Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
maitreyi spune:
baby a fost pana la morfofetala baitel. tin minte ca si pt noi a fost o surpriza si a durat vreo 2 zile acomodarea cu ideea. dupa morfo stiu ca daca ma intreba cineva ce e raspundeam ca teoretic e fetita, practic vedem dupa ce se naste a.i. a avut muuulte hainute verzi si galbene
pt noi nu a contat si nu conteaza nici acum ce e ci sanatos sa fie. surpriza e oricum pana la final pt toata lumea ![]()
-----
Mami de
roza +
19 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 Maitrey, orice inceput este bun! Vin eu cu alunele de padure si niste cacao. uta28 este 17+http://zaleboutique.wordpress.com |
hehe...ci n-ai zis mai repidi ca deja l-am terminat. mergeau bine alunele alea
incercam si maine, da? -----
Mami de
roza +
19 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
office spune:
fetelor greu v-am mai gasit la capitoul acesta...felicitari celor cu vesti bune si mult curaj celor cu vesti mai neasteptate...totul va fi bine!
cu
(22+) si
fetita (2 ani)
oramona spune:
Buna dimineata,burticutelor. Fiindca Chichiutza, ii suparata ![]()
, sanatos sa fie, cand o sa-l ai in brate nu o sa-l dai pe toate fetitele din lume, va pregatesc eu astazi cafeluta, lapticul si ceaiul. Eu am pofta de niste lapte cu nesquic si niste clatite cu dulceata de visine. Va invit ca sunt tare bune.Dar neaparat sa papati si un ou cu un niste rosioare si ridichi.Macar atat.
Am citit o gramada de vesti bune si m-am bucurat tare. Sa o tinem in continuare tot asa. Eu nu mai am rabdare pana vineri. Oare are puta sau cuculet?C hichiutza, eu vreau baietel, daca -i fetita facem schimb si suntem multumite ![]()
![]()
.E al nostrul si-l iubim mult deja, deci sa fie el bine si totul va fi ok.
Va 

mamica de fetita si
18+
chichiutza spune:
Office 
Oramona, asta da rasfat! Sa vin asa cu somnul in ochi si sa gasesc si cafeluta si clatitele cu dulceata de visine ( preferata mea!) e prea de tot! Cum de m-ai ghicit asa de bine? Mmmm!
Asadar se anunta o zi super! Sper sa fie baietel si la tine daca asa-ti doresti! ![]()
Sanatosi sa fie ca ne descurcam, avem resurse!
Fetelor sa aveti o zi grozava, calda si frumoasa asa ca voi! 
Iar pentru cei cu intalniri la nivel inalt multa bafta, numai vesti bune si carucioare viu colorate!

Cristina
cu tenta bleu 18+
LoraG76 spune:
'Neata!
Daca-i vorba de clatite, vin si eu repede, sa nu patesc ca la gogosi, sa raman fara!
Chichiuta, felicitari pentru tenta bleou a caruciorului, arata bine!
Las' ca vine ea si fetita din urma, avea nevoie de un fratior mai mare care sa o ocroteasca, probabil!
Eu am fost ieri si mi-am mai luat o bluza de care-s tare multumita si mai ca m-as duce azi sa-mi mai iau una...mi-am luat gri si mai aveau pe negru si pe alb, dar parca as vrea alta culoare...nu ma pot hotari defel!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina si 
22+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
Buna dimineata, va doresc o zi minunata...mmmm...super mic-dejun, multumim!
18+
si mamica de
Bianca
ghiocela13 spune:
Buna dimineata dragele mele!
Cand ajung la birou, oricat de mult ar fi de lucru, ma napustesc ca nebuna pe site-ul asta sa vedem ce s-a mai intamplat, cate carucioare, ce culori, cate eco,...etc. Nici nu mai pot sa-mi incep ziua fara voi!
Chichiuta, mie imi pari asa simpatica!!!! tot timpul ma binedispun cu mesajele tale! Iarta-ma ca-ti spun, dar eu aveam o presimtire ca ti se va intampla ceva care-ti va zgudui universul. Asa se intampla persoanelor cu suflet bun ca tine, Dumnezeu te mai zgaltaie putin sa te puna la incercare! Dar din fericire nu ti s-a intamplat nimic rau. Toate numai bune!!!! Baietachele asta o sa fie o bucatica din sufletelul tau! O sa vezi!
Aniast, imi pare rau pt veste pe care ai primit-o. Eu incerc sa ma pun in locul tau si cred ca la fel de nelinistita as fi. Iti spun ceva insa, microcalcifierile de regula nu sunt maligne. Eu am la san si m-am documentat cat am putut. Sigur ca nicio afectiune nu se compara cu alta. Dar cred ca tb sa nu te nelinistesti asa rau. Iti dai seama ca daca era ceva grav, nasol, iti spuneau aia ceva, te trimiteau undeva, iti recomandau ceva..., nu te lasau asa! Lasa ca o sa mai faci tu si alte investigatii si ayunci o sa vezi ce si cum. Pana atunci...stii ca si pe tine te incearca Dumnezeu!!! Roaga-te si fii puternica!
Fulguta, sa stii ca si pe mine ma mai doare burta. si azi dimineata m-am trezit cu o durere taietoare, Iti dai seama ca inauntru e un intreg univers. E un omulet inauntru! Dar sa ne scrii imediat ce vii de la doctor sa vedem si noi ce si cum! Si intre timp sa mai bibilesti la bijouri ca vrem si noi sa fim burtoase dar elegantoase!
Imbratisari pt toata lumea si vesti minunate sa ploua peste voi!
Have a nice day!

Ghiocela
17+ 
lucianna_83 spune:
Neatza!
Intru mai rar ca nu prea pot de Raul, imi ocupa tot timpul si energia. Abia cand doarme el ma intind si dorm si eu, chiar daca as vrea sa fac o gramada de lucruri, ma gandesc mereu ca si cu Raul am dormit mult cat a fost in burtica iar dupa ce l-am nascut a fost extrem de cuminte (manca si dormea) si as vrea si bebe sa fie la fel sau macar pe aproape, fiind 2 oricum va fi mai greu.
Felicitari pentru carucioare, roz, bleu nu conteaza, important e sa fie sanatosi .... si voiosi. 
Nu va pregatiti de concediu? Eu abia astept, la inceputul lui iun plecam la mare si numar zilele mai abitir decat pana la eco
. Inainte sa plecam mai fac o eco asa de control sa-i spun dr ca plecam sa vad ce sfaturi imi da.....eeee, stiu ca n-am voie sa expun burtica direct in soare, o s-o protejez, dar pe restul corpului ma pot bronza
.
Iar cand venim am 2 eco pe care eu le consider fff importante si chiar am emotii. Abia dupa ce scap de ele o sa ma linistesc. 
Sa aveti o zi superba si bafta burticilor care isi vad puii azi

15+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
Klarisse spune:
Buna dimineata dragelor. Fug si eu repede spre farfuria cu clatite, poate poate mai prind ceva.
Oramona multumim de mic dejun.
Chichiutza felicitari pentru cuculetz, nu fi suparata ca sigur ai sa-l adori cand ai sa il tii in brate prima oara..si vorba aia..indiferent ce e..tot al vostru este..Uite multi pupici ca sa te inveselesti

Fistiq al meu a ramas cu cuc..nu s-a schimbat nimic..luni cand am fost statea cu cucu'n sus..deci s-au risipit dubiile..![]()
![]()
![]()
Va pup, sa aveti o zi buna...eu astept weekendul..e cam departe da..visez![]()
Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

uta28 este