Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
Klarisse spune:
A..si pentru fetele interesate de peretele pictat din camera copilului am primit estimarea de pret...va dau copy paste la mesaj.
"Buna ziua! Pretul mediu pentru un perete pictat in totalitate (personaje plus fond) este cuprins intre 18 si 28 mil. lei vechi. Pretul include atat materialele utilizate cat si manopera celor 2 angajati pe care-i vom trimite."..
Sincer mi se pare mult, tapetul de lux dedicat camerelor pentru copii este la jumatate de pret..In fine..mai analizam..
Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Buna burtici 
Citesc din urma si revin 
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
lucianna_83 spune:
Apropos de camera copilului si pereti....noi am lipit abtipilduri cu desene animate (se gasesc prin magazine intre 50-70lei cutia, o cutie are max 8 abtipilduri mari si multe mai mici). Dar si astea au tinut pana a inceput Raul sa ajunga la ele, la tot ce a ajuns a cam rupt, ce am apucat le-am pus mai sus (se pot dezlipi fff usor, nu raman urme si se muta unde vreti)......iar mai nou ii place sa-si coloreze singur camera cu creioane colorate.
Cariocile i le-am dat doar pe hartie si le-am ascuns
.
Asa ca orice amenajare acum va fi pentru noi nu pentru ei, cand or sa inceapa sa aprecieze v-a fi prea tarziu, mai zugravim o tura
.
15+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
ionela.n spune:
Au mai ramas clatite? 
Klarisse, mie mi se pare cam scump pentru un perete, desi arata minunat. Vom vedea![]()
Sotul meu zice ca o sa ii faca cadou belelusului un perete pe care poate sa deseneze si sa coloreze ce vrea el. Ma gandesc ca vom pune un tapet alb pe peretele ala si cand va termina cu partea artistica putem sa il zugravim din nou 
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
tanamera spune:
Buna dimineata!
Oramona mai sunt clatite
?
Aniast
fruntea sus si fi optimista
.
Chichiutza felicitari
pentru culoarea caruciorului cu tenta bleu,probabil o sa iti ia cateva zile sa te obisnuiesti cu idee.
Maine la ora asta sper sa stiu si eu culoarea caruciorului
.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
Andreea82 spune:
Buna dimineata la voi,
Mai sunt clatiteeee? Macar una, sau jumate, impart cu cineva...Sunt preferatele mele si tot zic ca fac si eu, dar nu ajung nicicum (acum cu electrocasnicele stricate oricum nu am nici o sansa
)
Nu am mai ajuns aseara sa va scriu ca am ajuns tare tarziu acasa. Am fost la eco, si bineinteles, ca doar asa e la noi in Romania, dupa o asteptare de peste o ora am reusit sa intru: totul e perfect. Masuratorile sunt in regula, suntem chiar mai grasuni pentru perioada asta, suntem mai marisori cu aproape o saptamana
Carucior nu v-am adus de nici o culoare pentru ca daca va mai aduceti aminte, am spus la inceputul drumului ca noi nu am vrea sa aflam ce se ascunde intre picioruse, decat la nastere. Am rezistat stoic pana acum, sunt curioasa cat ma mai tine
.
Chichiutza, te rog nu mai fi suparici. Ai sa vezi ca nu va mai conta ce este odata ce il vei tine in brate. Si eu pe de o parte imi doresc baiat, daca ar fi sa fie fetita probabil ca m-ar lua si pe mine pe nepregatite, dar sa vezi ce frumos va fi, egal daca e roz sau albastru caruciorul...de abia astept
Aniast, multa putere iti doresc. Nu e usor sa ramai calm intr-o astfel de situatie, chiar daca nu e nimic grav - cum sunt convinsa ca e la tine. Ai grija de tine si de bebic si ai sa vezi ca va fi bine 
Vaaai, m-am intins. Fug si eu rpd sa vad daca mai prind o clatita
Klarisse spune:
Aniast stii ca suntem alaturi de tine si sigur Dumnezeu te va ajuta si totul va fi perfect cu bebelin.

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
oramona spune:
Fetelor, ma bucur ca v-au placut clatitele mele. Acum muncesc la a doua portie, ca dimineata, cum eram adormita am facut cam putine.Acum sunt calde si pufoase si sper sa ajunga la toata lumea.
Aniast, imi pare tare rau ca tu nu te simti bine 

. Important e ca bebe e ok si din cate inteleg tu nu trebuie sa te ingrijorezi foarte tare, capul sus, curaj si incearca sa-ti mentii calmul si optimismul. 
Nu am nici un chef de munca. Asa ca azi zac in asteptarea orei 16.
Va 

mamica de fetita si
18+