi se pare ca presa noastra mai manca si rahat cu linguritza

, din pacate avem de suferit tot noi....
EU NU CRED IN ASA CEVA!! Exista greseli umane da nu coincid in acelashi domeniu si aceleasi situatiii si perioade!
19+
ionela.n spune:
Lora, foarte tare, m-ai facut sa rad. Si eu am baut putina cola in weekend si mi s-a parut mega delicioasa 
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
chichiutza spune:
Am revenit si eu in sfarsit! Am inceput sa ma sustrag mai repede de la munci!![]()
Fetelor sunteti grozave! Multumesc din suflet pentru incurajari! Va pup si va imbratisez pe toate!

Nici nu stiti cat de mult m-ati ajutat!
Azi m-am trezit vesela! Nu stiu de ce, ma gandeam la un costumas maro cu urs pt baietei pe care l-am vazut la Kiabi cand am fost sa ma uit de hainute! Si mi s-a latit asa un zambet pe fata!![]()
Incepe sa-mi placa ideea de baietel, cred ca de vina pt ieri au fost si hormonii astia care nu prea ma lasa sa traiesc! Acus plang, acus rad, parca-s nebuna!
Ghiocela ce-i cu presentimentele astea? Sper sa nu se intample nimic rau, nu-mi baga prostii in cap!!! Ti-am mai zis ca sunt sensibila!
Cristina
cu tenta bleu 18+
kiti2205 spune:
Eu eram coca-coolica inainte de a ramane insarcinata
. Dar doar coca cola, nu pepsi, pepsi nu il suport.
De baut, am baut foarte rar de cand sunt cu bebe in burtica, dar am mai scapat
. Cred ca maxim 1 pahar pe saptamana, dar tot ma mustra constiinta o ora dupa ce il beau.
Kiti,
17+ si mami de Vlad 15.05.2006